Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Pribeagul

Am avertizat ca astazi va fi o zi foarte tulbure

Recommended Posts

"Atentie! Guvernul din umbra al Francmasoneriei urmeaza sa declanseze un crah bursier pe data de 13 Septembrie conform acestei analize incontestabile: i.imgur.com/Vwk8O3t.jpg (Sursa: archive.4plebs.org/pol/thread/49550959/)
Acest caz este fara precedent si va produce repercusiuni de neimaginat deorece reprezinta finalul unei serii de sapte ani sabatici, Jubileul si coincide cu Luna Insangerata. In secolul trecut patru eclipse totale de luna consecutive au avut loc in doi ani consecutivi cu ocazia sarbatorilor jidovesti de Pesah si Tabernacul in doua imprejurari, intre anii 1948 si 1949 cand statul terorist Israel a fost infiintat si intre anii 1967 si 1968 cand s-a purtat Razboiul de 6 zile permitand jidovilor sa preia controlul complet asupra orasului Ierusalim. Acest fenomen a debutat anul trecut si urmeaza sa se finalizeze cu a patra eclipsa luna viitoare.
Daca doriti sa purtam o discutie in aceasta privinta sau aveti nelamuriri: EDIT (www.roportal.ro)

"Colapsul financiar nu se va materializa inca dar se petrece ceva si mai grav: www.rt.com/news/315190-israeli-forces-storm-palestinian-mosque/

Moscheea Al-Asqa este una dintre cele mai sfinte lacasuri de cult pentru musulmani si este amplasata in locul celui de-al doilea templu distrus de catre romani. Vrajmasii nostri au avut dintotdeauna dorinta arzatoare de a o demola pentru a construi in loc al treilea templu unde va fi inscaunat antichristul.

Edit
 

Edited by Blues
Scos linkuri reclama blog.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×