Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Acum 19 ore, Cezara6 a spus:

Buuun... Am fost din nou la Muzeul Mihai Eminescu din Copou sa vorbesc cu acel domn critic literar. Astăzi nu m,, criticat'' prea mult, mi-a dat de înțeles, insa, ca apar unele stângacii lingvistice în scrierile mele. Ce este interesant? Ca se pot elimina, ma va ajuta? Ce este mai rău? 

Pentru început, exista probabilitatea sa public 100 de exemplare. Apoi,, mai vedem'', și dacă,, ne va permite contextul-lansare. ' '

Daca va exista tot ce spune acest domn critic literar, voi împărtăși cu voi ceea ce am condensat într-un an jumătate în 65 de poezii. Doar atat am, sunt diletant în mai multe privințe. Doritorii sunt rugați sa-mi trimita PM. Eu voi trimite PDF conținutul, dacă se tine morțiș, voi expedia și fizic scrierile. 

Aveți grija de voi!

Cu stima și distimie, 

Infinie

Felicitari si sper sa ajungi la succes cu aceasta propunere.   Stiu ca este mare nevoie de material proaspat pe rafturile bibliotecilor, iar tineretul de azi scrie doar pe FB :bb:

Pe ultima poza sinteti superbi!!!    

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am fost să cumpăr țigări de la un magazin din fostul cartier unde am stat, căci acolo este unul dintre putinele magazine care îmi furnizează țigări pe un card de cumpărături pe care mi l-am dat matusa-mea. 

Mda, sunt o întreținută, recunosc, însă asta nu schimba cu nimic situația. Psihoterapeutul meu îmi zice că încă nu vreau sa încep să mă lupt cu viața, de asta mă complac cu semipenuria vieții de Eternal Student. E drept și asta. Dar știți de ce? Că mi-e frica sa nu am un loc de muncă care să mă facă să mă plafonez, să mă adâncesc din nou în distimii, mii și mii. In rest, mă lasă să cred că eu sunt absolut întreaga la Mansarda din Paris cu vedere spre moarte..

Xylia, când citeam Visniec intr-a 12-a, eram pe niște ,,pseudoamfeta,,...cred că știi tu ce...Am trăit cu Visniec in lumea pe care i-a creat-o lui Cioran. 

Renumitul psiho ieșean, m-a considerat la început, când încă aveam diagnosticul de schizofrenie paranoidă, că fiind ultima insensee. Nu prea m-a consultat, doar a răsfoit CV-ul meu psihiatric cu 11 internări și simptome fantasmagorice, și, pentru că am așteptat 2 ore jumate la ușa lui, simtindu-ma fumătoare, mi-a oferit o țigară, ,,că recompensa''. Eu am acceptat-o, dar atunci chiar m-am simțit că ultima schizo para, ba chiar hebrefenica, daca nu oligo, dar că sa nu fiu atât de dură cu mine, vexată, rănită în propriul orgoliu. In august, fiind supărată pe viață din cauza problemelor fizice pe care le am, după o supradoza serioasa de anxiolitice, care însă nu au fost luate în scopuri autolitice, ci pentru calmarea durerii provocate de discoatia lombara la șoldul stâng și talpa piciorului drept, am apelat din nou la dumnealui. Era singurul din cei 7 psihiatri/psihoterapeuți care nu erau în concediu. 

Alaltăieri abia am mâncat ceva, ieri un croissant. De fumat am fumat 3 pachete de țigări de ieri la 13. L-am cumpărat pe al 4-lea, am luat și unul de rezerva, că trebuie să plec în urbea mea natală, și acolo e viața grea. Trebuie să-mi schimb buletinul, să plec pe la Casa de Pensii, pe la CAS, să-mi vizitez rudele la care țin și unele persoane apropiate mie. Nu trebuie, vreau. 

Nu am dormit noaptea aceasta, somnul meu e alternant insomnie cu hipersomnie, cu perioada de somn normala. De ce? Că sunt și eu proastă și beau cafele, dar mi s-au redus și tratamentul considerabil. 

Infinite, natura te-a dat nebuna, societatea vrea sa te scoată bună...sau invers. 

O să fac niște foto din Copou, cel mai probabil voi fi chemată la corectat poezii. Dacă m-aș menține cu starea de spirit de acum, as lucra bine. 

Toate cele bune,

Infinie

 

 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Într-o seară de februarie 2021, domnul Gargbird, a făcut o postare pe un topic de a meu. Una aspră, care m-am marcat, dar constructiva, de am avut ce învăța din ea. Îmi dădea să înțeleg că nu trebuie sa mai comentez prea mult in fața turpitudinile vieții, indiferent de natura lor , din moment ce EU am ales să trăiesc așa. Să mă complac în viața asta. . 

Nu mă plâng și o duc bine. 100-200 lei bani  de buzunar săptămânal, țigări, cafea, gandaceii în casă, Kafka, Metamorfoza, frig, senzație de claustrare in garsoniera. Ce vorbiți? E bine, n-am fost prea ironică. Un an o mai duc așa. 

Daca o s-o mai duc și nu m-ai ingudonez plămânii sa ajung pe la Institutul Regional de Oncologie. 

Daca mor, in cinstea larvei mele poetice, dacă aveți timp să veniți prin Sv, va voi da eu indicații înainte să-mi închid ochișorii, să-mi puneți țigări pe mormânt. 

Am bravat oleacă, de vina sunt țigările...

Nu, mai bine ne vedem peste 25 de ani la întâlnirea Roportal...sau ce mai rămâne din el. 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Plec în misiune poetica. Sa vedem ce va rămâne din scrierea mea in picioare. 

 

Cu nepăsare-n vene, 

Îmi înclin genele grele, 

Spre-a arăta lumii întregi, 

Că pot privi calde și  reci. 

 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 1 oră, Cezara6 a spus:

IMG20211016083700.jpg

 

Nu stiu cand ai facut aceste 3 poze dar arati foarte bine pe ele, nu prezinti semne de boala, insa eu nu sint de meserie doctor, te privesc doar ca pe o tanara!!!

Succes la calatoria in Iasi si sanatate, cu fumatul insa, mare grija trebuie sa ai.     

Editat de The Unknown
  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Merci Olga ! Ça mi-ai zis ca ma consideri tanara, m-a bucurat enorm. La 17 ani arătăm ca la 13, la 25, arat ca la 35, sau cel puțin atat îmi dau o'necunoscutii. Je m'en fiche ! Mais... Il y a un mais...de când am slăbit, mi se spune în general, iarăși,, domnisoara. '' 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×