Jump to content
Forum Roportal
AlexaSorana

Ceva pareri despre valet parking?

Rate this topic

Recommended Posts

Am fost la o nunta care avea contract cu o firma de valet parking numita EDIT . Acum ii vreau si eu la nunta mea care o sa fie anul acesta . Ce pareri aveti despre ei ? Ce preturi au ? Eu iam vazut foarte profesionali dar vreau si alte pareri . Le-am gasit site-ul , au un portofoliu mare de evenimente dar vreau si parerile voaste strict despre EDIT

Edited by Davi_
Reclama
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Si la noi in oras avem o firma asemanatoare, "Crow parking & begging" (fosta "Beggars & Pickpoketers"). Tipul e un pic diform, dar asta face doar sa adauge putina savoare servicilor impecabile pe care le ofera. Si in plus e abstinent, nu l-am vazut niciodata cu o sticla de Mona in timpul serviciului. Recomand cu caldura!

  • Upvote 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

O parere foarte proasta. Valet Parking? Fitze. Mai inventam ceva ca sa luam banii fraierilor.

 

Iar tu incerci reclama la greu.

Edited by lynxul_negru
  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

munca e munca. e unu care iti parcheaza masina, e unu care spala dupa petrecere, e unu care gateste pt tine, e unu care iti face analizele de sanje...e unu sau una.

 

 

ce parere am? am o parere ca atata vreme cat fac treaba cum se spune in reclama/pret, e ok cu mine.

 

munca e munca...ciordeala e ciordeala.

 

 

..eu nu am trait petrecere unde sa gasesc parcagiu, dar eu nu locuiesc in bashiniland

Share this post


Link to post
Share on other sites

A fost noaptea de Oscar si unde daca nu la Hollywood se folosesc aceste serviciide lux!!!   Ploua cu galeata in zona, ce se facea lumea daca nu existau aceste servicii ... isi cautau loc de parcare sau intrau in sala sa fie eventual premiati???  sau dupa ce si-au gasit la 5 km un loc de parcare revenea ude si obosite la ceremonie, poate si bolnave de la haine lungi, subtiri si ude, umbrela nu prea te fereste in aceste locuri de apa de ploaie!!!  

Ar fi o scena de film de groaza ...

Privind imaginile la TV mi-am adus aminte de ce am citit aici despre valet parking si vreau sa adaug doar o mica paranteza ca sint extrem de necesare in State aceste servicii, gratuite unde se ofera ca-ti economisesc timp si nerv de la frustrarea zilnica.   In pauze lumea merge sa manince dar daca ar sta sa parkeze nici in 2 saptamani n-ar ajunge sa manince daca nu erau aceste servicii oferite, angajati fiind studenti de facultate in timpul lor liber care sint foarte onesti ca nu tin minte sa fi auzit vre-un scandal pornit de la parcarea masinii.

Este o industrie in State ca sint folosite si la biserici mai mari unde distanta de la usa de intrare si parcare este chiar foarte mare, la inmormantari, hoteluri unde persoanele singure mai ales sint si acompaniate in salile de eveniment ca de obicei sint multe sali si sa nu se rataceasca in cladirile imense de cazinouri de multe ori clientii mai noi.   Cine a fost in Las Vegas la Caesars Palace sau oricare hotel mare, intelege ca fara aceste servicii n-ar avea categorie de lux aceste cladiri cat un oras mai mic.   Eu si la alimentara am servicii sa-mi duca acasa cumparaturile daca am de mers undeva si pe caldura se strica in masina, ca am frigider pe terasa pentru acest scop, n-am de ridicat, carat si transpirat decat odata de pe raft in cos.  Eu chiar caut locurile unde se ofera servicii.  

Nu este idee de fitza aici, poate acolo se interpreteaza asa, mai trece timp pana vor deveni populare si acolo dar in alta masura decat in State, macar la nunti, de Revelion, etc., ca se va dezvolta dupa necesitatile locale.      

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×