Sari la conținut
Forum Roportal
misha89

Ce parere aveti de servietele pentru barbati?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Buna, Ce parere aveti despre servietele de barbati?

Prietenul meu are 27  ani si ma gandeam sa ii fac cadou o servieta, mai exact aceasta EDIT ..si ma gandeam oare este prea tanar pt asa ceva? Mie imi place tare mult si in domeniul in care el lucreaza i-ar prinde bine.

Sfaturi? Multumesc.

Editat de Blues
Scos link reclama

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Servietele arata OK; gentile nu :rot: . Cea pe care ales-o arata ca o servieta. Altele arata exact ca gentile pentru femei.

Editat de Finnian

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Desigur sint importante ca posetele la femei ca nu mai incap toate in buzunare, cand iese din casa: telefon, ochelari, valet, acte de masina si asigurari medicale, etc.

Unii poarta intr-o punga de la cumparaturi toate acestea, altii au in gat agatat o chestiune/punguta cu de toate cand calatoresc cu avion mai ales cand este si un pasapor in plus si biletul de calatorie si alte acte personale in caz de ceva boala cronica.    Am vazut un domn mai invarsta la aeroport foarte echipat cu hamuri sa nu piarda nimic, arata cam caraghios, dar nu mai conta ca nu le pricepea ca noi demult.   Pantalonii aveau si bretele pe langa curea dar nu doar prins ci lucrat in material sa nu le uite undeva ... ochelarii erau la fel cu piele subitre atasati de bretele ca si sapca de Baseball, erau pe lesa mai lunga sa nu-l stranga, in gat avea ceva solid, o poseta mica dar cu plasa sa se vada ca acolo este pasaportul, actul de identitate local, biletul de avion, lista cu medicamente si altele, care era legat in fata tot de bretele sa fie si in atentia personalului de siguranta din aeroport. 

Imi pare rau ca n-am cerut de la insotitorii domnului locul unde s-a facut echipamentul special, cred ca in Germania undeva ca acolo era asteptat.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×