Jump to content
Forum Roportal
goagal112

Pot afla site-ul de pe care am downloadat o poza ?

Rate this topic

Recommended Posts

Am o poza in calculator downloadata cu 2 ani in urma si am nevoie sa aflu site-ul pe care am gasit-o. Poza am redenumit-o si nu am nici cea mai vaga idee de unde ar putea fi. Exista vreo modalitate sa pot afla? Multumesc!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da, daca pui poza aici, si fiecare dintre noi o trimite la 10 persoane, asta inseamna ca numarul personelor care o vor vedea va creste exponential si va ajunge in scurt timp jumatate din internet. Cu siguranta cineva a vazut-o undeva, isi va aminti si te va contacta. Poate vreun japo, poate vreun chilian. Nu dispera! Exista o sansa la un miliard de miliarde.

Doar pune poza aici, cu mailul tau scris pe ea, si eu voi incepe sa o trimit la primele 10 persoane din sistemul piramidal.


Mai ales ca te cheama si goagal, si te cheama in plus si 112.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mi-ai fost de mare ajutor. Simtul tau al umorului e atat de dezvoltat incat m-a facut sa-mi para rau ca mi-am pierdut 2 minute facandu-mi cont aici. Poate totusi are cineva si un raspuns pertinent la intrebarea mea.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cauta cu google image, poate ai noroc si site-ul ala inca mai exista si poza inca mai e pe site.

Edited by Naeema
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Deschizi google, in dreapta sus, sub bara de bookmark-uri ai optiunea imagine, click pe ea, apoi in bara de cautare o sa-ti apara un aparat de fotografiat, click pe el, iti apare asta :"Inseraţi adresa URL a imaginii" si asta :Încărcaţi o imagine. click pe "incarcati o imagine" si iti apare butonul rasfoire, click pe el si te duci in folderul unde ai poza, te pui pe ea si dai "open". That's all.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×