Sari la conținut
Forum Roportal
The Unknown

Caracatiţa

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Ipoteză surprinzătoare: Caracatiţele ar putea fi extraterestre

 
 
ipoteza-surprinzatoare-caracatitele-ar-p
Foto: en.wikipedia.org/

 

Unii cercetători lansează o ipoteză surprinzătoare în privinţa caracatiţelor. Potrivit acestora, caracatiţele ar putea fi extratereştri.

 

Caracatiţele sunt deosebit de inteligente, capacitatea lor de a le distrage atenţia prădătorilor şi de a scăpa atunci când sunt ţinute în captivitate determinându-i pe cercetători să le considere extratereştri. 

Teoria pleacă de la zoologul Martin Wells, care a dat naştere mai multor cercetări.

"Ele au fost primele fiinţe inteligente de pe planetă", a declarat Dr. Sydney Brenner de la Institutul Okinawa de Ştiinţă şi Tehnologie, în urma unui studiu.

Studiul, publicat in Nature, a arătat că genomul caracatiţei este puţin mai mic decât cel al oamenilor, dar are cu aproximativ 10.000 mai multe gene, care pot da caracatiţei caracteristicile sale unice şi abilităţile deosebite. 

Caracatiţele au de 10 ori mai multe gene speciale pentru dezvoltarea celulelor nervoase ca alte nevertebrate şi de peste două ori mai multe ca majoritatea mamiferelor.

 


http://www.antena3.ro/life/stiinta/ipoteza-surprinzatoare-caracatitele-ar-putea-fi-extraterestre-307594.html

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Chinezii in Europa sint tot un fel de Caracatita cu multe tentacule in lumea mare care in sfarsit au reusit sa intre in piata foarte instabila europeana oficial.

Cu trenul marfar!!! ... sa fie cel mai ieftin si aventuros, plus ajung in inima europei si unde mai vor ei, la fel aduc ce vor si banii curg.   Defapt este doar o vizita in Europa precum au facut europeeni de ceva vreme cand au batatorit calea spre Asia sa fure cate ceva din secretele chinezilor, acum vin ei la fel in orientare pe teren si sa le vanda haine si alte bunuri de care au nevoie locuitorii batrinului continent.   Tot pe drumul lung si cunoscut, pe Drumul Matasii a venit doar versiunea moderna cu trenul, a sosit primul tren marfar din China la Londra dupa 18 zile de calatorie, 12000 de km si un sir de vagoane pentru schimbul de marfuri acceptat si dorit de atit amar de vreme.

 

Modern Day Silk Road, n-am stiut ca e gata linia de tren pe care au calatorit sau ei n-au tren mai lat ca rusii si ajung mai repede unde vor.   Ceva-mi spune ca n-ar fi chiar cel mai bun semn pentru Europa invazia chinezeasca dar sa fie pacatul meu daca am gresit.   Tocmai cu 2 zile inainte de inagurarea lui Trump, defapt asta-mi spune mai multe.

 

Romania are deja China Town am citit in ziar, un tren in plus de descarcat in gara, conteaza?

 

 

https://www.yahoo.com/news/silk-road-1st-china-london-freight-train-arrives-144114851.html

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×