Jump to content
Forum Roportal
@anyry

varicela la varsta adulta

Rate this topic

Recommended Posts

Eu l-am avut si la 17 ani a doua oara, de prima nu tin minte dar a fost cam greu de stat in casa langa sursa de caldura sa iasa repede, pe urma mancarimea ce provoca este greu de suportat ca sint mai multe pe corp si mai dense, seamana cu urticaria, temperatura, frisoane, etc, toate simptomele pe care nu le vrei si la urma sa nu ramai cu nimic pe corp trebuie sa ai mare grija.     

 

Nu demult am aflat de la TV ca reclamau boala Shingles "A reactivation of the chickenpox virus in the body, causing a painful rash"  ca sa ne aducem aminte ca nu se distruge/pierde nimic in natura doar se transforma dintr-o forma-n alta!!!  Sintem vaccinati aici de la o varsta in sus contra bolii ca este foarte dureroasa am auzit.

 

Poate de forma asta vorbesti, adulti la varsta de pensionare.   

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ce inseamna o varicela la varsta adulta:

"Severitatea unei varicele tine in primul rand de terenul pe care apare, daca apararea pacientului nu este corespunzatoare poate sa dezvolte forme severe, chiar mortale, cu insuficienta respiratorie, cu meningoencefalita sau chiar cu insuficienta multipla de organe", a explicat Catalin Apostolescu, purtatorul de cuvant al Institutului "Matei Bals".


Dintr-un articol trist de ziar dar un eveniment tragic real din Romania ... Familia tinerei  care a murit de Varicela, ACUZA sistemul medical romanesc

 

http://stirileprotv.ro/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Erupție cauzată de virusul varicelo-zosterian

90% dintre spanioli poartă virusul varicelo-zosterian 

Zona zoster este o boală care provoacă dureri intense și care, conform statisticilor, poate afecta aproape o treime dintre persoanele peste 50 de ani!!!   În caz de imunitate scăzută din cauza stresului, din cauza unui medicament sau din cauza vârstei, virusul se reactivează, provocând o erupție cutanată cu vezicule mici care poate apărea în diferite zone ale corpului, cum ar fi spațiul intercostal, spatele și chiar fața (ochi, urechi și gură).

https://dozadesanatate.ro/90-dintre-spanioli-poarta-virusul-varicelo-zosterian/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×