Sari la conținut
Forum Roportal
MissHyde

Lilith in Scorpion

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Salut! Mi-am facut astrograma din curiozitate si am fost uimita sa vad ca am Lilith in scorpion, eu fiind capricorn, cu ascendentul tot in scorpion.

Uitati ce am gasit legat de Lilith in scorpion:

Este o pozitie puternica activare a dorintelor, pasiunilor si reactiilor extreme. Intrebarile  care sunt legate de viata si de moarte trezesc fie atractii imperioase sau deranjament. O mutatie foarte profunda a fiintei trebuie sa aiba loc la nivel subconstient in viata sa. Rigoarea, sobrietatea, privarea in toate domeniile vietii lui - este asemeni moartii unei parti din el. Atunci cand provocarile sunt prea grele, nativul poate alege moartea sau incearca sa se sinucida. Avansarea prin diferite nivele, incercari diferite, prin moartea persoanelor iubite fac parte din viata nativului. Potentialul autoritar este foarte puternic aici. Poate exista un trecut de violenta, sexualitate si distrugere in care nativul nu trebuie sa cada. Aici pericolul este de a intoarce situatia impotriva sa atunci cand violenta nu poate fi exercitata asupra altora. Legaturile cu moartea sunt foarte importante. Moartea fascineaza. Uneori nativul poate sa aleaga sa smulga oamenii din ghearele mortii (fiind un medic, de exemplu). De asemenea, el poate primi mesaje de la persoane decedate.

 

Dar, in cazul in care Lilith nu este bine aspectata, nativul trebuie sa fie foarte atent cu spiritismul, deoarece spiritele il pot stapani si il pit innebuni. Luna Neagra in Scorpion ofera intotdeauna posibilitatea de a reporni cu energie. Daca este vorba de vreo boala, regenereaza, mai ales daca este conjuncta cu Soarele. Potentialul  creativ este important: sa fie un analist, sa practice hipnoza, sa se ocupe de bani. In oricare din cazuri nativul trebuie sa fie sincer. Nativul va fi intotdeauna in imposibilitatea de a controla evolutia casei a carei cuspida se afla in Scorpion. El va trebui sa accepte evenimentele care apar, si va face cel mai bun lucru traindu-le si sperand la zile mai bune.

Taurul, opus Scorpionului il va obliga sa stea in viata pentru a obtine viata armonioasa la care viseaza. Aceasta dorinta va calma tendinta sa pasionala. Radacinile interioare nu trebuie distruse asa cum ar face Scorpionul. Iubirea de viata trebuie sa fie respectata si conservata. Valorile vietii trebuie sa fie intelease.

In vietile anterioare, sufletul s-ar putea sa fi comandat armatele, sa fi fost un razboinic. De asemenea s-ar putea sa fi practicat magia sau ocultismul dar nu intr-un mod bun: ritualuri, practici secrete, initieri in care sexualitatea si religia earu amestecate si legate de puterea fizica sau psihica. Sufletul fie a trait cu pasiune sau a indurat-o. Mediul a fost destructiv provocand rani adanci in suflet, cu traume ingropate si legate de moarte, sange, bani si sexualitate. S-ar putea sa fi avut instincte care au distrus, fie persoane sau chiar pe nativ.

 

Astazi poate fi fascinat de aceasta lume ciudata a puterii, magiei si sexualitatii deoarece  stie ca are ceva de aflat despre el insusi. Poate folosi ocultismul pentru a-l ajuta in metamorfoza sa.

In cazul in care Lilith este la inceputul Scorpionului, nativul trebuie sa isi schimbe directia. Daca nu, el va fi oprit. Acest lucru se va intampla de mai multe ori in viata lui, iar fiecare modificare va fi drastica si va genera suferinta. Nativul va trebui sa isi gaseasca un domeniu de actiune si sa isi organizeze viata pe o baza buna.

In cazul in care Lilith este chiar la sfarsitul Scorpionului, nativul va trebui sa se deschida el insusi la noi orizonturi. Fiecare pas in evolutia lui va depinde de modul in care el a evoluat in etapa precedenta. El nu poate sa planuiasca. Fiecare stagiu solicita o renuntare, un sacrificiu, o masura privativa, moartea a ceva (sau cineva).

Cuvinte cheie: mare interes pentru enigme, mistere, moarte, pentru ceea ce este dincolo  - sexualitate care poate fi depasita prin ezoterism - putere pasionala - tentatie - frustrare - ambitie materiala - fantezie - impulsuri de sinucidere - magnetism - luciditate acuta -- transformare sau initiere - fascinatie - cosmaruri -  probleme financiare - renastere - pentru o femeie: vampa, vrajitoare.

Autor: Marie Dominique (traducere astrospot.ro)

 

Totusi, as vrea sa stiu si parerea unui astrolog sau a unei persoane pasionata de astrologie, m-ar interesa asa, pur informativ. Oricum fiecare individ este diferit. Am citit pe diferite site-uri insa informatii prea multe nu am gasit.

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×