Jump to content
Forum Roportal
Tenyearsafter

Moment delicat

Rate this topic

Recommended Posts

Sunt intr-o relatie de o luna cu o tipa, si toate au mers aproape perfect pana acum.Pana in momentul in care eu am intrebat-o daca ii place de mine fizic, ca barbat.Ea s-a aratat putin deranjata de intrebarea mea si mi-a raspuns:"Crezi ca am alt motiv de am iesit cu tine pana acum?"I-am raspuns "Bineinteles ca nu dar vroiam sa am si eu un feedback din partea ta". La care ea imi spune ca fortez putin lucrurile si ca ea vrea ca totul sa se intample spontan.Cu toate ca ea inainte imi spunea ca nu a primit nici un feeback din partea mea, nu prea i-am facut complimente.Eu am vrut sa remediez situatia si am vrut sa-i spun :Imi pare bine ca te-am cunoscut si asta este unul dintre cele mai frumoase lucruri care mi s-au intamplat in ultimul timp.Ea nu a ascultat decat doar "imi pare bine ca te-am cunoscut",dupa care imi spune:" hai sa nu mai dramatizam".Oare chiar intuia ceea ce vroiam sa-i spun? 

Urmatoarea intalnire a venit suparata, era cam distanta si am intrebat-o de ce se manifesta asa.Imi spune ca se gandeste la discutia cu o zi in urma, faptul ca eu am intrebat-o daca ii place de mine.I-am spus ca nu are sens sa ne mai gandim la asa ceva, a fost poate o intrebare mai puerila din partea mea, dar nu a avut nici un subanteles nu am urmarit nimic altceva.I-am spus ca daca ea considera ca e ceva important sa deschida ea subiectul discutiei ,daca o framanta asa mult, eu nu mai vreau sa discut.Mi-a raspuns ca poate a inteles ea gresit.... 

Credeti ca asta ar fi un motiv ca sa bata in retragere,doar pt. un lucru atat de simplu? Nu a existat nici un conflict sau ceva tensionat. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu nu tin minte de asemenea discutii in tineretea mea dar nu cred ca mi-ar fi placut nici mie sa ma intrebe un EL "daca iti place de mine fizic, ca barbat."    Fetele sint mai rezervate si lasa sa se inteleaga de la sine ca este atasata de masculul respectiv.

Eu plecam sa nu te mai vad niciodata ... anumite lucruri nu se intreaba deloc!!!   Daca nu-i placea de tine, nu statea nici 2 zile, e parerea mea.

La fel nu se intreaba dupa sex daca i-a placut performanta!!!  sau alte detalii intime.   Unele nu sint comfortabile cu discutia asta iar eu nu le vad rostul.   O poti intreba daca vrea o bautura sau o tigara dar nu sa descrie sau sa apercieze scena ca nu-i noaptea Oscarilor!!! 

Edited by The Unknown
  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×