Sari la conținut
Forum Roportal
Redondo

O eleva a lasat un bilet de adio pt ca colegii ei se distreaza mai bine

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

daca viata nu e justa si daca pentru mai putina munca primesti mai mult atunci ce rost mai are orice efort ?

haideti sa luam un exemplu: cei care posteaza pe pagina asta...........alegeti pe oricare la intamplare si o sa vedeti ca ăștia se distreaza in continuu, luna de luna sunt in cele mai tari locuri la cele mai tari petreceri din lumea asta. 

 

ce au facut ăștia de merita asa ceva ?

ce inseamna asta ? viata (sau Dumnezeu, in functie la ce te raportezi tu) are cate un plan pentru fiecare, fiecare avem cate o sansa, ceva pus deoparte de care sa ne folosim pentru a ajunge (mai) sus ?

Nu stiu, fiecare alege daca vrea sa puna pret pe ceva si pe ce anume va pune pret. 

Dar de ce nu ai dat exemple din lumea a treia? Oamenii aia ce rau au facut de sunt pedepsiti sa traiasca in asemenea conditii?

Credeam ca se intelege din postul anterior, sa-ti exploatezi sansa inseamna sa exploatezi ceea ce tu ai si altii n-au si nu vor avea niciodata pt. a obtine ceea ce-ti doresti. Raportarea o fac la utilitatea si satisfactia pe care cred eu ca mi-o aduce un lucru, nu cred intr-un plan divin, asa cum nu cred in rasplata, sunt agnostica. 

Finnian a adus in atentie o latura care mie mi-a scapat, fata poate ascunde in spatele supararii ei o carenta afectiva, pt. ca oamenii care au parte de afectiune nu dau o importanta prea mare lucrurilor materiale, in niciun caz nu intra in depresie cand nu le au. Cand spun lucruri materiale, nu ma refer la cele care asigura in mod normal confortul psihic al unui om obisnuit, ci la exagerari. Cei cu carente afective incearca adesea sa-si gaseasca refugiul in material.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu am indoieli asupra cauzei presupuse de familie. Nu numai pentru ca mi se pare absurd ca cineva sa ajunga intr-o asemenea stare din motivul asta, ci pentru ca nimic din acel bilet nu face trimitere catre asa ceva. In bilet scrie doar ca nu e inteleasa de nimeni, deci comunicarea cu cei apropiati e deficitara.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ca zici tu ? Sau ? 

 

Esti cam caraghioasa in exprimare, si influentezi negativ tineretul eventual daca sint pe forum si citesc topicul.

 

O eleva de nota 10 trebuie sa fie pana sus ... de nota 10 si in maniere, nu numai in carnet si pe acte, ci si in comportare, felul cum se imbraca, SCRIE si citeste, vorbeste, foloseste cuvinte alese la exprimare orala mai ales, etc., altfel n-are valoare nota 10 ca a memorat cand a domnit Ioan Voda cel Cumplit, dar nu este in stare sa identifice.  

 

A fost la scoala, a invatat dar n-a fost educata!!!

 

Integritatea unei persoane nu este reprezentat doar prin notele de la examinari cu sau fara pile ... ci este un ansamblu de criterii demonstrat ca fiind bazele vietii/existentei.        

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ce atotstiutoare mai esti tu si cum iti dai cu parerea despre absolut orice fara o baza reala. Emiti teorii pe baza unor pareri personale si le arunci pe unde apuci ca fiind adevarate.

 

Lasa-ma sa iti reamintesc ca ti-ai bazat parerea pe faptul ca, si citez: "Nu-mi place scrisul ei de mana!!! ". Adica daca tie nu iti place, fata aia nu e de nota 10.  Nu stiu cine e fata aia, nu stiu daca e de nota 10, dar ma deranjeaza concluziile fara argumente solide.

 

Si sa stii ca daca folosesti cuvinte pompoase si elevate, fara nici o logica in fraza si cu dezacorduri gramaticale, nu te face mai putin caraghios. Spui numai ineptii si eu nu sunt interesata de genul asta de discurs, prin urmare , nu intentionez sa mai am vreun schimb de replici cu tine. 

 

 

 

 

  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Observ ca numai ce tu scrii este valabil, raspunsul deja te irita.  Chestiile cu acord gramatical doar cei instabili le scoate ca acoperire ca sa para pe loc mai inalt mereu, ca fiind romani stiu totul mai bine.     

 

Acolo se pun coarne la cei de nota 10 chiar daca habar n-au de nimic doar sa santajeze parintii pentru bani sa se distreze!!!

 

NU este numai parerea mea ce am scris despre cei evaluati cu aceasta nota maxima, ca una care scrie aproape ilizibil si arata ca zgariteutra de pisica, nu poate fi decat mediocra spre slab!!!  are o conditie mentala netratata toti care scriu altfel decat s-ar accepta, intreaba un specialist.  

 

In Romania au fost mereu din astea cu note 10 numai si pentru ca n-au ajuns niciunde ca NU aveau cunostinte si NU erau din stofa de intelectual, au lucrat in fabrica in 3 schimburi daca aveau pile ... alta voia sa devina cantareata ca si Sara Montiel dar la facut lazi pentru rosii s-a calificat.  

 

Eu am raspuns la topic, nu despre tine am scris, dar tu nu faci diferenta, deci nici tu nu esti de nota 10, poate de 5 numai cu indulgenta!!!    

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Daca iti permiti sa dai note altora, poate ar trebui mai intai sa iti dai o nota tie. Si nu, nu imi pasa unde traiesti si de cat timp traiesti. Daca simti nevoia sa te exprimi cu atat patos in limba romana, macar fa-o intr-un mod corect. 

 

End of discussion. ( mai pe limba ta) .


P.S: Nu sunt inalta. Am 1,60. 

Editat de -Eva-

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

De cata prostie dai dovada cu astfel de texte, n-ai idee, pe limba ta ...   :lol2:  dar mi se pare ca cineva-ti sopteste ce sa-mi scrii si nu cred ca ma insel ... "macar fa-o intr-un mod corect" recent a scris forumistul cu masca de teatru. 

 

cred ca nu din mila ta sint pe acest forum, doar sa ne intelegem bine, ca nu ma iau dupa tine cu special comenzi ce am de facut.

 

si pentru ca deja e OT demult discutia ... si n-ai observat, iti mai scade si nota de la purtare!!!  

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×