Sari la conținut
Forum Roportal
The Unknown

Stiri despre fotbalisti

Postări Recomandate

Cristiano Ronaldo va fi anchetat » Gestul făcut la meciul Al Shabab - Al Nassr a scandalizat Arabia Saudită: „Totul are o limită, indiferent cât de faimos ești”

*Trebuie Ghilotinat, cum fac si cu alti pacatosi daca fura 1 ou sau inghite un drog pill.   El e special???*

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Bine ca mai traieste, dar unii asa au murit.   Viata nu ne scuteste de nimic.  Sa revina sanatos tanarul, mai are zile multe de vazut.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

th?id=OIP.KfKqxwHfq3BUC89meAKAOwHaHa&pid=Api&P=0&h=220   th?id=OIP.PwrFmtR7mabV0f1STRh-KQHaHa&pid=Api&P=0&h=220  th?id=OIP.RXy2di9hB6O_TF6LoMJNTgHaE2&pid=Api&P=0&h=220th?id=OIP.XUcJ2g6Mdz61nop3y7AeUAAAAA&pid=Api&P=0&h=220

Macron, este aşteptat să revină pe terenul de fotbal, Miercuri, 24 Aprilie, la Plaisir, în regiunea Yvelines, pentru a participa la un meci de al Variétés Club de France. Scopul meciului este unul caritabil, în beneficiul organizaţiei Pièces Jaunes.   

Ultima dată a paricipat  în octombrie 2021, notează Le Figaro.  Emmanuel Macron va juca alături de o serie de vedete ale fotbalului, printre care Laurent Blanc, Christian Karembeu, Alain Giresse, Robert Pires şi Arsène Weng, menționează sursa citată.   

În urmă cu trei ani, Preşedintele Macron a marcat din penalti împotriva unei echipe de angajați de la spitalul intercomunitar Poissy Saint-Germain-en-Lave.  La meci vor  fi prezenţi şi selecţionerul Didier Deschamps şi Brigitte Macron, notează sursa amintită.   

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×