Sari la conținut
Forum Roportal
ovidix14

Iubire sau ?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Buna tuturor! Ma numesc Ovidiu si am 21 de ani. Povestea mea a inceput in ianuarie cand am cunoscut o fata minunata. Am iesit in oras si mi-a spus ca simte ceva,iar de atunci am ramas impreuna ,cu toate ca ramasesem putin socat stiind ca ea iesise dintr-o relatie de 2 ani. Am petrecut foarte multe momente frumoase impreuna, ne intelegeam perfect,ne completam unul pe altul ,ea spunandu-mi mereu ca e cea mai fericita ca m-a intalnit si ca am ales-o pe ea. Ea a fost prima care mi-a zis 'Te iubesc',spunandu-mi ca am facut-o sa uite de fostul ei si ca se simte cea mai implinita langa mine. Acelasi lucru il simteam si eu pentru ea..incepusem sa tin enorm de mult la ea si mi-am pus toata incredere si sufletul in ea. Atunci cand eram amandoi eram cei mai fericiti..ne iubeam..Timp de 4 luni nu am avut nici macar o singura cearta..aveam incredere unul in altul si devenise ceva serios pentru amandoi. Intr-o zi..am simtit-o total schimbata..spunandu-mi ca nu stie ce se intampla cu ea..ca nu stie ce mai simte..si ca sa ii dau timp de gandire. Am lasat-o cateva ore..si mi-a spus ca ea de fapt NICIO CLIPA nu m-a iubit..si nu a simtit absolut nimic pentru mine..ca nu o atrageam deloc. In fine, nu am acceptat asta..si am plecat la ea..ea fiind la ceva distanta de mine(nu foarte mare)..cand am ajuns..fata in fata mi-a zis ca ma iubeste..si sa o iert..si ca vrea sa continuam ,insa dupa ce am plecat..ma suna si imi spune ca tot nu ma iubeste si ca nu simte nimic. Cateva zile am fost terminat pentru ca o iubeam enorm..si simteam ca ma scufund. A 2 zi am aflat de la ea ca simtea ceva pentru alt baiat..de care se indragostie dintr-o privire..din spusele ei. A zis ca a simtit ceva ce nu a simtit pentru mine in 4 luni. De atunci e cu el si nu am mai primit niciun semn de la ea. Am ales sa o las in pace pentru ca dragoste cu forta nu se poate ,insa a facut gesturi si fapte prin care imi arata ca ma iubeste si tine la mine..si nu mai inteleg nimic! La o ultima conversatie telefonica mi-a zis ca e constienta ca o sa regrete candva ca m-a lasat. :( Deci..ce sa mai inteleg? M-a iubit vreodata? O sa se intoarca la mine ? Si da, as fi dispus sa o iert.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Las-o in pace si gata. Nu o suna sub nicio forma. Daca te suna ea, scurteaza convorbirile si nu intra in chestii intime - muta discutiile intr-o zona neutra si acolo le inchizi rapid.

 

Nici nu mai conteaza daca se intoarce sau nu - daca esti dispus sa o primesti din nou, poti la fel de bine sa-ti tai coa**le si sa i le pui pe tava.

 

Dar hei, tu faci cum vrei - in momentele astea mintile tale sunt pe campii.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ce catea! Eu nu cred ca o persoana care iubeste se poate purta asa execrabil cu cel pe care-l iubeste. Nu te mai gandi la ea, bucura-te ca ai scapat. Cei care fac usor declaratii, nu prea sunt capabili de iubire, sa tii minte asta.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Buna tuturor! Ma numesc Ovidiu si am 21 de ani.

 

Nu ai pe cine ierta. Este iimatura emotional si nu ai ce-i cere. Daca s-a indragostit de altul in timp ce era cu tine, inseamna ca nu te-a iubit.

Incearca sa iti ocupi timpul cu chestii placute, sa te detasezi de ce a fost ea pt tine. In timp, sigur vei gasi o fata care sa merite iubirea ta.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Chiar nu mai conteaza ce a simtit. Important e sa te detasezi si sa mergi inainte.

Cu oamenii nehotarati vei avea doar de suferit in viata. Nu merita nicio clipa sa iti bati capul pentru ei.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

M-am resemnat :) Cu toate ca imi vin in cap toate momentele frumoase alaturi de ea ,incerc sa trec peste pentru ca au fost doar minciuni...mi-am pus toata increderea in ea..si am facut absolut tot ce a tinut de mine sa fie totul bine..dar eh..asa e viata :)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×