Sari la conținut
Forum Roportal
Cezara6

Vedere incetosata pe perioade scurte

Postări Recomandate

De pe la inceputul lunii ianuarie am inceput sa am oarecare probleme cu vederea, seara mai ales, atunci cand citesc, mai ales, incep sa vad in ceata, nici macar nu mai sunt capabila sa disting literele. Si acum am o asemenea tulburare de vedere insotita de migrene si fotosensibilitate. Astfel de stari nu persista, dimineata voi vedea in mod cert clar. E posibil sa fie inceput de miopie, nu? :( Ma gandesc cu groaza ca trebuie sa ma prezint la medic si cel mai probabil sa port ochelari...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

ai ochii obositi si trebuiesc odihniti probabil. si nu e chiar asa nasol sa porti ochelari. eu am optiunea sa ma operez sa scap de ochelari si nu o fac pt ca nu ma pot imagina fara ochelari.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Mereu cand am vazut o cunostinta ca incepe sa poarte ochelari mi-am zis: Eh, ce mare chestie, e spre binele ei! Dar acum cand ma gandesc la asta, ca sunt eu in cazul asta incep sa devin nelinistita. Nu suport ideea si gata.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

e incomod si neobisnuit la inceput, dar nu dureaza mult si nici nu simti pe nas ochelarii.

 

fa-ti un test, nu e musai sa ai nevoie de ochelari.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Poate fi si de la stres. Adica daca esti agitata, nemultumita, vei tinde instinctiv sa incordezi muschii fruntii, ai ochilor.

 

Cheia este relaxarea chipului, sa ai mereu o fatza si o privire relaxate. Citeste pe net despre asta. Daca iei masuri acum nu ai de ce sa porti ochelari.

In ce banca stai la scoala? Genul tau de oameni sta de obicei prin ultimele banci, ceea ce inseamna efort suplimentar de a vedea la tabla si pe profi. Si asta inseamna tot incordarea muschilor oculari.


Daca te uiti la televizor, monitor de computer sau tableta e bine sa nu fie intuneric in camera, ci sa fie si o lampa aprinsa, cu o lumina placuta, undeva langa dispozitivele de mai sus. Astfel ochii nu se concentreaza pe o suprafata luminoasa care este in contrast cu obscuritatea din camera.

 

Monitorul e bine sa fie perpendicular pe suprafata ferestrei, la inaltimea ochilor, incat privirea sa cada perpendicular pe monitor.

 

Cauta pe net astfel de trucuri despre cum sa iei masuri de protectie pentru vedere, si vor da rezultate.

Sunt prea multe ca sa le enumar eu aici.

:)

  • Upvote 3

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×