Sari la conținut
Forum Roportal
mareexecutor

Patimile lui Isus vs Jessus Christ Super Star

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Am vazut Patimile acum cateva zile..si tot in perioada aia am vazut JCSS. Ha?! Incape comparatie?!..."Patimile" mi-a lasat un gust amar again(era a doaua oara..ca omul..poate prima data n-am inteles bine..) Noroc :tease: ca am vazut la nici 10 ore JCSS.. Probabil ca ala din `70 s-a facut cu 5-10% din bugetul celui din 00(?). JCSS ca si film la standardele actuale e varza.(v. Moulin Rouge). De fapt poate si la standerdele contemporane lui. Insa mesajul si trairea e....ha?! DUMNEZEIASCA?! :P

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

pai...JCSS n-am vazut...dar am vazut patimile tot de doua ori..eh bine..o dat si jumatate..ce mi-a placut la film a fost ca i-a personajele au vorbit in limba lor. m-am saturat de germani sau orice alta natie care vorbesc si intre eri in engleza..sau si mai penibil..extraterestrii care intra pentru prima oara in contact cu pamantenii vorbesc englezeste :tease: :P . in afara de faza cu realismul lingvistic iti ramane in cap doar bataia crunta pe care o incaseaza Iisus. defapt cred ca asta a si vrut mel gibson sa scoata in evidenta...suferintele pe care l-ea indurat Iisus pentru a ne mantui pe noi..sper sa vad si JCSS ca sa vin cu o parere mai on topic

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Mai fetelor jessus christ super star e o opera rock facuta in 1970 cred. Nu e o versiune mai veche a filmului lui mel gibson. Tocmai asta am vrut sa pun in antiteza filmul facut atunci despre isus unde toata lumea canta(si inca cum!) rade si danseaza si filmul lui mel gibson de unde de-abia am asteptat sa scap(din sala).

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am privit si eu filmul si mi-a placut

fac ceva comentarii ::

toti zic ca e 1.antisemitism :nu mi s`a parut cu nimic mai anti-semit decat filmele pe care le arata de Pasti despre viata lui Isus.

2. violentsa: am vazut recent The Pianist si mi sa parut mai violent ;

3. Maia Morgenstern in rolul Mariei destul de nice;

4. Monica Bellucci: sincer nu puteam sa ma uit la ea si sa vad o Maria Magdalena pocaita ;

5. Fiica lui Celentano in rol de Satan destul de haios desigur ;

6. Latina vorbita in film suna cam cu accent italian ;

 

in rest, filmu impresionant desigur, dar n-am prea inteles care-i mesaju lu Mel comparativ cu celelalte filme pe aceiasi tema... adica mi sa parut fain cum a selectat bucatile cu invataturile lui Isus despre dragoste si lea pus intre aceste ultime 12 de ore de viata.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Patimile lui Hristos a fost extraordinar filmul ! Mai ales ca e cu Maia Morgenstern pe care o admir :crazy: Recunosc, filmul e cam sadic dar e atat de cooool.

 

Si tin minte perfect o fraza : Ma Nishtana, halayla hametz mikol haleyot

 

 

De ce e aceasta noapte diferita de celelalte ?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×