Jump to content
Forum Roportal

Rate this topic

Recommended Posts

Creez site-uri premium, de orice tip pentru orice fel de afacere , cu design premium realizat exacta dupa cererea clientului.

Pot realiza orice fel de site, iar preturile sunt extrem de ieftine fata de cele de pe piata actuala, incepand de la 100 de ron , fiind variat in functie de complexitatea site-ului cerut !

-Site-uri Html

-Ste-uri CSS

-Site-uri PHP

-Modificare layout profesional

Realizarea oricarui site poate dura intre 1-10 zile in functie de complexitate, paginile si design-ul acestuia. Site-ul poate fi vizionat in timp real de catre client, deci putem colabora , fara timp pierdut.

Repet , pot realiza orice site-uri , site-uri de prezentare, joculete online, intrebari si raspunsuri, galerii foto/video, magazine online, sau un site perfect pentru afacerea ta, cum ar fi pizzerie, etc.

Garantez un SITE PREMIUM, cu un design deosebit si performanta garantata , o multitudine de idei care pot ajuta clientii la promovarea site-urilor !

La site-uri mai pot creea forumuri sau alte module, galerii photo&video . 

Atentie : Orice site comandat dispune de serviciul full responsive (aspect receptiv), adica poate fi accesat de pe orice fel de dispozitiv , de la smartphone-uri la tablete, pc-uri, etc  si de slide-re profesionale unice !

Daca aveti o idee , o idee de afacere sau ati conceput deja o afacere, este momentul sa creati un site, nu orice fel de site, ci un site premium !

 

Cu o experienta de 9 ani de PhotoShop si Design, 8 ani HTML, 7 ani CSS, <3 ani PHP , va pot oferii garantia calitatii sau banii inapoi ! Garantam seriozitate, performanta, rapiditate si preturi foarte mici ! 

Ma puteti contacta in orice zi intre orele 10:00 si 00:00 la nr 0765 895 738 sau aici pe forum .

Daca nu raspund , o sa revin cu un telefon !

 

 

un preview mic al unor site-uri DEMO :

 

mcd.jpg

premiumcss.png

 
css_template_1_page_project.jpg
global_1_page_CSS.jpg

multi_page_1.jpg
 

Grey_Rack_1.jpg

 

skyblue_1.png

RESPECT !

Edited by TheBeast

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×