Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Acum 36 minute, The Unknown a spus:

Oare cum de rezistau familiile cand studiile nu erau pe platou serviti ca azi???   

Doar cativa dinr-un oras erau educati, restul erau la nivel de iscalitura si citit biblia pe care o stiau pe de rost.   Pentru cunostinte medicale mergeau la doctori si avocat daca ceva nu era clar cu legea.  Asta nu insemna ca nu aveau o familie unita si puternica!!! 

Chapeau bas, Olga. 

În plus, speranța de viață era undeva pe la 40 de ani, nu ca acum. 

Acum 28 minute, Motorină a spus:

Oare de ce avem acum milioane de adulti care nu cred in medicina?

Pentru că informațiile cele mai la îndemână pe internet sunt informațiile false.

Un prostan nu ar putea să înțeleagă niciodată dacă ar citi pe net: "Vaccinul Pfizer, bazat pe formula AcidRiboNucleic-messenger, nu conține virus, conține doar "semnătura" virusului, iar vaccinul "învață" organismul să recunoască această semnătură și să producă anticorpi în momentul infectării."

Un prostan o să înțeleagă mult mai repede: "Fraților, nu faceți vaccin, vă bagă cip, vă pune frezoane și boale, vă modifică ADN-ul!"

Dacă întrebi un prostan ce e ADN-ul, o să se uite automat înspre prohab.

 

Și iată cum internetul s-a transformat în cutia Pandorei. Toată prostia Universului se revarsă din ea, combătând cu maximă convingere și cu surprinzătoare eficiență sutele de ani de studii în domeniul medicinei. 

Vânătoarea de vrăjitoare abia a început, prieteni.

Țineți capul jos, mergeți la moaște, doctorii e criminali, noi ne vindecăm cu țuică și usturoi, jos progresul! 

  • Like 3

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 2 ore, gargbird a spus:

Chapeau bas, Olga.   În plus, speranța de viață era undeva pe la 40 de ani, nu ca acum. 

Ma enerveaza cand oamenii care lucreaza cu mana pe camp, in mine, sofer TIR in America, sint considerate de multi romani in primul rand Low Class People!!!   Americanii nu se lauda cu diplome, munca este munca, se gandesc cu totul altfel despre asta.   Important e cat castiga omul, nu exact ce face pentru acei bani!!!   

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 15 ore, The Unknown a spus:

Ma enerveaza cand oamenii care lucreaza cu mana pe camp, in mine, sofer TIR in America, sint considerate de multi romani in primul rand Low Class People!!!

Eu am zis cu totul altceva. Ca oamenii ar trebui sa aiba un minim de cultura, daca vor sa intemeieze o familie.

Nu am zis ca numai doctorii si operatoarele call-center ar trebui sa o faca.

Si eu muncesc "jos", a fost alegerea mea.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

gargbird, ai surprins perfect societatea in care traim. Si îndrăznesc sa spun in special cea romaneasca, pentru ca acum se vede perfect unde e procentul cel mai mare de prosti, e suficient sa te uiti pe harta vaccinarii in Europa si SUA si sa vezi cine e la coada clasamentului.

  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 4 ore, Motorină a spus:

Eu am zis cu totul altceva. Ca oamenii ar trebui sa aiba un minim de cultura, daca vor sa intemeieze o familie.

:lol2:   La OMU' cand i se ridica "inteligenta" merge dupa femeie, si nu-i interesat de cultura si diplome,  credeam ca stii asta!!!   

Asta de cand e LUMEA, frate, asa functioneaza, ca la animale aproape!!! 

Copiii cunostintelor dar si rudelor chiar si din nepoti sint necasatoriti din cauza lipsei diplomelor, al bogatiei, al statutului social de azi si aceste idei din comunism!!!  

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

:lol2:     Imi provoci moartea cu ideile tale!!!   N-am stiut ca acolo in zona ta superioara doar din astea se plimba pe dealuri in sus si jos cu certificatele de superioritate in gat la vedere sa fie usor de selectat dintre corigente!!!   Poseda si certificat de sanatate precum ca n-au SIDA/AIDS, ca cel de COVID e optional :pardon:il iau virusul de la Lilieci, noaptea cat stau pe strazi.    

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Mașina e investiție sau cheltuială?   Care e răspunsul definitiv???

"Un tânăr al cărei familie îl presează să achiziționeze un autoturism și, astfel „să intre în rândul lumii” lansează o temă de dezbatere în mediul online. Cât de profitabil este să investești bani într-un vehicul și pune în oglindă argumente pro și contra".

*Familia de azi, mai ales in Romania este foarte diferit de cel American.   La 16 ani, parintii indica usa pentru copiii care nu vor sa invete sau sa faca lucruri demne de tineri si nu le asculta.  Cere cheia casei inapoi si-l da afara din casa!!!   

Nu sint de acord nici cu procedura asta ca unde sa mearga un copil pierdut, daca are bunici si rude si-l accepta, mai merge, sau imediat bate la poarta armatei la RECRUTARI si-si face o cariera acolo.   De majoritatea cazurilor totusi se intampla mai rau din pacate, si nu stiu daca parintii se simt mai usurati sau mizerabili.   

Unii mananca pamant doar sa primeasca ajutor de la parinti sa-si cumpere prima masina, lucreaza dupa orele de scoala si weekend-uri fara intrerupere ca fara o masina nu exista trai pe aici unde nici transport in comun practic nu exista decat pe o linie, dar pana sa ajungi acolo ... ca nu toti locuiesc aproape, esti ca si pestele pe uscat.   

In America masina este o necesitate pe langa ca este o cheltuiala mare cu acesta investitie pe care el trebuie sa asigure.

Nu se cumpara  masina „să intre în rândul lumii” ci sa aibe transportare sigura la locul de munca, ca la angajare asta este prima intrebare daca ai cu ce sa ajungi la munca zilnic, ca nici locul de munca nu va fi aproape.      

https://evz.ro/achzitia-unei-masini-dezbatere-online.html

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×