Sari la conținut
Forum Roportal
The Unknown

Profesori agresivi in scoli care bat elevii

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Profesori care bat elevi: Cum educă cadrele didactice «copiii-problemă»

 

Sistemul de învățământ din România este plin de profesori care bat elevi. Atunci când simt că este o barieră în comunicare între ei și copii, sau atunci când argumentele celor pe care îi educă le calcă pe nervi, cadrele didactice trec de la amenințarea unei note proaste în catalog la pumni și palme.

Metodele didactice nu mai par să fie suficiente pentru acești profesori care bat elevi în încercarea de a-i învăța anumite lecții. Fără să se gândească la siguranța elevului  și chiar și la siguranța personală, unele cadre didactice uită că se află într-un mediu academic și își exprimă violența fără rușine. Iată câteva cazuri care dovedesc  faptul că, atunci când se simt depășiți de situație, profesorii își agresează elevii.

Profesori care bat elevi: I-a dat un șut în fund Printre acești profesori care bat elevi se află chiar și femei. Mioara Roșca, cadru didactic la un liceu din orașul Victoria, județul Brașov, și-a vărsat nervii pe un elev în mod violent. Profesoara de informatică și-a ieșit din minți aparent fără motiv și i-a dat un caiet în cap elevului pe care îl scosese la tablă.

Acesta a încercat să se apere, acoperindu-și capul cu mâinile, însă Mioara a început să îi lovească cu piciorul. „Am făcut eforturi să o titularizăm pe Mioara Roșca pentru că liceul nu avea profesor de informatică. Doamna profesoară a scris o notă explicativă asupra incidentului, dar nu m-a convins. Spune că elevul a confundat caietul de informatică și a venit cu alt caiet. Nu ne explicăm comportamentul profesoarei pentru că pare că s-a mai întâmplat. Este drept că elevul în cauză abia trece clasa, dar asta nu justifică agresiunea. Consiliul de Administrație al liceului a decis ca acest incident să fie cercetat de Comisia de Disciplină, care poate decide sancțiuni. Nimeni nu a depus o plângere în acest caz”, ne-a declarat Gabriela Lepădatu, directorul liceului.

Profesori care bat elevi: Îi «învață» cu mătura

Lista cu profesori care bat elevi este lungă, iar pe aceasta se află și Viorel Oargă, un profesor de sport din Alba Iulia. Viorel a fost judecat în urmă cu trei ani după ce a bătut cu mătura doi elevi de clasa a II-a. Cadrul didactic și-a recunoscut accesele de violență, însă acest lucru nu i-a oprit pe judecători să îl condamne la închisoare cu suspendare.

Întregul incident a avut loc în luna martie a anului 2010, la Școala Generală „Vasile Goldiș”. Viorel și-a bătut doi intre elevi care și-au cerut voie să meargă la vestiar în timpul orei, dar nu s-au mai întors. Cadrul didactic i-a urmărit pe copii, iar când i-a găsit, le-a aplicat o corecție cu o mătură. După bătaia primită, unul dintre elevi a avut nevoie de 4 zile de îngrijiri medicale pentru a-și reveni.

Profesori care bat elevi, se bat între ei pe holurile școlii Liviu Tudor a depus plângere împotriva colegului său de catedră

Iar pentru că profesori care bat elevi sunt destui în incinta unei școli, de această dată s-a întâmplat ca un asemenea conflict să se nască chiar între doi dintre ei. Anul trecut, un profesor de geografie și altul de filozofie s-au luat la pumni pe holurile instituției de învățământ în care lucrau.

După întregul scandal, unul dintre dascăli a ajuns la spital cu nasul rupt. Liviu Tudor susține că ar fi fost atacat dintr-o dată de Virgil Vasiloiu. „S-a năpustit brusc cu pumnii asupra mea. Nu m-am așteptat. M-a lovit numai în față, apoi mi-a dat cu pumnii în cap”, declara el, în luna noiembrie a anului 2014. Cu toate acestea, cel acuzat a negat întregul incident: „Cred că totul s-a înâmplat în mintea dânsului. Voi solicita o expertiză psihiatrică, pentru că eu nu l-am atins”, spunea, atunci, profesorul de filozofie. 

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

http://stirile.rol.ro/profesori-care-bat-elevi-cum-educa-cadrele-didactice-copiii-problema-964910.html

 

 

Am uitat ... desi sint atenta dar s-a intamplat ... in plus eram nervoasa pe sistemul romanesc de educatie, cred ca de asta am uitat.

 

N-as fi crezut ca citesc asa ceva in zilele noastre, poate liceenii sa fie obraznici dar nu copiii mici sa fie baturi si umiliati!!!

 

A fost abuz si cand eu eram in scoala elementara dar atunci problema era cu copiii unguri ca mine unde al invatat eu, voiau sa ne scoata

 

din scoala cumva ca-mi promitea si mie directoarea scolii, o lesbiana ca ma trimite cu forta sa curat wc public.   N-am avut timp bun in scoala.

 

Stiam ca nu pentru ei invat, asta a fost important si nu ma deranja ce spun dar nu prea scoteam o vorba cu nimeni nici in pauza.

 

Imi amintesc de ultima saptamana din clasa 8-a ca am simtit ceva atractie intre noi colegi de clasa ce n-a fost prezent la mine cel putin pan-atunci.

 

A fost greu despartirea dar eu am si plecat din oras definitiv si nu m-am intors decat pentru vacante scurte si rare. 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Uitati o nenorocita de femeie, care INCA e libera. De ce nu este in puscarie sau la balamuc, nu inteleg!

 

http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/imaginile-revoltatoare-cu-bataia-incasata-de-un-elev-de-la-o-profesoara-din-tulcea-scena-a-fost-filmata-de-un-alt-coleg.html

 

Situatie revoltatoare intr-o scoala din judetul Tulcea! Un elev de 12 ani a fost lovit de mai multe ori de o profesoara, in timpul unei ore de curs, sub privirile celorlalti copii.

  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Deci numai dementi predau in scolile amintite si nu numai.  

 

Daca li se mai permite sa fie in apropierea copiilor acestor monstri, e rau de tot sistemul care nu functioneaza deloc.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ultima noutate din State ... un politist alb este acuzat ca a torturat o eleva neagra si un video ocoleste planeta cu respectivele cruzimi.

 

Lumea uita ca directorul a chemat ajutor ca eleva refuza sa fie atenta la ora de matematica, folosea tableta sa scrie text mesage la 

 

care educatorul i-a spus sa iasa din clasa insa a refuzat.   Nici la insistentele directorului scolii nu se misca din loc ... cand a fost chemat

 

politia s-o elimine din scoala dar se opozea, a si lovit politistul in obraz sa se dea si mai rotunda si sint socata ca politistul a fost dat afara

 

din munca fara plata.   Nu-mi place agresivitatea, dar e prea mult in acest caz ... oare de ce-i forteaza in scoli pe aceste fiinte???

 

Nu vor sa creasca numarul analfabetilor dar nici asa nu se poate, deja la 12 ani nu se pot controla pe unii elevi.   Nu are nevoie de scoala

 

oricine!!!  si asa doar timpul trece ca tot nimic nu se lipeste de foarte multi din toate comunitatile.  

 

Crede "copila" ca nu se va mai intalni cu acel politist in viata reala cand va fi adulta??? 

 

Azi la radio in timp ce conduceam spuneau la stiri, cine are copil "special" sa-l educe acasa ca e mai bine!!!  desigur ca n-are nevoie de multa

 

educatie ca n-are capabilitate sa priceapa NIMIC si de ce sa incurce pe altii la scolile speciale, ca la cele de stat doar copiii zdraveni sint acceptati.

 

Se nasc copiii deficitari in mare numar ca mamele doar pe medicamente de slabit si anticonceptionale au trait pana sa dea seama ca e un copil pe drum!!!

 

Pacat mare ca traiesc fara minte in carucioare de multe ori ca nici pe picioare nu pot sta sau nici capul nu le sta drept pe umeri si altele.

  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Azi am auzit doua bunici discutand cu nostalgie despre vremurile in care erau batute cu linia pana li se umflau mainile. ''Dar ne atentionau!'' ridica una din umeri. ''Azi copiii sunt atat de obraznici... Si au mai scos si legea aia... Vaaai...'', ofta a sila si a deznadejde. ''Profesorul nici nu mai are voie sa dea in ei! Daca ii atinge are probleme! Parintii sunt cei mai rai, fac scandal, ii lasa sa fie obraznici... Acum profesorul nu mai indrazneste...''  La 2-3 metri de ele, o femeie i-a tras o palma rasunatoare la fund unui copil de vreo 2 ani pentru ca se agita prea mult in jurul ei. Deci... problema e destul de raspandita.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cred ca avea inca Pampersi al de 2 ani si radea de maica sa ca nu-l doare!!!

 

Asa mi-a facut si mie fiul ca odata si eu i-am tras unu pe qur de m-a durut mana o vreme lunga ... !!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×