Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Freitodekel

Outlook 2007

Rate this topic

Recommended Posts

Nu stiu exact daca sectiunea in care imi scriu topicul este potrivita insa ma incapatanez sa scriu aici, nu imi place sa caut, in plus nici timpul nu imi permite. Bun...Eu vreau sa lucrez in Outlook 2007 dar tot imi apar erori ca de exemplu: "Not implemented", "There is no email program associated to perform the requested action. Please install an email program or, if one is already installed, create an association in the Default Programs control panel". Eu acum nu inteleg care e faza cu asocierea asta din Default Programs. Nu stiu exact ce sa fac.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Asocierea asta este cea care spune ca un fisier cu extensia .doc se va deschide cu Word-ul, unul cu extensia .pdf cu Acrobat Reader etc.

La Outlook ar trebui sa fie asociate fisierele .eml. Asocierile astea se fac la instalarea programului. Probabil ai instalat un alt program care a "preluat" asocierea asta si apoi l-ai dezinstalat. In felul asta tipurile astea de fisiere au ramas neasociate. Cel mai sanatos ar fi sa reinstalezi Outlook-ul. Altfel e destul de dificil de identificat ce anume ai lipsa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×