Sari la conținut
Forum Roportal
teomihaila

Cercetare psihologica- Personalitate si comportamentul la volan

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Mă numesc Mihăilă Teodor, sunt  doctorand în cadrul Școlii Doctorale a Facultății de Psihologie și Științele Educației a Universității București, iar împreună cu Laboratorul de Psihologie Exprimentală demarez o cercetare  care are ca obiectiv relația dintre personalitate și comportamentul la volan.

            Mentionez faptul ca nu este nevoie sa va treceti identitatea (numele real), ci doar adresa de e-mail pentru a vă putea trimite informațiile colectate.

            In semn de multumire, cine doreste va primi gratuit profilul psihologic al personalitatii oferit de testul de personalitate  "BIG Five Markers", fiind unul din cele mai folosite instrumente de măsurare a personalității. Profilul cu rezultatele interpretate le veti primi in maxim o lună de zile  pe adresa de email pe care o scrieti in rubric la începutul completării formularului.

Dacă există întârzieri cu privire la primirea profilelor vă rugăm să mă contactați pe mailul personal: teo.mihaila@gmail.com.

 

Multumim anticipat tuturor celor care vor lua parte la acest proiect. Va doresc toate cele bune. 

Linkul la care se poate accesa formularul: https://docs.google.com/forms/d/1gBWyx_w2o-cUVNuIhtO3faLygQX0VwxMXP1VxOozSbU/viewform

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×