Sari la conținut
Forum Roportal
The Unknown

Copiii talentati

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Un copil român este cel mai bun pianist din lume. Toată tara ar trebui să-l aplaude in picioare  

Fabiani Pricsina a reprezentat Romania si a obtinut premiul I la Concursul Internaţional de Pian de la Nisa, Franţa, devenind cel mai bun tanar pianist din lume.

Micuţul pianist din municipiul Petroşani s-a aflat la Nisa, în Franţa unde a participat la un prestigios concurs internaţional de pian. În ţara lui Voltaire, micul artist din Petroşani s-a clasat pe prima treaptă a podiumului. A urcat acolo unde merita…

“Fabiani a luat locul I şi îi mulţumim doamnei profesoare Adina Stan că l-a îndrumat. Şi Fabiola, mama lui Fabiani, îi mulţumeşte doamnei profesoare de acolo din ceruri”, a declarat bunica lui Fabiani in fata ziaristilor.

Fabiani a cântat cu gândul la mama sa. A cantat demonstrand cu toata fiinata sa ca muzica transcrie adevaratul inteles al cuvantului „absolut”.

Mai cu seama ca povestea lui isi are izvorul intr-o tragedie care insa, nu il ingenunchie, ci, dimpotriva. Mama lui s-a stins în urma unui tragic accident de circulaţie care a avut loc anul trecut la Petroşani chiar în Joia Patimilor.

Fabiani este puştiul care poate da oricui o lecţie de viaţă. Este artist si canta nu doar cu mainile lui neobosite, ci si cu inima. Este copilul-artist in fata caruia Romania trebuie sa se ridice in picioare!

Potrivit ziarulexclusiv.ro, aceasta nu este prima participare a talentatului elev al Şcolii europene ”I.G. Duca” pe marile scene ale artei muzicale din Europa, Fabiani Prcsina fiind premiat la numeroase concursuri similare, în România (unde a participat, în ultimii ani, la etapele finale ale Olimpiadei de Muzică şi la multe alte concursuri şcolare) sau în Italia (unde a participat,  în 2014 şi 2015, la concursul internaţional ”Piano Talents” de la Milano ) ...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ea e cea mai frumoasa fetița din lume!  E supermodel la 10 ani
 

 

08_kristina_main_w700_h800_q90.jpg

 

Pare scoasa din basme! Are doar 10 ani și a fost declarata cea mai frumoasa fetița din lume. Kristina Pimenova a fost imaginea mai multor branduri internaționale, precum Roberto Cavalli, Dolce & Gabbana și Armani.

 

Acum, puștoaica a pus mana pe un contract cu o agenție de modelling din Statele Unite ale Americii.

Micuța rusoaica este de o frumusețe ireala! Kristina Pimenova este deja faimoasa pe Internet, dar e și un model de succes. La doar 10 ani, fetița are deja in palmares contracte cu case de moda celebre, iar acum a semnat cu agenția LA Models, potrivit Daily Mail. Datorita acestui contract de modelling, Kristina s-a mutat de la Moscova la Los Angeles, alaturi de parinții ei. Blondina cu parul lung și ochii albaștri este posesoara unor trasaturi rare, care au facut-o cunoscuta in toata lumea. 

 

Kristina Pinenova, care a cochetat cu modellingul inca de la varsta de trei ani și a aparut pe podium de la patru ani, are peste 2 milioane de prieteni virtuali pe Facebook și peste 1 milion pe Instagram. Ambele conturi sunt manageriate de mama ei, Glikeriya Pimenova (40 de ani), care a fost intens criticata pentru ca o lasa pe fiica ei sa pozeze ca model la o varsta atat de frageda. Cu toate acestea, femeia considera ca astfel de critici sunt nefondate.

 

fetita-frumoasa.jpg

 

Cariera micuței este direcționata de catre mama ei care, la randul ei, este un model cunoscut in Rusia. Am putea spune ca frumoasa Kristina Pimenova a caștigat la loteria genetica. Tatal ei este un barbat atragator, un fost fotbalist pe nume Ruslan Pimenov. Avand in vedere ca mamica ei este manechin, Kristina va avea, cel mai probabil, inalțimea corespunzatoare normelor impuse de industria modei, și va deveni un supermodel celebru.


stirile.rol.ro

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

... mama ei, Glikeriya Pimenova (40 de ani), care a fost intens criticata pentru ca o lasa pe fiica ei sa pozeze ca model la o varsta atat de frageda. Cu toate acestea, femeia considera ca astfel de critici sunt nefondate.

 

Pentru fraza asta am postat articolul, rusoaica este criticata ca lasa pe fiica sa fie pozata si ma intreb, nu gelozia o impinge pe criticii la actiune???

 

Industria de modeling este imensa in State iar daca au primit viza parintii inseamna ca este acceptabil afacerea in care lucreaza copila ca fara contract n-ar fi primit viza si s-a analizat si varsta copilei care este deja "batrina" intre copiii americani care participa la altfel de concursuri inca de la 1 an sau mai putin!!!

 

Pampersii sint primele articole de reclamat!!!  ... inteleg ca nu este bikini dar tot fara alte haine este bebelusul fotografiat fara voia, ca parintii comanda, ca vor sa castige bani usori cu inocenta copilului.   Asta n-ar fi condamnabil, doar ca rusoaica o sa le ia painea de la gura ca e mai frumoasa!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Fiica Monicai Gabor va defila pentru Botezatu

 

 

Chiar daca nu a mai vazut-o de luni bune și nu a ajuns nici la petrecerea de ziua micuței sale, Monica Gabor (28 de ani) poate dormi liniștita.Irina este ingrijita impecabil de tatal ei, Irinel Columbeanu (58 de ani).

 

Fata in varsta de noua ani nu doar ca are rezultate excepționale la invațatura și este foarte talentata la pictura, insa se simte si atrasa de moda, la fel ca și mama ei.

 

In urma cu șase ani, Moni prezenta pentru Bote

 

Micuța va defila pentru nimeni altul decat Catalin Botezatu, la finalul acestei luni, intr-o prezentare pentru copii. Irina a fost chiar ieri la atelierul celebrului designer, unde i-au fost luate masurile pentru o rochița speciala. Au ales impreuna modelul și culoarea, iar Irina s-a simțit in largul ei. Deși ii place acest domeniu, Irina nu vrea pe viitor sa caștige bani doar ca manechin, așa cum facea mama ei.

 

 

stirile.rol.ro

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu trebuia sa doara chiar asa de mult sa fie copiii 

 

 

Sint foarte trista ca doi copiii asa de tineri si "talentati" au murit in asemenea circumstante, sub avalansa dar ma supara cel mai mult ca parintii le-a fortat sa urce mai sus, nu cred ca ei voiau chiar acest joc periculos sa duca as de departe.   Cunosc multi parinti care voiau celebritate la copiii dar au ajuns contrariul sub ochii nostri ca ei nu erau croiti pentru acele vise al parintilor si n-au facut nimic din vietile lor in asteptarea oportunitatii care le va aduce norocul in viata.   Parintii gresesc de foarte multe ori in cresterea copilului ca de educare nu mai poate fi vorba cand il forteaza la maxim sa obtina bani din reclamarea asigurarii de boala in cazul asta si nu mai stiu ce era in mana cealalta, ca ei n-au din ce suporta mofturile lor si scot pe copiii ceea ce ei n-au fost niciodata.   Este chiar dur viata acelori copiii in casa parinteasca, sint ca si in cusca leului sub terorizare de cine stie ce fel de moduri daca nu castiga sau nu exceleaza de fiecare data.   Asta cumva ar trebui oprit, se poate ca sint din ce in ce mai putini copiii capabili de ceva in viata asta!!!   Cand am citit ziarul ma gandeam la cazul precedent pana sa realizez ca e vorba de un nou dezastru si sper ca e ultima.

 

 

http://www.b1.ro/stiri/eveniment/reactii-vehemente-dupa-tragedia-din-retezat-zoso-e-o-poveste-clasica-de-bagat-capul-in-gura-leului-de-prea-multe-ori-ta-su-trebuia-sa-se-opreasca-la-primul-record-al-copilului-183606.html 

 

 

********

A fost un caz similar in State cu o fetita mult mai mica, doar 5-6 ani cand ocolea planeta cu un avion si tac-su forta sa decoleze pe orice vreme rea si au murit cu instructor cu tot.  A fost un caz foarte mediatizat si ilegal sa piloteze o copila care inca n-a fost la scoala!!!  Dar tatal avea altceva in cap ... banii.

 

https://en.wikipedia.org/wiki/Jessica_Dubroff

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

18.000 de lei, drumul până în SUA din Bucuresti la New York

 

Copilul minune al baletului. Bianca pleacă în America cu sprijinul Primăriei Sectorului 4

 

http://evz.ro/bianca-america-sector4.html

 

N-am stiut ca asa de scump este un bilet pan-la New York cumparat din Romania, dar ma bucur ca are sanse fetita sa arete lumii ce poate sa produca!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Scandal uriaș la Românii au talent! “A câștigat un bisexual ungur” – acuzații incredibile!!!

 

Care ar fi acuzatiile??? ... ca-i ungur sau bisexual :angry: sau ca pomeneste de Dumnezeu, care-i rezervat doar pentru religiosi falsi, ca pentru starea precara financiara al nimanui nu se acorda premii niciunde.

Scandal prezinta ca au avut curaj sa scrie asa ceva si sa publice ziarele, ca nu era caz de caritate acel program unde s-a concurat.

Poate chiar castigatorul ar fi achitat cheltuielile nefericitei copile daca s-ar fi scris omeneste despre el in ziare,  acum Teo poate sa-i faca un show de adunat bani!!!

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×