Sari la conținut
Forum Roportal
The Unknown

Stiri despre fotbalisti

Postări Recomandate

" ... a fost comparat cu Pele, apoi cu Messi, şi probabil discuţiile pe aceste teme vor continua, cu argumente pro şi contra, încă multă vreme de acum încolo. Un brazilian şi doi argentinieni îşi dispută primul loc în inimile iubitorilor fotbalului de pe întreg mapamondul. Trei oameni veniţi din locul ce s-ar putea numi, după constatarea de mai sus, patria fotbalului, America de Sud. Marii fotbalişti europeni, deşi au oferit şi ei destule nume pentru istoria acestui sport, iată ca nu contează în clasamentul celor îndrăgostiţi de fentă, de spectacolul pur, în detrimentul forţei fizice."

 

http://stirile.rol.ro/maradona-la-borna-55--965537.html#ixzz3q7wJA4ta

 

 

 

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cruyff: "Sunt încrezător că voi câştiga lupta cu cancerul"

 

Fostul internaţional olandez Johan Cruyff, diagnosticat cu cancer la plămâni luna trecută, s-a declarat încrezător că va învinge această boală, el precizând că a început tratamentul şi să se simte mai puternic decât înainte.

"Sunt încrezător că voi câştiga această luptă. Tratamentul meu deja a început. Acum sunt mai puternic decât înainte. Echipa de doctori care mă tratează este excelentă. (...) Atunci când îi se spune că ai cancer nu există altă cale: trebuie să îl confrunţi cum poţi mai bine. Sunt încrezător că totul va fi bine", a spus Cruyff.

La începutul acestei săptămâni, Johan Cruyff a pus capăt colaborării cu gruparea Ajax Amsterdam, la care era consilier, el menţionând că viziunea sa nu a fost luată în considerare la club.

Cruyff, în vârstă de 68 de ani, şi-a început cariera de jucător la Ajax Amsterdam, cu care a câştigat trei Cupe Campionilor Europeni (1971, 1972, 1973). Olandezul a fost şi antrenor la Ajax Amsterdam, în perioada 1985-1988.

În perioada 1988-1996, Johan Cruyff a pregătit echipa FC Barcelona, cu care a câştigat o Cupă a Campionilor, o Cupă a Cupelor, patru campionate ale Spaniei, trei Supercupe ale Spaniei, o Cupă a Spaniei şi o Supercupă a Europei.

În 1991, Cruyff a suferit o intervenţie pe cord deschis, iar după această operaţie s-a lăsat de fumat şi a participat şi la o campanie împotriva consumului de tutun.

http://www.click.ro/sport/fotbal/cruyff-sunt-increzator-ca-voi-castiga-lupta-cu-cancerul

 

 
  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

7478370_b30237ee-ee4c-11e7-b3c4-7d59a2a7


 «Coucher de soleil avec mes beaux garçons »

 

Apus de soare cu baietii mei frumosi ... David Beckham, un tata mandru.


Pensionar la 42 de ani cu baieti de 18, 15 si 12 ani ... 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Un fost jucător de la CFR Cluj, la un pas de TRAGEDIE. A căzut de la etajul al 3-lea al unui hotel  :gwerewolf:

 

http://evz.ro/tragedie-pentru-un-fost-jucator-de-la-cfr-cluj-a-cazut-de-la-eta.html

 

 

Imi explica si mie cineva cum a fost posibil acest accident aproape tragedie???  era prea alcoolizat si a cazut peste balcon sau geam. 

Va mai fi capabil de jucat in viitor, sau devine numai amintire. Nu cred ca vre-un camarad voia sa-l distruga, ca ar fi fost mentionat.   

Sa fi fost prea inalt si s-a aplecat prea mult, ca asa ceva inca n-am citit/auzit inca. 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

 

La inagurarea stadionului de fotbal de langa Miskolc, Ungaria din 5 Mai 2018, s-a jucat si un meci cum era de asteptat, iar echipa de gazda a pierdut.   

A fost necesar de chemat Garda Nationala sa apere jucatorii ca altfel nu puteau sa paraseasaca terenul de furia suporterilor inraiti de nervii alimentati de alcool am impresia.

S-a ajuns la educarea maselor/spalare de creier in directia acestui sport la cele mai inalte culmi, cand nu se opresc decat in fata omului legii din cate se vede.

Flacari, fum, impuscaturi pe langa urlete salbatice ... se avanseaza in civilizatie!!!   

 

Urmeaza meciul pe video, cu care eu nu pierd timpul.   

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Conflitul dintre susținătorii CSA și cei ai lui Gigi Becali a consumat un nou episod. De această dată, fanii echipei „militare” au sărit la gâtul fostului mare portar al trupei „roș-albastre”, Helmuth Duckadam.

 

Duckadam (59 de ani), câștigător al Cupei Campionilor Europeni, cu Steaua, în 1986, a fost ironizat de ultrașii Peluzei SUD. Ieri, în timpul meciului CSA - Comprest Gim (scor 2-0), din Cupa României, faza pe București, fanii steliști au afișat un mesaj dur la „Eroului de la Sevilla” - „Helmuth, încă ține ane$t€zia?”

 

**************

 

Foarte urita atitudine spre un om care inca n-a fost egalat in acel sport la ceea ce a produs pe teren atunci!!!

Golani, nu suporteri sint acei care doar la atit se rezuma  "sa batem joc"  sint ZERO toti in acea linie si suporterii lor, s-ar putea ei sa nu ajunga varsta lui.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×