Sari la conținut
Forum Roportal
The Unknown

Ingerul păzitor dupa zodii

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Încă de mici copii știm că avem un înger păzitor, ce ne apără de toate pericolele.

Uite ce înger păzitor ai tu, în funcție de zodia în care ești:
 
 
Berbec: Malahidael-Îngerul curajului. 
 
Acesta veghează asupra Berbecilor şi îi face să fie cei mai curajoşi nativi, fără să cântărească prea mult atunci când se confruntă cu situaţii-limită. Pe lângă acest dar, Berbecii primesc de la Malahidael şi simţul creativităţii, odată cu puterea de a trece peste excesele de violenţă ce-i curpinde periodic pe cei născuţi sub acest semn.
 
Taur: Asmodael–Îngerul răbdării. 
 
Îngerul păzitor al acestor nativi le transmite darul răbdării, fără de care Taurii ar fi pierduţi. Răbdarea dobândită de la Asmodael îi face pe cei născuţi sub acest semn să fie extrem de atenţi la tot ce se petrece în jurul lor şi sunt astfel octrotiţi de tentaţia banilor, dar şi de ideile care nu le dau pace Taurilor.
 
Gemeni: Ambriel–Îngerul gândurilor pure. 
 
Mare noroc au aceşti nativi de îngerul lor păzitor, care are grijă ca aceştia să nu cadă pradă gândurilor rele. Doar prin darul gândurilor pure Gemenii pot rămâne oameni pozitivi, cu zâmbetul pe buze, gata oricând să-şi ajute semenii. Comunicarea este cea mai bună unealtă pe care aceşti nativi o primesc de la Ambriel, motiv pentru care sunt adevăraţi oratori, capabili oricând să reducă la tăcere pe cei din jur cu argumentele lor.
 
Rac: Muriel-Îngerul grijii pentru ceilalți
 
Nativii din Rac primesc binecuvântarile îngerului Muriel, cel care oferă sprijin emoțional în situațiile cele mai dificile. 
 
Îngerul Muriel îi ajută să dăruiască fără a pierde nimic și să primească înmiit orice bucurie, el le dă capacitatea de a decodifica corect emoțiile oricui și de a crea acea atmosferă benefică în care orice om să se simtă în stare să își exploreze emoțiile. Muriel le dă Racilor capacitatea de a înțelege universul propriilor emoții și de a nu mai reacționa impulsiv în situații care cer un pic de rațiune.
 
Tot Muriel îi ajută pe Raci să depășească foamea de afecțiune pe care aceștia o simt, și să devină mai siguri pe ei și pe menirea lor în viață, fără a se autovictimiza. 
 
Leul: Verchiel-Îngerului puterii controlate
 
Nativii din zodia Leu sunt sustinuți de Verchiel pentru a învăța să își țină puterea sub control. 
 
Important este pentru Lei să știe de ce sunt în stare și într-un sens și în celălalt. Dacă au tendința de a fi egoiști, Verchiel îi ajută să devină conștienți și să nu mai facă rău în încercarea de a ieși în evidență cu orice preț, dacă nu sunt conștienți de capacitățile lor creatoare, același înger îi ajută se se pună în slujba semenilor. Conștiința de sine este un atribut natural al leilor și Verchiel îi ajută ca astfel să devină conștienți și de menirea de lideri spirituali pe care o au de fapt.
 
Fecioara: Hamaliel - Îngerul Virtuții
 
Nativii din Fecioară primesc darul virtuții de la îngerul Hamaliel. Acest dar este important căci fără el Fecioara devine mult prea critică și hiper-analitică în relațiile cu ceilalți. Acest înger o ajută pe Fecioară să înțeleagă că, în general, oamenii nu au nevoie de cineva care să le spună în permanență ce nu pot face sau fac greșit, ci de oameni care să le spună ce fac bine sau, mai ales, ce pot face.
 
Hamaliel dă Fecioarei puterea de a rezista stresului și de a duce o sarcină la bun sfârșit indiferent cat efort presupune acest lucru. Astfel Fecioarele devin buni cercetatori, oameni care învață cel mai bine din propria experiență și extrem de atenți la detaliile care pot face uneori diferența între "viață și moarte" între "efemer și veșnic".
 
Balanță: Uriel-Îngerul dorințelor constructive
 
Nativii din Balanță primesc ajutorul lui Uriel care ține sub control dorințele distructive. Nevoie de echilibru și armonie este cea care tine aceasta zodie în parametrii optimi. Uriel este cel care dă Balanței puterea de a crea echilibrul și de a-l menține chiar dacă asta presupune efort continuu, care în mod obișnuit ar obosi pe oricine altcineva. 
 
Uriel este cel care se opune impunerii păcii prin război. El este cel care ajută Balanța să mențină echilibrul interior și exterior prin utilizarea de mijloace sociale, artistice și estetice. Uriel este cel care face din Balanță o creatoare a armoniei în Univers, căci dincolo de planul fizic, Balanțele pot lucra și în plan spiritual și este bine să facă acest lucru în deplină cunoștință de sine.
 
Scorpion: Barbiel - Îngerul Transformării
 
Nativii din Scorpion primesc ajutorul lui Barbiel cel care transforma mânia in compasiune. Scorpionii se afla pe o cale spirituala inca de la nastere si au de trecut tot felul de probe ale vietii. Multe din aceste probe au reusit sa va scoata de pe aceasta cale spirituala, mai ales la trecerea de la adolescenta la varsta adulta, cand cerintele corpului si egoului vostru v-au despartit de esenta voastra divina. Zodia voastra este cea care trebuie sa faca fata celor mai puternice impulsuri sexuale din tot zodiacul si aceste impulsuri nesatisfacute se pot transforma in actiuni pline de agresivitate si ura.
 
Barbiel este cel care va ajuta sa tineti aceste impulsuri sub control si sa nu va lasati prada lor. Totusi lupta pe care o duceti cu planul dorintelor sexuale nu ramane fara rasplata, caci odata stapanite energiile sexuale, ele devin forta intregii voastre vieti. Barbiel este cel care va pune in lumina pana si cele mai intunecate si mai nevazute coltisoare ale fiintei voastre pentru ca astfel sa le cunoasteti si sa le stapaniti. Chiar daca va asezati foarte ferm pe calea spirituala, voi Scorpionii tot mai sunteti distrasi de dorinte emotionale si sexuale. Transformarea acestora in dorinte spirituale se face cu ajutorul lui Barbiel care va ajuta sa luati cele mai bune decizii in acest sens si sa rezistati fara frustrare oricaror ispite.
 
Săgetator: Adnachiel - Îngerul puterii iubirii
 
Nativii din Săgetător primesc puterea lui Adnachiel care aduce iubire divină în locul iubirii umane. Ambitia voastra caracteristica are nevoie sa fie canalizata cu iubire catre iubire. Abia atunci dorintele omenesti devin motorul vietii spirituale si devin aspiratii, intuitii si nevoie de absolut. Adnachiel este cel care va ajuta sa porniti in calatoria spirituala fara a avea nevoie sa ajungeti, ci doar sa calatoriti.
 
El aprinde in inima voastra nevoie de a ajunge ACASA in spatiul acela dincolo de spatiu si timp in care sufletul se intalneste cu creatorul sau. Sagetatorii au ambitii mari, dar si aspiratii spirituale importante. Ingerii pot fi si surse de informatie, dar pot sa va si orienteze in actiunile in viata de zi cu zi. Ei va pot aduce lumea spirituala mai aproape si va pot face sa vedeti mai clar ceea ce urmeaza.
 
Capricorn: Haniel - Îngerul revelării divinității
 
Capricornii pot primi puterea de a percepe Divinul în orice acțiune umană de la Haniel. De fapt, calea vietii Capricornilor este ajutata de mai multi ingeri guvernatori ai pamantului, pentru ca nativii au de facut fata unor cerinte complexe atat in planul existentei de zi cu zi, cat si in planul existentei spirituale. Este nevoie de o intreaga armata de ingeri pentru ca nativii capricorni sa depaseasca nevoia de control in plan uman si sa se dedice idealurilor spirituale. Ambitia este cea care isi spune cuvantul in orice actiune a Capricornilor. Haniel este cel care ii ajuta pe Capricorni sa transforme viata spirituala din ideal in actiune concreta. Desi Capricornul este un semn dens de pamant, el este precum muntele al carui varf intalneste cerul.
 
Vărsător: Gabriel-Îngerul adevărului
 
Nativii din Varsator primesc puterea adevarului revelat de la Gabriel. El ii ajuta sa rosteasca si sa transmita adevarul in orice actiune pe care o intreprind. Caracteristica Varsatorilor este faptul ca ei reprezinta legatura intre nevoile personale si cele general umane. Varsatorii sunt cautatori ai adevarului si pentru asta creaza sisteme de gandire prin care sa se inconjoare de oameni care sa le impartaseasca idealurile.
 
Ei pot parea egoisti multora dintre semeni. Gabriel le da Varsatorilor bucuria cunoasterii adevarului si a raspandirii acestuia in grupuri din ce in ce mai mari de oameni. Tot el le da capacitatea de a insufla idealuri inalt spirituale. Gabriel este mesagerul Domnului si este cel care le aduce in permanenta Varsatorilor informatii, dar nu direct, ci prin intermediul intuitiilor, revelatiilor, semnelor. El ii indeamna sa nu tina pentru ei aceasta cunoastere divina si sa o foloseasca pentru a inspira mari grupuri de oameni pentru a-i face constienti si pe acestia de menirea lor divina.
 
Peștii: Barakiel - Îngerul credinței
 
Nativii din Pești primesc de la Barakiel capacitatea de a face diferența între cunoaștere și credință. Asta este una dintre cele mai mari provocări spirituale din viața voastră. Peștii sunt cei care resimt cel mai puternic dualitatea personalitate-suflet. Barakiel îi învață să își cunoască atât personalitatea cât și sufletul și să facă din două un întreg divin. El asistă Peștii în efortul lor de a-și înțelege instinctele și să își înalțe mintea deasupra lor prin conștiința intuitivă. Voi, Peștii, trăiți în permanență cu conștiința existentei celorlalti, cu durerile lor si cu trairile lor pe care le resimtiti acut. Barakiel va ajuta sa invatati sa le alinati si sa construiti in oameni constiinta faptului ca pot muta muntii din loc cu un strop de credinta.
 

http://stirile.rol.ro/trebuie-sa-stii-asta-care-este-ingerul-tau-pazitor-954516.html

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

De unii este foarte adinc prelucrat problema zodiilor si cred in aceste planificari sau transformari spirituale ca-si lasa si ultimul ban la o tiganca sa-i mai zica una.  

Doar industria asta este in dezvoltare pe moment in State cum observ ca mereu vad inca o daca deschisa pentru acest scop.   

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sărmanul Raziel,a rămas fără zodie...

Ii dam Ophiucus

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×