Sari la conținut
Forum Roportal
Luminatul

Pomul cunoștinței binelui si raului

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

A fost pus oare cam ''la vedere'' acest pom al cunoștinței binelui si raului de către Dumnezeu? Cam care este rostul real in Geneza?

 

Ca doar, oricine are copil mic știe ca nu e bine sa lași la indemina copiilor chestii periculoase. Asa a fost si cu Adam si Eva. Tind sa cred ca povestea biblica este reala: vezi Creația lui Adam si Eva care seamănă foarte mult cu o intervenție chirurgicală : Adam a fost adormit (anestezie generală), i s-a scos o coasta (chirurgie toracică), a lipit carnea la loc (sutura) din care a fost creată si modificata Evă (biologie moleculara). Ori anestezia generală a fost descoperita acum vreo 100 de ani de un dentist pe nume Morton, pe cand cartea Genezei e mai veche, de pe vremea cand oamenii idolatrizați de istoricii contemporani omorau si regulau pentru femeia, cocioaba si aurul altuia.

 

Înțelegeți veridicitatea problemei care se pune, Si daca da, care este răspunsul Dvs?

Editat de Illuminatti

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

E clar. Niste extraterestrii au creat rasa noastra prin inginerie genetica. :alien: :alien:

Si trebuie sa fie adevarat, pentru ca scrie in Biblie.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Daca esti iluminat de ce te mai preocupa mituri si legende vechi de mii de ani? Sunt depasite. Un videogame e mai interesant.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Unii spun ca omul a fost facut la inceput fara inteligenta si asexuat. Era doar un produs care putea sa faca diferite lucruri de care "ei" aveau nevoie. Era o combinatie intre o maimuta indigena si "ei".

Dar probabil ca era prima data cand "ei" faceau asa ceva pe o planeta si nu in propriul laborator si s-au gasit rebeli care sfasiati de "etica" au incercat sa salveze aceste biete fiinte, si le-au modificat atat cat au putut, dandu-le un strop de inteligenta si posibilitatea de a se inmulti, ceea ce ii facea independenti de "creatorii" lor.

Pomul cunoasterii, nu este decat o reprezentare a lantului ADN, iar fructele lui sunt genele modificate si darul inteligentei si al reproducerii.

Acestia nu au fost de acord cu aceste modificari si au incercat sa ii elimine pe toti cei mdificati, prin diferite metode. se pare ca nu au reusit in totalitate, iar ei au plecat, nemaifiind interesati de aceasta planeta.

Dar este foarte greu de acceptat ideea ca nu suntem decat un experiment ratat si inventam tot felul de chestii care sa sustina altceva.

  • Like 1
  • Upvote 3

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Topicul tau  mi-a adus aminte de un banc.

Daca Adam si Eva ar fi fost chinezi, eram si acum in Rai. De de? Pai ar fi mancat sarpele in loc sa manance marul.

  • Upvote 3

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×