Jump to content
Forum Roportal
Cati265

Sa continui sa lupt sau nu?

Rate this topic

Recommended Posts

 Bună! Am și eu o problemă! Am 18 ani și peste două luni o să mă angajez ca educatoare în București și o să încep și facultatea.Și ca orice fata de vârsta mea aș vrea și eu să am o relație cu un băiat care să mă respecte. Acum un an am fost cu un băiat de la mine din sat timp de câteva luni în care l-am testat să văd dacă ține cu adevărat la mine și dacă ar face orice să mă facă fericită. Îl cunoșteam de mai mult timp și ai mei îl cunoșteau. Și așa a fost ține enorm la mine și mă respectă pt ceea ce sunt.Însă el nu are foarte mulți bani dar muncește singur și trage din greu să își ia un apartament si-a luat și mașină. Dar ai mei nu mai lasă să vorbesc cu el pe motiv ca nu are bani.Țin enorm la el.Mulțumesc anticipat pt ajutor!Am nevoie urgenta de un sfat!

Edited by Mr.Pervy McPervert
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eh, lasă, ca nu ești singura din lume învățată de familie, în special de mamă, că are vagin de aur.

Ai tăi sunt niște parveniți, tu poate mai ai timp să te schimbi.

Respectul se câștigă, nu ți se cuvine la pachet cu vaginul.

Sunt curios de rezultatul testului dacă era invers si dacă ispita aia avea ceva bani, pot să deduc doar când e vorba de o familie de parveniți.

Voi aveți bani sau doar pretenții?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vei spune parintilor tai ca barbatii cu bani nu te-au vrut. Iar ca unii dintre ei nu te-au vrut pentru relatie de cuplu sau de familie.

Edited by Recent

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×