The Unknown 12,864 Report post Posted December 21, 2020 Capela cimitirului remodelat ce are? Nu-s vecini sa disturbe linistea, sau poluare de la masini, e liniste ca in "mormant"... Dacă aveţi inima tare puteţi avea Capela cimitirului. Imaginile vă vor convinge că merită investiţia. FOTO | Evenimentul Zilei (evz.ro) Share this post Link to post Share on other sites
felixsabo 0 Report post Posted December 21, 2020 Dacă să fiu realist, în tară aș vrea o casă la munte. Desigur ca voi opta pentru imobiliarele noi care au un design modern exact pe placul meu. Sincer să fiu chiar vreau să-mi cumpăr o căsuță acum de pe Korter, unde am găsit cele mai superbe căsuțe pentru mine și logodnica mea. Dar dacă să mai visam cred că aș vrea o casă pe vreo insulă caldă pe malul marii sau oceanului. Unde să mă trezesc și să aud valurile, ador asta... însă pentru asta trebuie multă muncă. Share this post Link to post Share on other sites
The Unknown 12,864 Report post Posted December 27, 2020 6324 E GOLD DUST Ave, Paradise Valley, AZ 85253 | MLS# 6171082 | Redfin Address: 6324 E Gold Dust Ave, Paradise Valley, Arizona Price: $3,650,000 Square Feet: 5489 ... marimea casei este de 600 metri patrati si un pic Bedrooms: 7 Dormitoare Bathrooms: 7 Full and 1 Half Baths ... 7 sali de baie si una de jumatate baie = are doar dus, wc, chiuveta pe un cabinet, oglinda si un dulapior pentru maruntisuri. Built: 2021* *Construit in 2021... dar deja este gata de locuit, nu stiu cum sa inteleg asta dar nimic nu este prea mult azi. Este in vecinatatea Phoenix-ului dar la marginea de Est. Share this post Link to post Share on other sites