Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Bună ziua.

Am o problema de câteva săptămâni. Sunt deținător al unui server de cs 1.6. Iar un urma cu ceva timp un barbat m-a întrebat care ar fi prețul pentru ca sa aibă și el deținător. Nefiind deținătorul principal, știam ca trebuie bani pentru host și pentru boost. Așa ca i-am zis 20 de euro. A fost de acord și i-am dat contul deținătorului principal unde sa depună banii. Pe parcurs banii nu erau în cont. Dar totuși mă contactează ca vrea banii inapoi și ca dorește sa vadă contractul cu firma de host și taxele și impozitele care le plătim. Continua cu ideea ca suntem copii și ca facem evaziune fiscala. Ca el a băgat banii și nu a primit chitanță sau factura.. ca am primit banii ilegal etc. Imi expluca ca el a avut dosare la rol si ca stie legile. Dar asta a fost ca o donatie. Oricum nu s-a efectuat. Se oprește

Conversația având loc pe messenger.. primesc cerere de prietenie pe fb de la respectivul. Nu i-o accept și îl blochez. Credeam ca s-a terminat. Pana la urma în urma cu câteva zile îmi rescrie pe messenger și începe cu amenințările. Îmi zice adresa unde locuiesc. Probabil a aflat-o cu ajutorul ip-ului meu . Totuși continua cu amenințările și aflase numele mamei mele, clar începe cu injurii și ca săptămână viitoare vine din germania acasă și ca intra peste mine și peste familia mea în casa. Stie tot despre mine. ChIar dacă el e din București de reședință. Iar eu din Maramureș.

Pare serios tipul ăsta dacă a ajuns așa de departe sa îmi găsească adresa. Numele părinților. Etc...

Un sfat. Dacă se poate... chiar nu știu ce sa fac și îl cred în stare. Nu știu ce urmărește. Uitându-mă pe contul sau. Am văzut va e barbat înstărit. Logodit care lucrează în Germania..

Aștept câteva sfaturi. PĂRERI!

 

MULȚUMESC.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Indicat ar fi sa mergi la politie, mai ales daca ai pastrat dovezi.

 

Un ins care recurge la asa ceva cu pretextul pierderii a 20 de euro (pe care nici nu i-a platit) nu e zdravan la minte. Presupun ca a investit ceva timp sa afle atatea detalii despre tine. Exista cate unii care fac un hobby din asta.

 

Nu e musai sa si puna in practica; e posibil sa fie doar vorbe goale, dar cand ai de-a face cu obsedati, cine stie.

 

Ce vrea de fapt? 

Editat de Abbie M.
  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Problema ese ca eu sunt minor. Am decât 17 ani. Văd ca el nu are altceva de munca decât să mă pună pe mine pe jar. Sa îmi înjure familia și afirmații de genul "ne întâlnim noi în scurt timp" , "de ce nu mi-ai spus ca stai ..... (locul unde locuiesc)

Spune ca vrea banii inapoi, chiar dacă în contul în care a zis ca i-a băgat nu au intrat nici măcar un leu.

 

Pare a fi un om care vrea sa scoată bani de pe mine el având clar peste 20 ani.

Dacă îi trăgeam țeapă. Dacă îi ziceam sa bage banii și după sa îl blochez de tot. Atunci mai ziceam și eu. Dar în astfel de situații

. Nu știu ce vrea. Sa îmi arate cât e el de cultivat, cât e el de înstărit

.. habar n-am.

Aștept alte păreri. Multumesc

Editat de Cristi3330

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

 Te ameninta si santajaza. In fata legii nici nu conteaza daca se limiteaza la vorbe goale si nu si pune in practica amenintarile.  Ceea ce face el in acest moment este penal si trebuie sa plateasca pt asta! 

Urgent reclamatie la politie. Printeaza toate discutiile cu el si da-le ca probe. Nu lasa lucrurile asa, genul asta de oameni trebuie pusi la punct. 

Iti punea pune si un milion de euro in cont, daca tu refuzai sa ii dai inapoi, trebuia sa ii recupereze legal. Nu ne facem singuri dreptate. Sau, daca ne facem, platim in fata legii pt asta.

 

Esti minor, ok, dar nu inseamna ca nu ai drepturi. Din contra! 

Poti face reclamatia si online. Te identifici cu nume, prenume, CPN si povestesti tot ce ti se intampla. Lasi un nr de contact si SIGUR un politist va lua lagatura cu tine. 

Nu te mai panica, legea este de partea ta. Indiferent ce faceti voi la firma aia, ce face el este ilegal si nu au legatura cele doua. 

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

da-ne info despre el sa ii oferim acelasi tratament. vb serios! daca ai adresa, nume sau orice info, baga mare. astuia cu aceeasi moneda trebuie sa-i dai inapoi sa se invete minte sa nu mai faca boasele mari in fata unui copil.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

bun! acum spune toata povestea ca ceva nu se pupa. ala nu arata a om care pierde vremea pt 20 euro.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×