Jump to content
Forum Roportal
Luminatul

Pomul cunoștinței binelui si raului

Rate this topic

Recommended Posts

A fost pus oare cam ''la vedere'' acest pom al cunoștinței binelui si raului de către Dumnezeu? Cam care este rostul real in Geneza?

 

Ca doar, oricine are copil mic știe ca nu e bine sa lași la indemina copiilor chestii periculoase. Asa a fost si cu Adam si Eva. Tind sa cred ca povestea biblica este reala: vezi Creația lui Adam si Eva care seamănă foarte mult cu o intervenție chirurgicală : Adam a fost adormit (anestezie generală), i s-a scos o coasta (chirurgie toracică), a lipit carnea la loc (sutura) din care a fost creată si modificata Evă (biologie moleculara). Ori anestezia generală a fost descoperita acum vreo 100 de ani de un dentist pe nume Morton, pe cand cartea Genezei e mai veche, de pe vremea cand oamenii idolatrizați de istoricii contemporani omorau si regulau pentru femeia, cocioaba si aurul altuia.

 

Înțelegeți veridicitatea problemei care se pune, Si daca da, care este răspunsul Dvs?

Edited by Illuminatti

Share this post


Link to post
Share on other sites

E clar. Niste extraterestrii au creat rasa noastra prin inginerie genetica. :alien: :alien:

Si trebuie sa fie adevarat, pentru ca scrie in Biblie.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca esti iluminat de ce te mai preocupa mituri si legende vechi de mii de ani? Sunt depasite. Un videogame e mai interesant.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Unii spun ca omul a fost facut la inceput fara inteligenta si asexuat. Era doar un produs care putea sa faca diferite lucruri de care "ei" aveau nevoie. Era o combinatie intre o maimuta indigena si "ei".

Dar probabil ca era prima data cand "ei" faceau asa ceva pe o planeta si nu in propriul laborator si s-au gasit rebeli care sfasiati de "etica" au incercat sa salveze aceste biete fiinte, si le-au modificat atat cat au putut, dandu-le un strop de inteligenta si posibilitatea de a se inmulti, ceea ce ii facea independenti de "creatorii" lor.

Pomul cunoasterii, nu este decat o reprezentare a lantului ADN, iar fructele lui sunt genele modificate si darul inteligentei si al reproducerii.

Acestia nu au fost de acord cu aceste modificari si au incercat sa ii elimine pe toti cei mdificati, prin diferite metode. se pare ca nu au reusit in totalitate, iar ei au plecat, nemaifiind interesati de aceasta planeta.

Dar este foarte greu de acceptat ideea ca nu suntem decat un experiment ratat si inventam tot felul de chestii care sa sustina altceva.

  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Topicul tau  mi-a adus aminte de un banc.

Daca Adam si Eva ar fi fost chinezi, eram si acum in Rai. De de? Pai ar fi mancat sarpele in loc sa manance marul.

  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×