Sari la conținut
Forum Roportal
Fluturel

Entitati noesice malefice

Postări Recomandate

pai imi poti zice si mie cum te-ai protejat si mai amanuntit te rog:D

Te rog sa ma crezi si sa ma intelegi ca nu pot face asta. Desi eu nu mi-am dorit niciodata sa atrag astfel de chestii, am avut parte de ele si, este neplacut. Nu stii niciodata cine se prezinta la "apel" si, te pomenesti ca nu mai scapi mult timp . Ti-as face rau daca ti-as da iluzia unei false protectii, care sa te impinga la actiuni nebunesti. Cu toata protectia pe care mi-am creeat-o, situatiile nu au fost incantatoare, si efortul de a scapa de belele a fost mare.

Cunosc un tip care practica de ani buni spiritism si, entitatile cu care lucra, nu erau unele tocmai binevoitoare. Adica, ii dadeau anumite avantaje, dar si ele erau dependente energetic de el. Si, cand a incetat sa mai practice, simtea cum aluneca pe cai gresite, au inceput sa-l agreseze pentru ca el sa continue.

Imi pare rau ca trebuie sa te dezamagesc, in mod normal vii trebuie sa stea cu vii si mortii cu mortii. Astea nu sunt chestii de nasul oricui, nici chiar de al meu. Tu faci cum vrei, eu nu am postat in topicul tau de dragul de a posta, in toate chestiile astea apare o sclavie de care nu poti scapa usor si care, are efecte secundare pe termen foarte lung. Daca chiar vrei sa faci ce vrei cu adevarat sa faci, sfatul meu este sa o faci profesionist. Invata de la oameni cu experienta efectiva in acest camp, nu din link-uri de net, care definesc diletantismul in materie. Nu iti poti permite sa te implici in asa ceva intr-un fel amator. Pentru ca sunt chestii cu care nu este de gluma si, peste ani, sigur le vei regreta. Fa-o macar cu indrumarea unei persoane competente. Eu nu sunt, recunosc :o: .

Sper sa nu crezi ca atitudinea mea vine din rautate. Dar nu vreau sa te am pe constiinta :crazy: . Sunt si asa destul de incarcat Karmic.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Imi spuneti si mie despre ce fel de stea vorbiti voi? descrieti-o

 

E pentagrama sau hexagrama? culoare , marime , dimensiune 2D sau 3D?

 

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×