Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Gagix.

Faci ce vrei, cum vrei, cand vrei. Ai dreptul. Pentru ca esti foarte bolnava. Nu are rost sa alegi sa suporti durerea si astfel sa pierzi si facultatea, masteratul, titularizare si viitorul job. I'm tellin' u, mai bine cu medicamente decat fara. Pentru ca FARA o sa ajungi O LEGUMA DEPRESIVA CA NU MAI POTI FACE CE AI PUTUT CANDVA.

Am si un mic sfatuletz: ti-am zis de nenumarate ori ca opioidele sunt mici copii fata de antiinflamatoare. Eu as recomanda doua injectii cu neo-endusix (una intr-o zi, urmatoarea a doua zi). Apoi tratament serios cu Arcoxia, doza maxima, inca 7-10 zile. Ia propune-i tu unui doctor ideea asta de tratament, ca nu mananc cacat, in Doamne iarta-ma. Deci, neo-endusix se poate baga in doua feluri: deltoid (intramuscular, deci poate fi si in fesa sau oriunde ai muschi, hai ca stii, nu esti Tănțica de la tara) sau pe "venoasa". Eu nu cred ca ai nimeri tu vena nici pana faci 70 de ani, cred ca habar nu o sa ai tu sa faci I.V. vreodata). Deci: intramuscular. Orice om fara teama de ace poate sa isi faca in felul acesta. Si, stii ce? Nici macar nu doare. Deci ia-ti inima-n zimtzi si propune macar matusii tale acest tip de tratament.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Uite ca iar sunt pe "venoasa". Am avut o criza f urata azi, am facut curat singura in tot apartamentul, dorind sa ii fac o surpriza iubitului meu Găbuț. Si, ce crezi? De durere, parestezie, durere VIE ce a dus si la pierderea echilibrului si nu m-am mai putut tine pe pecioare? MA CREZI? 

IMG_20211124_221624.jpg

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu am bani de antiinflamatoare. M-ar costa 250 de lei. Înțelegi à umane de ce tot iau rahaturile alea la 5 lei 3 comprimate? 

Mda, mi-au oprit rețeta. Je m'en fiche. 

Despre tâmpenia suprema intravenoasa pe care o iei, nu ma repet. Faci cum vrei, dar eu cred ca tu ai dezertat de mult de a lupta cu spurcata viata. 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Lombosciatica. 

Salutare, King! 

Ce faci ? 

Mie imi e greață puțin, dar m-am apucat de făcut curățenie in casa. Da, acum pot. 

  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

aCelebrex, Naldorex, Arcoxia nu sunt antiinflamatoare scumpe. Si nici injectiile cu neo-endusix nu sunt scumpe. Vrei sa iti fac eu.cadou.de Craciun antiinflamatoare? :))

Tin sa te anunt ca eu.nu am renuntat.deloc la lupta cu.scarba de viata. Dar poate daca te-ai fi gandit la prin ce am trecut in viata asta, ce am vazut, simtit, ce mi-au facut APROPIATII, cei ce trebuiau sa ma iubeasca, da? Te-ai fi gandit ca sunt un om puternic.problema mea e ca nu pot uita nimic si nici ierta cu usurinta, da, exista si lucruri pe care nu le poti ierta, newsflash. Dar ce sa faci si tu, arunci cu vorbe ca sa nu taci. Cred ca daca ai fi fost tu in locul meu te-ai fi sinucis demult. Si, daca vrei sa stii, nu, nu ma supar ca ai zis lucrurile alea, stiu ca vrei sa ma motivezi sa nu ma mai injectez.

Lasa, ca tot porumbelul pacii esti ptr mine.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ferească-te, Xylio, să-mi mai zici câte ceva cum mi-ai scris ieri, alaltăieri, n-aibă stie, ca te spurc muuult mai rău. Haha. 

Da stii, nu spurc cu răutate...

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×