Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Illink

Recomandari scoala soferi,plz!

Rate this topic

Recommended Posts

buna,

 

Am si eu cateva nelamuriri si intrebari la care as dori raspuns. 

imi doresc sa fac scoala de soferi si sa obtin permisul de conducere cat mai curand posibil. Spun asta pentru ca, in acest moment sunt inscrisa la o dna instructor, Barbara Panco, am facut cursurile de legislatie inca din luna iulie, iar acum am abia 8h de conducere intrucat dansa este foarte solicitata si nu isi permite sa faca mai mult de doua sedinte /sapt. In conditiile in care am si asteptat-o o luna si jumatate sa se intoarca din concediu :gwerewolf: . In fine, ideea este urmatoarea:                                                                                       1) cand m-am inscris la dansa nu mi-a spus ca nu este dispusa sa mearga in Bucurestii Noi, pe traseul pentru Ilfov....s-a gasit sa imi spuna abia acum ca ar trebui sa ma milogesc de rude/prieteni sa imi fac buletinul in buc ca sa pot da examenul in Dristor, pt ca ii este mai comod ei. 

2) are un comportament de c...t. E prea ocupata cu tel si mai putin cu invatatul elevilor, iar daca faci vreo greseala, tipa de nebuna cat o tin corzile vocale si iti mai si adreseaza tot felul de "apelative", precum: " tampito, nu gandesti ?!?" etc. 

 

Ce m-ar interesa sa stiu, unde pot gasi un instructor civilizat, care sa aiba timpul necesar sa predea, nu doar 4h/sapt, Recomandari?

Deasemeni, exista posibilitatea sa nu fac scoala din nou, ci sa imi continui cu altcineva orele ramase pentru a nu mai pierde timpul? Nu in ultimul rand, pe mine m-ar interesa sa fac scoala pe o masina cu transmisie automata.

 

multumesc 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×