Sari la conținut
Forum Roportal
@anyry

varicela la varsta adulta

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Eu l-am avut si la 17 ani a doua oara, de prima nu tin minte dar a fost cam greu de stat in casa langa sursa de caldura sa iasa repede, pe urma mancarimea ce provoca este greu de suportat ca sint mai multe pe corp si mai dense, seamana cu urticaria, temperatura, frisoane, etc, toate simptomele pe care nu le vrei si la urma sa nu ramai cu nimic pe corp trebuie sa ai mare grija.     

 

Nu demult am aflat de la TV ca reclamau boala Shingles "A reactivation of the chickenpox virus in the body, causing a painful rash"  ca sa ne aducem aminte ca nu se distruge/pierde nimic in natura doar se transforma dintr-o forma-n alta!!!  Sintem vaccinati aici de la o varsta in sus contra bolii ca este foarte dureroasa am auzit.

 

Poate de forma asta vorbesti, adulti la varsta de pensionare.   

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ce inseamna o varicela la varsta adulta:

"Severitatea unei varicele tine in primul rand de terenul pe care apare, daca apararea pacientului nu este corespunzatoare poate sa dezvolte forme severe, chiar mortale, cu insuficienta respiratorie, cu meningoencefalita sau chiar cu insuficienta multipla de organe", a explicat Catalin Apostolescu, purtatorul de cuvant al Institutului "Matei Bals".


Dintr-un articol trist de ziar dar un eveniment tragic real din Romania ... Familia tinerei  care a murit de Varicela, ACUZA sistemul medical romanesc

 

http://stirileprotv.ro/

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Erupție cauzată de virusul varicelo-zosterian

90% dintre spanioli poartă virusul varicelo-zosterian 

Zona zoster este o boală care provoacă dureri intense și care, conform statisticilor, poate afecta aproape o treime dintre persoanele peste 50 de ani!!!   În caz de imunitate scăzută din cauza stresului, din cauza unui medicament sau din cauza vârstei, virusul se reactivează, provocând o erupție cutanată cu vezicule mici care poate apărea în diferite zone ale corpului, cum ar fi spațiul intercostal, spatele și chiar fața (ochi, urechi și gură).

https://dozadesanatate.ro/90-dintre-spanioli-poarta-virusul-varicelo-zosterian/

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×