Jump to content
Forum Roportal
misha89

Ce parere aveti de servietele pentru barbati?

Rate this topic

Recommended Posts

Buna, Ce parere aveti despre servietele de barbati?

Prietenul meu are 27  ani si ma gandeam sa ii fac cadou o servieta, mai exact aceasta EDIT ..si ma gandeam oare este prea tanar pt asa ceva? Mie imi place tare mult si in domeniul in care el lucreaza i-ar prinde bine.

Sfaturi? Multumesc.

Edited by Blues
Scos link reclama

Share this post


Link to post
Share on other sites

Servietele arata OK; gentile nu :rot: . Cea pe care ales-o arata ca o servieta. Altele arata exact ca gentile pentru femei.

Edited by Finnian

Share this post


Link to post
Share on other sites

Desigur sint importante ca posetele la femei ca nu mai incap toate in buzunare, cand iese din casa: telefon, ochelari, valet, acte de masina si asigurari medicale, etc.

Unii poarta intr-o punga de la cumparaturi toate acestea, altii au in gat agatat o chestiune/punguta cu de toate cand calatoresc cu avion mai ales cand este si un pasapor in plus si biletul de calatorie si alte acte personale in caz de ceva boala cronica.    Am vazut un domn mai invarsta la aeroport foarte echipat cu hamuri sa nu piarda nimic, arata cam caraghios, dar nu mai conta ca nu le pricepea ca noi demult.   Pantalonii aveau si bretele pe langa curea dar nu doar prins ci lucrat in material sa nu le uite undeva ... ochelarii erau la fel cu piele subitre atasati de bretele ca si sapca de Baseball, erau pe lesa mai lunga sa nu-l stranga, in gat avea ceva solid, o poseta mica dar cu plasa sa se vada ca acolo este pasaportul, actul de identitate local, biletul de avion, lista cu medicamente si altele, care era legat in fata tot de bretele sa fie si in atentia personalului de siguranta din aeroport. 

Imi pare rau ca n-am cerut de la insotitorii domnului locul unde s-a facut echipamentul special, cred ca in Germania undeva ca acolo era asteptat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×