Sari la conținut
Forum Roportal
Ciulendra

Unde preferati sa aveti o casa?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Dacă să fiu realist, în tară aș vrea o casă la munte. Desigur ca voi opta pentru imobiliarele noi care au un design modern exact pe placul meu. Sincer să fiu chiar vreau să-mi cumpăr o căsuță acum de pe Korter, unde am găsit cele mai superbe căsuțe pentru mine și logodnica mea. Dar dacă să mai visam :smile: cred că aș vrea o casă pe vreo insulă caldă pe malul marii sau oceanului. Unde să mă trezesc și să aud valurile, ador asta... însă pentru asta trebuie multă muncă.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

a view of a house

6324 E GOLD DUST Ave, Paradise Valley, AZ 85253 | MLS# 6171082 | Redfin

  • Address: 6324 E Gold Dust Ave, Paradise Valley, Arizona
  • Price: $3,650,000
  • Square Feet: 5489 ... marimea casei este de 600 metri patrati si un pic :bb:
  • Bedrooms: 7 Dormitoare
  • Bathrooms: 7 Full and 1 Half Baths ... 7 sali de baie si una de jumatate baie =  are doar dus, wc, chiuveta pe un cabinet, oglinda si                                                                        un dulapior pentru maruntisuri.   
  • Built: 2021*
  • *Construit in 2021... dar deja este gata de locuit, nu stiu cum sa inteleg asta dar nimic nu este prea mult azi.  Este in vecinatatea Phoenix-ului dar la marginea de Est.    

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pe marketul de azi doar unde-si permite omu' ca tare s-au scumpit casele si apartamentele, satrele.   

Am fost azi sa ajutam la observat defecte pe o casa pentru fiul si familia si m-am intors bolnava.  Nu de Covid, de la pretul carut pe cladire deloc pe un fancy loc doar aproape de locul de munca.  Zona are un Tren de Golf la cateva sute de metri si asta ridica pretul, desi ei n-au nici timp sau bani de pierdut acolo.   Costa $700.000 dar necesita zugraveala totala si multe maruntisuri care nu sint placute asa cum sint, nu sint stricate doar nu le place.  Am simtit ca au iesit din mine toate organele si am ramas goala, era sa cad. 

Are spatiu, 4 dormitoare, 2 si 1/2 bai, piscina dar necesita ingardire cu 2 copiii mici,  garaj pentru 2 masini dar nu ale lor, Mini Cooper numai incape sau Fiat din ala mic cat un container de reciclare pe la noi.   Au pomi de Masine si erau plini de fructe, va trebui sa ma specializez sa le pun la murat, nu sa le presez.   Lamai, Portocali, Smochin si nici nu mai stiu ce am vazut, spatiu de gratar si de jucat pentru copiii, dar mai e de aranjat in fata casei sa nu fie doar praf daca sufla vantul, in caz ca se vor intelege la un pret mai mic dar nu cu mult.  La anu pe vremea asta au pentru 2 copiii la cresa de plata ... spor la treaba!!!

Am uitat sa intreb daca este si Home Owners Association Fee de plata lunar si cat este suma.   Doar am vizitat casa, inca nu este sigur ca-l voi cumpara.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu este HOA fee de plata spre norocul lor, ca suma reprezinta chiria pe pamantul pe care este construit casa.   Este o smecherie evreiasca si asta, azi s-au inteles la pret dar pana trec hartiile prin banci si verifica referentele pentru Collateral, imediat dupa 20 al lunii pot deja ocupa casa noua!!!   Atunci vor incepe remodelarea ca numai o luna mai tarziu se vor muta ca intre timp vine si nepoata pe lume S-au dus cu toti pentru aceste negocieri, sa se vada ca este un familist care va locui multi ani de acum incolo in acea casa si din prima clipa pentru nepotu' au coborat pretul ca le-a spus ceva copilul.   Aici este tipical cand prima oara se viziteaza o casa, stapanii nu trebuie sa fie acolo, de aceea azi au fost negocierile serioase.   

Suprafata casei este de 2500 Square Foot (ft²) = 232.2576 Square Meter (m²)  iar terenul pe care este construit si casa este un sfert de acru 1/4 Acru = 10.912,5 metri pătrați.   

Cand au dat un ochi pe referenta noastra bancara, care este acoperire in caz de ceva, banca lor a raspuns ca vor confisca casa noastra, nu al lor, location este diferenta, care dicteaza pretul imobiliar.   La ei Clubul de Golf, domina casele.  Stapanul casei a spus copilului ca va avea de adunat mingi multe care ajung in curtea lor si se pot vinde inapoi la amatori sau cine joaca si va avea bani multi!    Inca nu are habar de bani copilul dar n-as incuraja la asa ceva sa pandeasca mingile sa-si faca bani.  Parte din viata americana, averea se strange din timp.

Astept sa ne spuna cand putem trece pe acolo cand incepe remodelarea ca materialele sint din partea noastra ca si manopera, si mancare pentru muncitori.  Ma bucur ca n-am de ambalat cadouri de Craciun  :o:  o sa cumpar un valet pentru al micu'.    Deja voi lustrui gratarul sa le dam lor ca noi traim si fara, ei vor avea nevoie ca vizitorii vor veni ca potopul sa le vada in casa noua si gratarul este cel mai solicitat, cu mici, ca place la toata lumea.  

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

"Un inginer electrician, pe nume Bruce Capmbel, pe la începutul anilor ’70,  a plătit 25.800 de dolari pentru 10 acri de teren în Hillsboro, o suburbie a Portland, Oregon."

*Eu am platit in 1990 pentru 120 acres in Arizona doar 50% din cat a platit acel celovek si azi valoreaza milioane!!!  Era padure si pamant agricol cotat cand l-am cumparat, a devenit rezidential de o vreme si valoarea se calculeaza in lingurita de pamant :o:     Totul am pus deja pe numele copiilor si nepotilor.   Este pe un varf de munte, aer curat, no trafic mult, distractia cea mai exagerata este "Calaritul de Taur" deci n-ai cheltuieli exagerate ca totul se cumpara de la fermierii locali mormoni si indieni, care merg sa-ti si pescuiasca.*

https://www.infoactual.ro/iata-cum-arata-cel-mai-fericit-loc-in-care-sa-traiesti-un-inginer-a-decis-sa-locuiasca-intr-o-altfel-de-casa.html

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

casa-de-la-tara.jpg

*Pana nu doare piciorul cuiva, nu vede necesar investitia, eu-s de acord cu stapanul casei, poate urca si in scaun cu roti fara efort special direct in dormitor.   Si celori de la SALVARE le plac asemenea renovatii ca usureaza munca lor si salveaza vieti ca ajung repede la bolnav.*

 

https://retetesivedete.ro/un-valcean-si-a-pus-lift-la-casa-de-la-tara-imaginile-te-lasa-cu-gura-cascata.html

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×