Sari la conținut
Forum Roportal
Cezara6

Outlook 2007

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Nu stiu exact daca sectiunea in care imi scriu topicul este potrivita insa ma incapatanez sa scriu aici, nu imi place sa caut, in plus nici timpul nu imi permite. Bun...Eu vreau sa lucrez in Outlook 2007 dar tot imi apar erori ca de exemplu: "Not implemented", "There is no email program associated to perform the requested action. Please install an email program or, if one is already installed, create an association in the Default Programs control panel". Eu acum nu inteleg care e faza cu asocierea asta din Default Programs. Nu stiu exact ce sa fac.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Asocierea asta este cea care spune ca un fisier cu extensia .doc se va deschide cu Word-ul, unul cu extensia .pdf cu Acrobat Reader etc.

La Outlook ar trebui sa fie asociate fisierele .eml. Asocierile astea se fac la instalarea programului. Probabil ai instalat un alt program care a "preluat" asocierea asta si apoi l-ai dezinstalat. In felul asta tipurile astea de fisiere au ramas neasociate. Cel mai sanatos ar fi sa reinstalezi Outlook-ul. Altfel e destul de dificil de identificat ce anume ai lipsa.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×