Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

O populație indigenă din pădurea amazoniană ar putea deține cheia pentru încetinirea procesului de îmbătrânire (descopera.ro)

Mda. pentru asta trebuie sa nu mutam unde se intampla minunea.  Sa vedem care se reintoarce in epoca de piatra si va trai ca un animal in jungla intre tintari si serpi fara arme, casa, unelte doar frunze si nuiele, liane ca mijoc de transport ... pentru o viata mai lunga???

Cat de mult doreste cineva din acest tip de viata???   As forta pe cei care au inventat articolul sa stea acolo 1 an cel putin, dar nu cu programul ala TV ci singuri.

 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ce ar fi mâncat oamenii în urmă cu aproximativ 2.400 de ani???

Descoperire uriașă a arheologilor: - Conform studiului, ultima masă a „Omului Tollund” a fost compusă din „terci care conținea orz, persicaria palid (n.r. gen de plante erbacee din familia Polygonaceae) și in și probabil niște pește”. Același document arată că „proteinele și ouăle de la viermi intestinali indică faptul că a fost infectat cu paraziți”. Ceea ce i-a șocat însă pe cercetători a fost prezența semințelor de persicaria. În mod normal, aceste semințe erau îndepărtate din cereale. De menționat este că nu se cunosc detalii despre felul în care a decedat „Omul Tollund”. Mulți sunt de părere că acesta a fost sacrificat într-un ritual închinat zeilor.

https://www.playsport.ro/descoperire-uriasa-a-arheologilor-ce-ar-fi-mancat-oamenii-in-urma-cu-aproximativ-2-400-de-ani-352400?utm_source=Capital+Link&utm_medium=website&utm_campaign=fidmee

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
On 10/16/2023 at 11:59 AM, The Unknown said:

Ce ar fi mâncat oamenii în urmă cu aproximativ 2.400 de ani???

terci care conținea orz

istoria noastra este mincinoasa

ca sa spui despre ORZ cum ca ar fi existat in urma cu mii de ani trebuie sa admiti ca a existat o posibilitate de modificare genetica asupra unei specii vegetale salbatice

care si aia salbatica, asa cum era, a putut aparea spontan intr-un praf si pulbere cosmica rezultata in urma big-bang-ului

prea tras de par

  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

2400 de ani nu este chiar capatul LUMII, cred ca au mancat ceva si mai bun decat boabele alea oamenii vremurilor.   Daca au gustat fructe dulci si aromatice, nu voiau sa manance doar ce era la intins de mana!!!    

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cred ca biosistemul de pe Pamant, este un arhetip cultivat in mii de locuri din galaxie, iar planeta de origine nu este totusi Terra. 

Chiar si in sistemul nostru solar au existat schimburi continue de roci si vietati intre Venus, Pamant, Luna, Marte, ori chiar si Ceres si lunile lui Jupiter, in urma cu milioane ori miliarde de ani in urma pe cand toate aceste astre erau locuri primitoare cum este Terra astazi. 

PS: Iar intrebarea persoanelor religioase cu privire la lipsa evolutiei maimutelor astazi este justificata! 

- Conform legilor evolutiei, maimutele trebuiau sa evolueze continu in maimute-om ori oameni-maimuta, inclusiv in zilele noastre si totusi nu s-a observat acest lucru nicaieri pe planeta. 

Maimutele-om fie oamenii-maimuta sunt aidoma dinosaurilor, fie chiar mai aiurea cand vine vorba despre extinctia acestora! 

Editat de zodiak
  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×