Sari la conținut
Forum Roportal
bahuczki peter

Din ce motive cumpăra femeile incaltaminte?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Eu am mai degraba tendinta de a cumpara rujuri, glossuri si bijuterii (am facut o pasiune ptr

Inox placat cu aur de exemplu, dar imi plac si alea din argint care par vechi, cu marcasite, granate, rubine). Prefer cizmele cu toc si cu talpa cu ripsuri si platforme cu ripsuri sa nu cad iarna, cat mai grosolane tocurile sa fie si de maxim 10 cm. Nu am obsesia pantofilor dar ador cizmele, ghetele, botinele si bocancii army. Imi plac si cele clasice si cele cu tinte si catarame. De ce cumpara? Fie din necesitate, fie din tendinte compulsive ca sa isi aline o depresie, fie nu au ce face cu banii (fashion victims). Asta cred eu. De obicei cumpar din necesitate, dar si daca vad ceva frumos care mi-a furat inimioara. :)

Editat de Xylia
  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Azi mi-am cumparat 2 perechi de incaltaminte ca mi s-au potrivit pe langa mi-au si placut deja de la intrare cum le-am observat pe raft!!!  

100% piele foarte fina, din marca Born deriva, una e bej, alta de culoare visinie foarte stralucitoare, inchis in fata doar, cu cate-o catarama la margini ca decoratie.  Si captuseala este piele doar talpa este din ceva sintetic rezistent, dar si talpa este colorat foarte frumos, n-am mai vazut asa papuci, cred ca voi dormi cu ei in brate la noapte!  Am cautat dar n-am mai gasit poze, cred ca erau de mai demult in magazin si s-au debarasat de marfa nevanduta ca a costat sub 6 dolari perechea.   Nici sirete nu se gasesc la acei bani, si la Second Hand se vand mult mai scump vechiturile.   M-a surprins ce noroc am avut ca am trecut pe acolo in Fashion Square, voiam doar sa ma plimb ca nimic nu-i ieftin acolo dar e loc destul pentru un maraton si-mi place acolo sa ma plimb decat langa Canalul cu apa si tantari sau in Sala.     

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu cumpar cizme cu toc in prostie. Doar cizme. Oricum nu prea imi vine sa port o parte din ele, sunt putin deteriorate (nu stricate), asa ca o sa le dau de pomana. Deja stiu cui. Peste tot gasim oameni nevoiasi.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×