Sari la conținut
Forum Roportal
Adriena

Sunt Insarcinata?!

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Buna. Am nevoie de ajutorul vostru. SUNT FOARTE SPERIATA. In luna noiembrie a acestui an am intretinut relatii sexuale cu prietenul meu in perioada fertila, inclusiv in ziua ovulatiei. Acestea au fost neprotejate insa el a ejaculat afara, folosim aceasta metoda de un an si jumatate insa pana acum nu am avut probleme. Mentionez ca in aceeasi perioada am acuzat dureri si raceala la ovare, drept urmare am folosit ovule in 2 seri, raporturile sexuale urmand in zilele urmatoare. Problema a intervenit cu o zi inainte de ovulatie cand sanii au inceput sa se mareasca si sa fie durerosi la atingere, simptome pe care le am inainte de fiecare menstruatie, insa ciclul urmeaza sa imi vina peste 2 saptamani, deci ar fi prea devreme. Stiu ca este prea devreme sa imi fac un test de sarcina pentru ca au trecut doar 4 zile de la ovulatie insa POATE FI VORBA DE O SARCINA?? Simptomele de genu apar atat de repede? Faptul ca am avut dureri de ovare micsoreaza sansele de a ramane insarcinata? Va rog sa ma ajutati cu un raspuns, de 2 zile ma gandesc doar la asta :(

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Atat timp cat faci sex neprotejat, fireste ca poti ramane insarcinata. Acum ramane doar sa mai astepti cateva zile, sa vezi ce rezultat are testul de sarcina. 

 

Sunt atatea metode contraceptive... jur ca nu inteleg de ce unele femei prefera chinul intrebarilor de dupa. Nu judec, dar pur si simplu nu inteleg! 


cat costa un test de sarcina?

 

Aproximativ 20 lei aici...  mai mult sau mai putin. ( 4 - 5 E) 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×