Sari la conținut
Forum Roportal
The Unknown

Chefurile studentesti in camine, interzise!

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

05_chefurile-in-camine-interzise_w700_h8

 

Chefurile in camine, interzise de parlamentari. Propunerea aparține unui grup de 12 parlamentari PSD și unul al Minoritatilor, care vor sa modifice Legea Educatiei.
 

Alesii vor sa interzica și orice forma de campanie electorala si manifestarile religioase printre studenti.

Parlamentarii vor discuta un proiect de lege prin care chefurile in camine sa fie interzise. La polul opus, tinerii cer conditii decente in camine si mai multi bani pentru educatie, conform expresmagazin.ro.

Chefurile in camine, interzise. Ce spun studentii

Chefurile in camine, interzise. Una dintre cele mai frumoase amintiri pe care le poate avea un student e legata de chefurile din camine. Deputatii vor insa sa puna stop petrecerilor studentesti, ba chiar sa le interzica prin lege.

Chefurile in camine, interzise. Stradania parlamentarilor e cu atat mai ciudata cu cat, sustin tinerii, evenimentele zgomotoase deja sunt reglementate clar in campusuri.

"Petrecerile sunt interzise dupa orele 22.00 in camine, iar studentii merg sa se distreze la terase ori in cluburi. Deputatii ar face bine sa se ocupe de problemele reale ale tinerilor, si nu de unele inexistente. As fi bucuros sa vad un politician de la noi cum traieste o luna dintr-o bursa studenteasca", a declarat Nicolae Tunsoiu, presedintele Uniunii Nationale a Studentilor din Romania, despre legea privind chefurile in camine interzise, potrivit aceleiasi surse citate mai sus.

Chefurile in camine, interzise. Tinerii sunt impartiti in doua tabere

Chefurile in camine, interzise. Gata cu petrecerile galagioase din campusurile universitare. Initiativa le apartine mai multor parlamentari social-democrati, care le-au pus gand rau petrecaretilor. In timp ce unii resping aceasta initiativa, altii cer ca petrecerile sa fie organizate doar in anumite zile ale saptamanii.

 

ttp://stirile.rol.ro///chefurile-in-camine-interzise-parlamentarii-vor-ca-studentii-sa-nu-mai-petreaca-959814.html#ixzz3i6DEeBYA

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Daca si de asa ceva se leaga ... nu stiu daca vor mai fi votati in office sau aiurea, dar sa ia si acel putin din viata tinerilor, gasesc inuman.   Care din bosorogi s-a plictisit de viata si nu-si gaseste locul nici langa femei tinere??? ca toti apar in functie cu alta decat sotia ... care ar fi problema,  studentii n-au bani de cluburi deocheate sau de localuri de lux, doar cu o sticla de Vodka sau tuica fac un party cateodata!!!         

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×