Sari la conținut
Forum Roportal
@anyry

daca lucrezi in invatamant, ai nevoie de un al doilea job?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Care ar fi acela? Meditatii, traduceri (daca ai studiat limbi straine), poti fi platit pentru articole (am vazut site-uri tip freelancer.com sau site-uri unde ti se ofera bani pentru articole bune, in limba engleza cel putin am citit ca ar exista), colaborari pentru articole de blogging? Ce altceva??

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu mai ai nevoie de un alt serviciu, când câştigi 2000 de euro din învăţământ. :P Pentru 1000 de euro este discutabil în funcţie de ceea ce vrei să cumperi. Eu mă întreb ce îi reţine pe profesorii din domeniile tehnice să elaboreze proiecte contracost pentru diverse firme. Lor le-ar fi uşor de realizat aproape orice complexitate.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Tu te referi doar la profii univ, nu?

Si asa, in tara asta nu mai exista cultul departamentului de dezvoltare cercetare, caci e scump, dle si dureaza. E mai usor sa faci spionaj tehnologic si sa reproduci. In plus, de multe ori trebuie investit in linie de productie noua pt a adopta o solutie tehnica si tehnologica noua. Cate firme fac asta in Ro?

 

Si ce prof tehnic poate sa colaboreze pe un proiect tehnic relativ banal? El trebuie sa aiba ca participanti in proiect studenti, doctoranzi - care au nevoie de teme de cercetare.

 

Daca o faci extra scoala, iti trebuie firma sau sa fii angajat ca si colaborator, platesti impozit si taxe la greu , nu e usor sa scoti banii aia...si sa ai licrnta pe anumite softuri, ca sa nu ai vb de mentenanta lor - lucru deloc ieftim. Ah, si sa ai experienta practica.

 

Singura solutie palpabila ar fi o firma in interiorul univ care sa se ocupe cu defectoscopia si solutii alternative dedicate.

Editat de stupid_me

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am auzit in State despre educatori in general, indiferent la ce nivel predau in scoli, ca se angajeaza de insotit familii cu copiii in diferite excursii pe termen lung sau pe cruise ship cu familii sa stea cu copiii pana ce parintii se distreaza, sau doar undeva la munte sau zona rurala pentru la vara la bunici unde pe langa ca are grija de copiii le mai si invata la cate ceva.   O parte din cei multi se califica sau vrea sa faca asta, multi prefera sa fie chelneri ca primesc si tips!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

https://evz.ro/intrebari-capcana-pentru-viitorii-directori-profesorii-se-plang-a-fost-prea-multa-matematica-in-cele-50-de-intrebari.html

*Daca nu reusesc sa treaca testul, DA au nevoie si de alt job!!!*

"La concursul pentru ocuparea posturilor de directori, cei peste 9.000 de profesori s-au lovit de întrebări care, în opinia lor, nu aveau treabă cu funcția de director: prea multă matematică şi le-a luat mult timp să le rezolve."

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

https://evz.ro/subiectele-pentru-viitorii-directori-de-scoala-sursa-de-amuzament-pentru-elevi-prin-ce-se-aseamana-cutitul-si-lingura.html?utm_source=evz&utm_medium=recomandari_AI 

"Subiectele au stârnit amuzamentul elevilor, după ce au văzut întrebările viitorilor directori.

 

„Prin ce se aseamănă cuțitul cu lingura?”

„Ni se cere un cuvânt similar cu pajişte şi avem de ales între iarbă, fân, verde si păşune”

Și specialiștii în resurse umane le dau dreptate elevilor

Corina Diaconu, managerul unei agenții de recrutare, dă dreptate elevilor și spune că subiectele alese au un grad de dificultate scăzut."

*Asta trebuie schimbat urgent, devine de rasul curcilor invatamantul.   Ne mai miram de ce este la nivel scazut si pregatirea elevilor?    In comunism era garantat de partidul si guvernul totul!!!  azi mult mai putin.*

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×