Sari la conținut
Forum Roportal
The Unknown

Ţinute şi accesorii în culorile anului

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

femeile Trump bani

”Primă doamnă a purtat un costum negru Channel asortat cu același stil de pantofi cu toc marca mai sus menționată. Melania mai purta și o geantă Hermes (Birkin) din piele de crocodil în valoare de 70.000 de dolari." 

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu respect traditia si m-am innoit cu o bluza moale si usoara un pic mai mare am luat sa nu se lipeasca pe mine daca transpir ca nu-mi place conditia.  Este de culoare pastel pe care-l uresc dealtfel, un roz spre alb, nu stiu ce nume sa-i dau, dar soarele rezolva culorile repede pe aici, dar fiind practic la purtat si din material scump la pret foarte redus ca restul de marimi deja erau vandute, l-am ridicat de acolo.  L-am spalat si apretat sa stea si mai departe de mine iar gulerul in spate il tin ridicat ca la modelele pe catwalk, m-a invatat unu la Curatatoria Chimica cum devine orice otreapă un "fashion item"   Am pus si o brosa pe ea ca-i cam decoltat dar e cald aici, nu reclama nimeni din cauza asta.   Brosele le cumpar de la Second Hand Stores unde n-am mai fost de foarte mult timp dar cand vad ceva ce-mi place, nu-l las acolo.   Voi asorta bluza noua cu pantaloni mov/lila, din velur foarte subtire, ceva mai inchis culoarea ca pe sofisticatul de mai sus.   

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cica culorile anului ar fi astea doua, gri si galben.

 

image.thumb.png.77f1185704ff45492f12fd20d76b8551.png

Daca gri port, cu galben mai rarut. Trebuie sa fie un galben anume. Ceva intre galben mustar si verzui. Singurul galben valabil pentru mine.

image.thumb.png.f042851bca954df5f6cd961faf31fba8.png

 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am experimentat deja ca intrand intr-un magazin cumperi doar ce gasesti nu ceea ce vrei, urmeaza masura si modelul, chestia asta olive nici gratis n-as lua acasa, iar gri am putin in dulapurile mele din cate-mi amintesc pe moment ca n-au reusit mancarurile cum le-am vrut.  Cu galben n-am treaba, ador culoarea asta dar in ultima vreme n-am vazut inafara de Big Bird la TV nimic in galben prin magazine, urmeaza sa mai fac un inventar foarte amanuntit.  Eu nu cumpar din material sintetic nimic, este primul test, pe urma croiala ca de mii de ori pe umeras arata asa de bine dar cand il iau pe mine, imi vine sa fug din cabinetul de probat.   De aceea cand gasesc ceva potrivit, cumpar!!!   Il asortez mai tarziu daca este necesar si ma descurc binisor, dar numai din inventarul existent pot sa-mi aleg ce vreau.    Din cauza climei nu avem toate modelele inventate la Paris sau altundeva ca acele materiale aici nu se poate imbraca. Radeam in fatza unui magazin Goodwill = Second Hand ca erau expuse marfuri la pret de 1 doalar pe umerase, pe unu era un ansamblu de pantalon lung si unu pan-la genunchi, 2 fuste o vesta si o 2 jachete din lana din Scotia cu eticheta pe ele la pret de peste 2000 de dolari in Lire Sterline, era mai demult, nepurtati ... in acea zi fierbinte in Phoenix valora doar 1 dolar.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu am văzut ca e comod sa achiziționez ținute dintr-o prăvălie. Găsesc o piesa, bluza sau fusta, pantalon și caut ceva sa se potrivească. Când plec am în pachet ținuta, uneori cu accesorii și încălțari. Asa le aranjez și acasă, cumva împreună. 

Nu mai pierd timpul cu asortatul mai târziu. 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×