Sari la conținut
Forum Roportal
The Unknown

Norvegia ... copiii romanilor

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Pentru ca numai pocaiti pentacostali protesteaza de partea lor unde nu conteaza ce se intampla in familie.  Daca mor in bataie, cica nu aveau zile ... ca nici sange nu accepta in spitale sau alte medicamente sau operatie, vaccinuri si mai au multe pe caciula dar se asteapta caz documentat ca sa fie iar scandal unde restul lumii este devina nu ei.    Mereu se mai da coarne la credinte, copiii minori n-au cuvant si pana sa aibe, deja le marita fortat cu cineva din secta si roata vietii se invarteste ...   

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

eu nu spun absolut nimic legat de caz, nu-l cunosc, ma tot repet, dupa cum vezi.

am descoperit doar ca pe topicul asta sunt unii (tu, de ex.) care vorbesc în necunostinta de cauza si am atras atentia asupra acestei pozitii.

 

eu habar n-am.

tu habar n-ai.

eu nu stiu daca-i bine sau rau ce-i acolo.

tu sustii ca-i rau.

 

 

cum arata?

Hai maaaaaa

Nu iese nici in iad asa fum fara foc.

Sa nu o dam in absurd.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Hai maaaaaa

Nu iese nici in iad asa fum fara foc.

Sa nu o dam in absurd.

 

nu stiu.

fumul a iesit doar în RO, deocamdata.

 

ai alte dovezi?

 Ma gandeam doar ca aramis ar putea intelege cumva, felul cum vad eu lucrurile.

 

poate trebuia sa te exprimi altfel,

fara verdicte despre un  caz pe care nu-l cunosti. 

nu stiu exact ce s-a petrecut acolo, dar norvegienii sigur sunt de vina (parere intarita apoi si cu o poveste din al doilea razboi mondial).

nu suna ca o prejudecata?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

am fost informata ca diseara la tvr e un reportaj despre situatia asta, nu am cum sa urmaresc.

 

am o cunostinta veche, o consider mai mult decat o cunostinta, care mi/a trantit din senin o chestie de m-a lasat proasta: 'fata, tu nu stii ce nenorociri se intampla in No? ai grija sa nu iti ia copilul! astia sunt pusi sa ia copiii imigrantilor si sa-i dea norvegienilor ca astia au probleme de reproducere'. am zis ca nu stiu despre ce e vb, am vrut sa nu ma bag in discutia asta si mi s-a spus ca vb 'altadata' ca e prea nervoasa si iritata pe ce se intampla in Norvegia mea si mi-a inchis cu 'fuck norway'

 

 

:pope:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Tu esti de o vreme acolo, ai mai auzit de asa ceva de la familii de romani cu copiii???

Imaginez ca esti speriata, dar a fost accentuat de ce s-au luat copiii.

 

 

Chiar ieri am citit ceva despre asta cu norvegiencele blonde inalte cu ochi albastri in timpul lui Hitler, au fost lasate gravide cu baieti/soldati germani la fel de aratosi sa fie Germania populata cu blozni ca multi au murit in al II-lea Razboi Mondial.    Chiar si una din fetele din ABBA a fost victima acestei experiente.

Au fugit in Suedia ca erau persecutati de norvegieni.

 

Mi-am adus aminte de o alta blonda din Norvegia, l-am cunoscut in Elvetia in spital si mi-a spus ca are 2 copiii blonzi si ii e frica sa stea acolo si a cerut azil in Elvetia!!!

Mi-a povestit multe dar nu aveau sens atunci frazele ei pentru mine stiind ca Norvegia nu este tara comunista ... suna de necrezut ce mi-a spus ca striga dupa ea lumea pe strada si n-are acces in cinema sau localuri unde intrau doar familii traditionale, ca ea nu era maritata, deci era curva/tarfa automatic.  

 

Am vazut si nu numai eu ca si copiii elvetieni in majoritate nu erau sanatosi la cap din cauza unori probleme vechi din istorie cand se casatoreau rude apropiate, si multe femei erau chiar sterpe si fugeau sa adopteze de la femei albe copiii albi exclusiv, dar din cauza vizelor care se obtinea greu atunci, nu era mare trafic de femei albe, gravide pe acolo cu probleme ca nu stiu ce vor face cu copilul.   Spaniole, italience, grecoaice si din toata Yugoslavia lucrau acolo la munca de jos care nu erau chiar albe ca elvetienii sint mereu invers proportional cu actualitatile.   Majoritatea barbatilor sint gay si populatia scade in loc sa creasca, etc., iar atunci animalutele de companie erau la moda nu copiii.   Ma faceau sa ma simt inferioara ca am 2 copiii, saraca, amarita chiar de colegele de munca, una o elvetianca extrem de bogata doar cu 1 copil adult, avocat.   Calugaritele catolice din spital care faceau munca voluntara, m-au facut in toate felurile ca mananc ardei gras crud, deci sint iepuroaica, etc.,  

 

Eu mereu m-am gandit la ea, la Ruth, ca nu se aude de ea niciunde ca reclama,  sa fi plecat in misiune "religioasa" atunci in Romania sa recruteze material genetic, sa fie si ea parte din experienta???  azi nu m-ar surprinde sa aud ca este doar purtatoare de material fertilizat, burta de inchiriat, patrioata!!!

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

am mai spus ca am o cunostinta careia i s-au dat copiii in grija altei familii, dar tipa nu avea situatie economica sa ii creasca. ca atare a mai facut unul in toamna trecuta...

 

mie nu imi e frica, nu imi ia nimeni copilul atata vreme cat nu fac nimic ilegal, la mine nu se da 'o palma ca nu moare nimeni dintr-o palma'. daca nu ma tin nervii sa am copil, ma duc la dracu si ma dau cu capu de pereti pana ma trec nervii.

 

 

nu vreau sa ma mai dau cu parerea despre subiectul asta ca nu stiu nimic in leg cu el, pure speculatii. ceva trebuie sa fie la mijloc, nu se poate sa iasa fum fara foc, de ambele parti

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

s-au facut de tot cacatul romanii iesiti la demonstratia anti protectia copilului. adunatura de sustinatori de penticostali, cu lozinci biblice duse la extrema penibilului, cu steaguri romanesti tarate prin noroiul si mocirla de afara (la propriu erau negre de mocirla), cu lozinci fanatice. s-au facut de tot cacatul si tot nu ii baga nimeni in seama. se mai intreaba oare lumea de ce nu ii baga in seama?!  

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ieri au iesit la protestat penticostalii si in Phoenix, am citit acum in ziar ... Oare ce treaba are Primaria de aici cu cazul  asta???    Astea macar nici nu obliga pe nimeni sa mearga la scoala!!! pe religiosi in mod special le evita.   Acolo dupa dealuri isi au resedintele feriti de LUME, sapte garduri ai de trecut si toate inalte sa ajungi la ei cum zicea in Boceala nevasta fericita c-o murit Vasile!!!

 

Aici doar cu permisiune se poate protesta pasnic pe locul indicat de primarie, altfel isi petrec vacanta de vara in satra militara in desert, parte din puscaria locala pentru pacate moderate ... in aer liber aproape se doarme si vara si iarna ... 

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Victorie pentru familia Bodnariu: Toţi cei cinci copii revin în familie

 

 

Familia va fi reîntregită, potrivit unui anunţ făcut de pastorul Cristian Ionescu, purtătorul de cuvânt al campaniei pro-Bodnariu.

 

"Municipalitatea Naustdal s-a înțeles cu părinții să aducă toți cei cinci copii acasă!Vă mulțumim tuturor pentru dragostea, suportul, rugăciunile și implicarea dumneavoastră! Domnul să vă binecuvânteze și să vă răsplătească!

Deoarece urmează o perioadă de reintegrare și reacomodare a copiilor în casa părintească, este foarte important în zilele care urmează să respectăm nevoia de liniște și intimitate netulburată a familiei Bodnariu!

 

Apreciem înțelegerea și colaborarea dumneavoastră!

„A Dumnezeului nostru, să fie lauda, slava, înţelepciunea, mulţămirile, cinstea, puterea şi tăria, în vecii vecilor! Amin.” Apocalipsa 7:12", anunţă pastorul Cristian Ionescu.

 

http://directproprietar.pro/Victorie-pentru-familia-Bodnariu-Toi-cei-cinci-copii-revin-n-familie

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×