Sari la conținut
Forum Roportal

Postări Recomandate

Si cine stocheaza in ADN-ul tau informatie? Alienii care au programat tipul asta de cod. Iti convine sa fii un fel de DVD cu ochi?


ADN-ul este o baza de date care da erori grosonale, chiar daca enzimele verifica si repara lanturile...

Aceste erori care se aduna in timp dau imbatranirea si moartea.

 

De care nu era nevoie de fapt, daca ADN-ul si uzina celulei si-ar fi facut treaba nemteste.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

 

 

Da. China si India. Cum ar fi posibilă o schimbare, când oamenii care vor o schimbare nu procrează în directia uneia dorite de ei?

 

Dintre cei care vor o schimbare si cei care conduc sau întretin un sistem, doar acestia din urmă sunt cei care fac ceva dintotdeauna. :) Majoritatea celorlalti doar vrea, speră si se roagă... dintotdeauna. Câtiva studiază pentru o schimbare, câtorva studiosi li se rupe de-o schimbare.

Editat de Recent
  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu va fi ca in filmul acela.

Fiindca

Acolo e prezentata lumea celor ce nu creeaza ci numai a celor ce consuma si nu creeaza ce se distruge acolo. Ei creeaza in alte domenii si sint infricosati ca nu li se mai ofera la consum.

Deja se merge in directia buna mai peste tot. trebuie doar putina atentie.

Bine ar fi ca cei ce prezinta si le e frica de o astfel de lume distrus sa nu mai insiste pe asta.

 

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Poate doar in unele parti si tari dar nu in India, China si altele cu multi copiii.   Statele Unite nu va ramane foarte mult timp ca deja este supra populat de ilegali dar au loc si ei pe langa altii.  Va trebui sa se lucreze in State, nu sa importe totul si merge ca pe roate totul.   Este ceva de speriat oamanii naivi cu informatia asta.  Ca satele vor dispare, asta se poate intampla dar nu peste tot.  Se vor folosi ca hoteluri casele unde nu mai sint mostenitori sau se va locui de persoane pensionate in oras cu venituri mici.  

Orasele aglomerate se mai aglomereaza , eu la acest capitol as lucra ca pensionarii sa mearga in acele sate sa locuiasca si totul ar fi mai frumos si placut. 

Copiii s-ar duce la bunici in vacante in sate curate asigurate cu doctori si salvare si tot de ce au nevoie, dar nu se va intampla asta.   

Multi bolnavi in pat n-au ce cauta in orasele aglomerate, in caz de un cutremur nimeni nu le salveaza, dar nici asta nu se va intampla ca nu se intelege!!!

Resursele umane nu sint bine folosite si de aici le va merge rau peste 100 de ani dar sa speram ca nu se va intampla nimic.

 

https://www.descopera.ro/stiinta/20336413-pamantul-ramane-fara-oameni-un-economist-spune-ca-declinul-populatiei-a-inceput-deja

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Stelele ar putea să dispară în următorii 20 de ani. Fenomenul va avea consecințe asupra oamenilor și animalelor

Stelele ar putea să dispară în următorii 20 de ani. Fenomenul va avea consecințe asupra oamenilor și animalelor

"De asemenea, poluarea luminoasă s-a agravat considerabil din 2016 încoace. Fizicianul Christopher Kyba, de la Centrul German de Geoștiințe, a estimat că în următorii 20 de ani majoritatea constelațiilor nu vor mai putea fi observate cu ochiul liber. Cercetările din ultima perioadă au arătat că poluarea luminoasă crește cu aproximativ 10% pe an. Acest lucru înseamnă că un copil născut într-o perioadă în care sunt vizibile 250 de stele, când va împlini vârsta de 18 ani va mai putea să vadă doar 100 de stele."

https://evz.ro/w-stelelele-ar-putea-sa-dispara-in-urmatorii-20-de-ani-acest-fenomen-va-avea-consecinte-asupra-oamenilor-si-animalelor.html

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cred ca se refereau la polutia luminoasa, la stele verzi, la constelatia lula mare, lula mica, calu mic, calu mare, caii verzi si caii maro. 

PS: I-au bagat lui Trump planuri cu bombe in buda, iar acum le scot in cacaniu, bine ca nu le-a explodat pardon refulat buda in fata! 

Poate ii fac o colonoscopie lui Bideu si gasesc butonul rosu! 

Editat de zod
  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×