Sari la conținut
Forum Roportal
Hezekiah

Planuri de viitor

Postări Recomandate

Aiurea daca asta intelegi tu...N-am intrebat ceva sofisticat, dar daca atat nu va duce capu. Daca am intrebat "Daca are rost sa merg la profil economic si sa fac info singur ca sa merg la facultate de info, sau sa raman la mate". Daca atat nu iti poate capu taci, nu te baga, nu e ceva greu de raspuns...Stii ceva? Am zis adevaru, am primit raspunsuri aiurea rau de tot, uita-te sa vezi...Era greu sa zici "mai bine ramai la mate ca te pregatesti mai bine. Etc..." Atata TOT.

Nu stiu de ce te ambalezi asa, stiu ca adevaru doare...

Apropo e forum de intrebari si e la categoria "scoala" da? Nu vad ce e gresit sa vin cu intrebarea " ce parere aveti, daca asa o sa fie mai bine? Sau?"...Nu vad ce e asa greu sa raspunzi, da na cred ca pentru tine e mai grea ca fizica nucleara. Faza e ca am asteptat destul si pe DEGEABA.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Deci ar merita sa bag transferu? Mentionez ca si conta si celelalte ramuri ale economiei dupa cate am auzit ca sunt, imi par interesante...

 

 

Deci n-ar merita sa bagi transferu`. Pen`ca si la economic e greu. Timpul pe care o sa-l castigi scapand de una sau doua materii grele o sa-l pierzi incercand sa te adaptezi la noul profil, liceu, clasa. Exista riscul mare sa nu inveti informatica singur si sa pierzi enorm in felul asta. Conta o fi ea misto acum, dar s-ar putea sa nu mai fie deloc cand o sa ajungi acolo. Si avand in vedere ca habar n-ai ce-ti place, mai bine stai acolo unde esti, ca efort oricum trebuie sa depui, indiferent unde ai fi.

Gata. Ti-am raspuns, ca sa ai si tu o parere si sa nu mai miorlai. Dar nimeni nu stie ce e bine pentru tine in afara de tine, deci nici eu nu stiu si nimeni de pe forum. Cum sa vii, frate, pe forum si sa intrebi ce sa faci cu viata ta, dupa care sa te superi ca nu te sfatuieste nimeni in ce fel sa ti-o faci praf? Si ce faceti voi in orele de limba romana, de scrii asa cum scrii? 

Faza e ca am asteptat destul si pe DEGEABA.

 

Tinere, pe vremea mea, asta insemna fara recompensa materiala. Sa nu-mi zici ca vrei si bani pentru timpul pierdut... 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu stiu de ce te ambalezi asa, stiu ca adevaru doare...

 

Sper ca pe tine te doare mult de acum incolo adevarul despre care vorbesti ca pe altii deloc nu intereseaza viata ta daca doar la atit se rezuma inteligenta din tine.

 

Daca n-ai invatat pana azi sa vorbesti cu respect cu persoane necunoscute de varsta parintilor si bunicilor, poti merge la care scoala vrei, pierzi timpul. 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×