Sari la conținut
Forum Roportal
ionutcitea

Fetita de 6 luni cu mama cu probleme psihice

Postări Recomandate

Buna ziua, am o problema foarte grava,am o fetita de 6 luni si sotia are probleme psihice grave, a fost internata de mai multe ori la Obregia, ultima oara in luna august si a iesit cu diagnosticul de tulburare schizo afectiva. A fost dusa la spital incatusata de politie si fetita a fost dusa la spitalul Grigore Alexandrescu cu mine deoarece o intoxicase mama ei. Am facut sesizare la protectia copilului sector 6 care la inceput a fost de acord cu mine,dar pe parcurs a lasat copilul la mama desi au recunoscut ca nu e ok. Si mama sotiei sufera de tulburari psihice. Mai nou sotia nu mai vrea sa isi ia tratamentul si se cunoaste. Imi este foarte frica pentru viata copilului si nu stiu unde sa mai cer ajutor. Daca ma puteti ajuta va rog.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Divorteaza si cere custodia copilului pe motiv de rele tratamente ale mamei care e bolnava psihic si nu poate sa ingrijeasca un copil.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Televizorul este mai nou ajutorul cel mai rapid, nu stiu ce sa zic de divort in acest caz ca nu stiu, dar depinde si in care oras traiesti si e de mers intens la toate birourile si dat in scris nu doar de vorbit cu cineva la un ghiseu!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Du-te la un avocat, doar ala stie exact ce trebuie facut. Poate iti ia mai putin, sau chiar pro bono, daca e un caz social.

Editat de florianb

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×