Sari la conținut
Forum Roportal
The Unknown

Luna ... "Luna rece" sau "Luna nopţilor lungi" eveniment inedit

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

luna-noua-700x394.jpg

 

În seara aceasta, are loc cea mai dramatică LUNĂ NOUĂ din 2018!

 

Pregătiți-vă pentru schimbări MAJORE, este un cadou din partea Universului, este o seară magică.

 

http://www.doctorulzilei.ro/seara-aceasta-loc-cea-mai-dramatica-luna-noua-din-2018-pregatiti-va-pentru-schimbari-majore/

 

Deja nu inteleg unde sa clasific informatia ... la Horoscop, Sfatul Doctorului sau Astrologie  :mda:

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ultima Luna Plina sau Luna Rece din acest an 2020 vedem in Arizona dupa ce a hoinarit in univers.   E frig si afara, doar 6*C, se potriveste cu evenimentul astral.   Ca ne aduce noroc sau dezastru, ramane de vazut ce si cum doresc politicienii ca deja si asta e dupa ei, ar dori sa le credem, dar nu se poate.   Pana nu mor si dintre democRATS la gramada, NIMIC nu-i adevarat din nici un virus!!!   Nici caldura de 50*C din Arizona sa nu distruga ceva sau gerul din alte zone, deja bate la ochi, acum se va vedea cat este de murdar totul in jur pe planeta, din cauza asta se moare.  TBC-ul n-a fost tratat deloc doar tusea oprita nu si sursa infectiei la care s-a mai adunat si LGBGTxyz, si iata un nou virus!!!  Scarpinati-va neamuri, ati avut placerea!!!  Viva!!!

th?id=OVFT.NzkQ8kSAVQR2J4SrThkUmC&pid=News&w=256&h=158&c=14&rs=2&qlt=90   

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

th?id=OVFT.yYeYpq8sMbbDwDDQx1irbS&pid=News&w=256&h=158&c=14&rs=2&qlt=90

The Wolf Moon, the First Full Moon of 2021, Is Coming in January 28, 2021

*Cand lupii urla la Luna plina si rece pe un ger de crapa si stancii!!!*

"WHAT IS A FULL WOLF MOON?

wolf moon is the first (and in most years, the only) full moon to occur in January. The name comes from the fact that wolves were thought to howl more frequently during the first month of the year. Other names for January's full moon—like cold moon and severe moon—reference the hash weather of the season. The Assiniboine people called it the center moon because the event was recognized as the midpoint of winter, according to The Old Farmer's Almanac".

Don't Miss 2021's Full Wolf Moon in January | Mental Floss

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Tragedia de la Matei Balș. Ce au arătat astrele. Astrologul Minerva explică

Ce au arătat astrele despre tragedia de la Matei Balș. Astrologul Minerva explică ... :surrender:

*Cred ca nu Astrolog trebuie sa ne explice, ci Ministerul Sanatatii este raspunzator de cladiri antice cu toate sistemele la pamant si ne-functionale, prizele si conductele electrice roase de soareci ca si cele de canalizare sau de apa, cam totul se faramiteaza in acel sistem sanitar!!!   Indiferent in ce pozitie sta Luna pe cer, nu se poate lipi responsabilitatea pe Astre in ziua de azi.  O sa mai ia foc multe cladiri publice, e numai inceputul, viata lor s-a terminat demult, nici n-au fost facute ca lumea, de acolo incepe povestea.  Chiar daca a fost construit ce 300 de ani in urma, azi cerintele sint altele si se construiesc nou totul, nu numai stadioane de fotbal din care castiga doar o mana de oameni.   Este foarte neglijat Romania si Soros ala deloc nu ajuta ci strica!!! doar incita la ura contra Secuii si Maghiarii din Transilvania.          

Tragedia de la Matei Balș. Ce au arătat astrele. Astrologul Minerva explică (evz.ro)

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

See related image detail

Asemanator ne-au arat aseara la stiri in Phoenix Luna din Romania la Meteo, curios in ziare nu se mentioneaza nimic special despre, de asta intreb daca a fost un eveniment astrologic, sau ceva fenomen mai rar.   Ceea ce a fost mai rar eveniment aici , a fost raportat un cutremur de pamant de 3,3 grade la Flagstaff cu o ora si jumatate mai devreme!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Asiaticii și americanii vor vedea Luna Însângerată. La noi e miezul zilei

Asiaticii și americanii vor vedea Luna Însângerată. La noi e miezul zilei - Rețete și vedete (retetesivedete.ro)     

Asiaticii și americanii vor vedea Luna Însângerată

"Luna Roșie sau Însângerată va dura 19 minute. Timp suficient pentru a fi observată de amatorii de fotografii spectaculoase și de astronomi. Superstițioșii se vor teme de acest fenomen. Eclipsele sunt ”suspectate” că ar aduce nenorociri, catastrofe naturale, cutremure.   Pe 26 mai, va avea loc prima eclipsă din acest an. Va fi eclipsă totală de Lună la ora 14:19 (ora României). Aceasta va fi urmată de Eclipsa de Soare din 10 iunie, ora 13:43 (ora României).    Eclipsa de Lună are loc în momentul în care Soarele, Luna și Pământul se aliniază. Pământul va fi între cei doi Luminători, astfel încât umbra sa cade pe Lună. În aceasta situație, Luna nu mai este luminată de razele Soarelui.     Acest fenomen ne oferă o imagine vizuală în punctele de pe Pământ unde eclipsa este vizibilă. Pe cer, Luna va părea ca printr-un cerc de lumină în nuanțe sângerii sau albăstrii."

*Macar vom avea un spectacol original de vazut 15 minute "La vie en rose"*

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

La noi peste 4 ore se va intampla evenimentul, vreau sa vad spectacolul de vreo 20 de minute cat va dura totul, ne-au informat la TV la stiri.

Am fost in curte sa vad cum se comporta Luna si este rotund dar nu prea mare, mai mult albicios, inconjurat de nori.  Sint 26*C afara, in casa mai mult daca nu merge A/C.

Dupa aproape 3 ore, Luna straluceste foarte frumos, nu mai pare pudrat ca inainte, se pregateste de stansformare :scenic:

La orele 4:25 AM 05-26-2021 Nu avem Luna pe cer!!!  A disparut, nu se vede niciun punct luminos sa dea un indicatie, cred ca revine doar diseara!!!

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

An aircraft passes in front of a Sturgeon moon (true blue moon) after takeoff from Minneapolis-St. Paul International Airport on August 3, 2020.

Full blue moon August 2021: When and how to watch (msn.com)

Anunta Luna Albastra, dar poza arata o Luna Galbena ... imediat merg afara sa vad ce culoare are la noi ca este aproape de miezul noptii si azi a fost cer foarte senin si clar.

Nu este nici Auriu sau Albastru, traditional doar mai stralucitor pe fundal de "bleu marin foarte inchis" iar cerul fara multe stele.

Evenimentul rar a fost cantat chiar si de Elvis Presley pe langa alti muzicieni "Cand Luna mea Albastra devine Auriu" si "Luna Albastra"

"The sky phenomenon has been a cultural muse for music, art and language -- such as hit songs "When My Blue Moon Turns to Gold Again" and "Blue Moon," recorded by multiple artists including Elvis Presley, and the saying "once in a blue moon," which describes a rare event."

 

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Milioane de oameni se plâng că nu pot dormi din cauza fenomenului de lună plină! Cât de adevărată este acest lucru

"Studiul a demonstrat că femeile au dormit în medie cu aproape 12 minute mai puțin în nopțile din perioada de creștere, comparativ cu nopțile de descreștere.   Acestea fiind spuse, bărbații au dormit cu peste 20 de minute mai puțin în nopțile de creștere ale Lunii. S-au constatat că bărbații au o eficiență a somnului cu 3,4% mai mică, mai multă veghe și întreruperi mai mari ale duratei etapelor de somn în timpul nopților de creștere."

*Eu abia dorm ceva cu ocazia asta dar stau in pat cu ochii inchisi, intisa pe spate si bine invelita cu ceva subtire ca altfel intepenesc de la A/C dar fara, nu exista viata pe aici, vara.  Un doctor mi-a spus asa sa stau in pat si cateodata adorm dar tot obosita ma trezesc.   Nu se trateaza cu nimic conditia asta.   Unii spun sa nu se manance nimic in cea zi dar nu este bine, ba sa se bea alcool, sau sa depuna o forta sa fie obosita persoana, dar nimic nu ajuta!!!   Este un fenomen natural care afecteaza pe multi.*    

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

eclipsa de lună

https://evz.ro/pregatiti-va-vine-cea-mai-lunga-eclipsa-de-luna-din-ultimii-500-de-ani-cand-va-fi-cat-va-dura-si-cum-ne-va-afecta-evenimentul-ceresc-foto-video.html

"Eclipsa parțială de Lună din 19 noiembrie va fi cea mai lungă din secolul al XV-lea, cu o durată de 3 ore, 28 de minute și 23 de secunde"

O sa ma uit la TV si o sa mai dorm eventual ca va fi dimineata aici, nu-mi fac probleme.  O sa bag pisicii in casa daca vor sa intre.  

Chiar ma bucur ca experimentam ceva unic in viata!!!   Un motiv in plus de lenevit :o:

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×