Jump to content
Forum Roportal
Davi_

INITIATIVA LAUDABILA! Ti se plateste salariu, daca ai grija de un caine de pe strada, peste iarna!

Recommended Posts

Membrii grupului de pe Facebook – „Protectia animalelor Brasov” vor sa ajute cainii sa treaca mai usor peste iarna. Asa ca, brasovenii care iubesc animalele, in special cei care locuiesc la casa, pot face o fapta buna primind acasa, peste iarna, un patruped, pentru fapta lor urmand a fi rasplatiti financiar. Initiativa ii apartine, potrivit brasovromania.net, Deliei Botea, voluntar la adapostul canin din Stupini, care a inceput campania in urma cu mai multa vreme, insa in aceasta perioada face un nou apel catre cei care doresc sa ajute cainii de pe strada, pentru ca vine iarna si gerul si au mare nevoie de ajutor.

Delia, alaturi de colegii din grupul de pe Facebook – „Protectia animalelor Brasov”, anunta ca acei catei care vor fi luati acasa vor fi gata vaccinati, microcipati si spalati, iar ceea ce trebuie sa faca cei care-i iau acasa trebuie doar sa-i plimbe si sa le ofere un loc in gospodaria lor.
De asemenea, hrana patrupedului primit „in chirie” va fi oferita tot de catre membrii grupului, acestia urmand a construi chiar si casa in care catelusul va locui. Mai mult, cei care vor alege sa se implice in aceasta actiune se vor alege cu cate 100 de lei lunar.
„Facem acest apel pentru ca nu prea mai avem spatiu pentru catelusi. Eu am adunat 21 de exemplare, unele le tin la rude. Ideea este ca odata cu venirea iernii se vor bucura de mai multa grija in curtea unei familii decat la adapost”, a explicat Delia Botea, initiatorul miscarii. Cainele nu va fi tinut in lant, ci intr-un tarc, iar la plimbare va iesi cu lesa sau ham, stapanii de ocazie trebuind totodata sa-i ofere momente de joaca. De altfel, toate detaliile vor fi stabilite printr-o intelegere, mai precizeaza Delia Botea, pe care cei interesati sa gazduiasca un catelus o pot apela la numarul de telefon 0743077303.

http://m.animalzoo.ro/initiativa-laudabila-ti-se-plateste-salariu-daca-ai-grija-de-un-caine-de-pe-strada-peste-iarna/#.Vpp6BpinPtc.facebook

  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Foarte frumoasa actiune!!!    Cumnatul din Bucuresti mi-a spus ca a vazut in statia de autobus un catel flamand ... i-a spus ca n-are nimic la el ce sa-i dea dar a revenit dupa ce si-a umplut buzunarele cand n-a observat sora mea ... si l-a hranit.   A incercat sa faca o "discutie" si animalul l-a urmarit cand i-a spus

"hai acasa" ... s-a justificat el cumva sa le pazeste casa, etc., i-au dat la comanda o casuta dar nu intra deloc ... doarme unde vrea el si alearga in jurul casei ca e loc destul.   Au si ei un caine ce n-au avut in viata lor!!!   Sora mea ii gateste mancare si-i place foarte mult cu toate zarzavaturile si ceva carne plus osul mare de ros sa aibe ocupatie si merg impreuna la plimbare chiar daca el merge cu bicicleta.       

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×