Sari la conținut
Forum Roportal
Tancut

Act de o deosebita cruzime asupra unui caine

Postări Recomandate

La stirile de azi in Phoenix apare ca pe autostrada spre nord cineva a lasat 2 catei albi ... care alergau intre masinile care circula pe acea portiune cu 105 km/h cel putin.

S-a oprit traficul, sint oameni simtiti totusi din cate se vede, insa foarte grea problema a vut politia sa le prinda ca erau speriati cateii si nu se opreau.  La un moment dat le urmarea incet sa le directeze macar la EXIT ... de toata frumusetea era peisajul ... cat vedeai inainte nici o masina doar 2 catei, unu mai mic dar albi amandoi cu blana mare abia mai alergau si masina politiei le urmarea, iar helicopterul de sus asigura asistenta.   Cine n-a plans ma intreb la asa o stire!!!   In final au ajuns intr-un loc, spital de animale pentru controale, tratament si analiza daca aveau chips sau nu, sa caute al cui erau ca nu se lasa nepedepsit stapanul.   Peste 1 ora a durat stabilizarea situatiei.

 

https://www.abc15.com/news/region-phoenix-metro/north-phoenix/video-dogs-run-from-dps-on-interstate-17-in-phoenix

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Inainte de 9 dimineata ma suna la usa cineva, ca n-avem poarta ... o tanara disperata cere permisiune sa intre in curte ca pe strada mare o masina a lovit un caine care s-a refugiat la mine in gradina.   Am imaginat un animal mare ranit si plin de toate alea, voiam sa chem ajutor special cand imi spune ca a fugit deja si prietena n-a reusit sa-l prinda.

Voiau sa-l duca a un veterinar, locuiau in Scottsdale doar treceau pe aici si au vazut scena de groaza.   Au chemat ele ajutor si se cauta peste tot pe strada prin tufisuri dar au abandonat ca precis nu se misca nici un fir de iarba.   Peste o vreme vad pe sub geamul din living room se furiseaza un catel Chihuahua maruntel si negru, directia drumul mare, care spre norocul lui azi era foarte slow ca se lucreaza sa inchida fisurile peste care va veni turnat asfalt precis, ca au schimbat teava de gaze din mijlocul drumului. 

Nu mi s-a parut ranit, dar intrebarea este cum a ajuns pe strada si unde a fugi ca nu l-am mai vazut??? 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×