Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Ce sa spus? Admit ca sunt o nulitate. În ochii mei sunt o nulitate. Nu știu cum pentru alții pot iriza atâtea nuanțe intelectuale, când de fapt sunt lipsita de orice temei cognitiv. Eu nu trebuie sa am dreptul sa vorbesc. Da, sunt o proasta. Tot ce fac e sa ma desavarsesc în prostie, crezandu-ma Übermensch. 

Scriu o poezie tâmpită, deocamdată are 40 de strofe, dar cred ca o voi șterge, cred ca îmi voi strica și mai tare dispozitivele de pe care mai consemneze câte o gogomănie cu dorințe de poem, arunc toate hârtiile, sau le fac un autodafé. 

Mult timp am fost,.,spontana'', casa nu zic impulsiva. Iată, a venit măreață zi de 16.11.2021, când am început sa iau în considerare ca trăsătură asta de personalitate nu face casa bună cu acel Übermensch pe care credeam ca-l reprezint. Nu sunt în stare sa finalizez la timp niște banale lucrări pentru facultate!!! Sunt amortità, mi-e greață, mi-e greață, mi-e greață, ma desconsider pe mine, desconsider pe toți și toate. 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pai ti-e greata ca bagi idioteniile alea de energizante, cafeaua, fumat in continuu si prostiile pe care le mananci, stiind ca mataluta ai transaminazele crescute. Sau ti-e greata asa, mintii tale ii e greata?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×