Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

In ziua de az traim cu homosexualii langa noi, la zeci de gay doctori merg, ba la cluburile unde erau timpuri ca doar ei frecventau, aveam colegi gay si ne invitau sa petrecem de diferite evenimente cu cuplul in care se afla si asta cu decade in urma, deci nimic nu este un semn daca se uita la ceva material gay.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Omul asta ma traumatizat, inca am cosmaruri noaptea.

 

Este foarte bine ca ai scapat de el, asta sa iti spui.  Din pacate, exista si oameni de genul asta. Posibil sa fie dezaxat. Sa fie sanatos si sa fie la el, cum se spune. Multumeste`i lui Dumnezeu ca ai scapat si nu mai incerca sa intelegi pt ca nu ai cum sa intelegi o boala. Si aici nu ma refer la faptul ca ar putea fi gay, ci la comportamentul lui devia(n)t

 Este doar o experienta neplacuta, incearca sa treci cat mai usor peste ea. 

 

Poate ii place de maica-ta.

 

:doh:

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

In cazul persoanelor gay, asumarea sexualitatii nu este un proces simplu si firesc, asa cum este in cazul persoanelor straight.

 

Dimpotriva, este un drum plin de framantari sufletesti, probleme de autoacceptare, uneori incercari disperate de a se "vindeca" si a asuma o sexualitate hetero. Din cauza stigmei si presiunii sociale, persoanele gay ajung sa oscileze ani de zile, uneori zeci de ani, intre nevoile lor autentice si ceea se considera ca "este corect", "este normal", etc. 

 

In cazul de mai sus as putea spune cu o oarecare certitudine ca barbatul respectiv are o preferinta sexuala homoerotica, si in acelasi timp este foarte conflictual legat de aceasta preferinta. Asumarea unei sexualitati diferite de cea majoritara presupune renuntarea (in suflet, nu doar in realitate) la visul de a fi acceptat social, de a avea o familie normala, uneori renuntarea chiar la ideea de a avea urmasi. Toate aceste renuntari se simt ca o moarte sufleteasca, de unde si reactia atat de emotionala. 

 

Nu cred ca a avut nimic cu tine, personal, dimpotriva, cred ca a incercat sa se salveze prin tine. Insa singura salvare autentica pentru el este acceptarea propriei persoane, in intregul ei, cu tot cu sexualitatea care i s-a dat, si construirea unei vieti pornind de la aceasta acceptare.

 

Imi pare rau sa aud ca ai fost traumatizata de aceasta experienta, este firesc sa iti pui intrebari si sa ai indoieli legate de propria persoana atunci cand treci prin astfel de situatii neobisnuite. Cred ca faptul ca te-ai decis sa ceri pareri si sa vorbesti despre dificultatea ta este o sursa de putere si vindecare.

 

Zi frumoasa! :)

  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Multumes pentru cuvintele tale de incurajate.De multe ori mam invinovatit pe mine de cea ce se intampla,nu am vrut sa vad realitatea,nu puteam accepta ca iubesc un astfel de om.A fost o experienta foarte trista din viata mea si inca este, sper sa trec intr.o zi peste asta.Iar atunci cand imi voi aminti lacrimile sa nu imi mai acapareze obrajii.

Mai am o nedumerire.De ce prefera lucrurile mele si nu pe mine.Am vazut ca mai avea lucruri si de la alte femei.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pastrarea obicetelor de imbracaminte de la femei poate fi fetisism, iar urmarirea filmelor cu gay voyeurism... Tocmai ce am citit un articol pus pe forum la sectiunea Dragoste, subiectul ce consideram comportament sexual anormal...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Problema asta in primul rand ar trebui sa o discuti cu el intr-un mod deschis si cu grija de a nu-l " baga la colt ". Cu blandete si intelegere, cred ca poti sa-l faci sa-ti spuna ce-si doreste de fapt.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Are o noua victima acum, ce mai conteaza.I-am trimis un mail de l.am pus la locul lui.gay ce este, un escroc.A avut parte de toata binevointa mea sa discutam de atata ori.Ii place sa i.si. bate joc de femei, nu cred ca asa a procedat doar cu mine.Nu merita sa ma vad nici un spatele un asemenea om.

Gay pervers, si contorsionist, sa nu se puna cu mine ca il fac de rusine in tot orasul.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ai încercat să te îmbraci ca un băiețel și să-l momești?

Să-i faci niște fente prin față, așa, ca băiețeii?

Ca să vezi cum reacționează.

 

Pe vremuri, în antichitate,  metoda era standard și avea eficiență.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×