Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Mai intai de toate vreau sa explic in cateva cuvinte evolutia evenimentelor pe care le cunoastem, dar care sunt complect separate docamdata. 

Stim ca Epoca Glaciara a existat si sa terminat aprox. acum 12000 de ani. 

Stim din Biblie si scriitorii antichtatii mai ales Plato, ca Potopul a existat. Sau ca sa scris in vechime ca a existat. 

Stim ca a existat o mare extinctie de animale acum 10-20000 de mii de ani. Mamutii, caii si camilele in America, tigrii enormi etc. Vina acestei extinctii este data de oamenii de stiinta excesului de vinatoare a acestor animale. 

 

Concluzia mea este ca toate aceste trei mari evenimente sunt legate intre ele si nu exista nici cea mai mica proba contrarie ca nu sa intamplat in felul urmator:

 

Ceva a schimbat clima abrupt acum 12000 de ani. Dar ce si cum.

 

Cea mai posibila situatie este ca un asteroid sau cometa a lovit pamantul, care lovitura a schibat inclinatia axei globului in pozitia actuala de 24 grade inclinatie, care schimbare a creat clima temperata cu patru anatimpuri la paralela 45. In perioada glaciara nu au fost decat doua anotimpuri la zona imediata sub linia de ghetari (paralela 45). 

 

Deci, asteroid sau cometa a lovit pamantul, inclinatia axei pamantului sa schimbat la aprox. 24 de grade, ghetarii au inceput sa se topeasca vertiginos, apa din aceasta imensa topire a creat potopul care a inecat o foarte mare parte din pamantul sub linia ghetarilor, iar acest immens Potop a creat marea extinctie a animalelor de care stim ca au disparut. Nu pare din cale afara logica aceasta explicatie? 

 

 Eu am scris exact ce si cum sa intamplat in cartea scrisa in Engleza intitulata "Why and How the Ice Age Ended & the True History of the White Race". Cartea nu este inca tradusa in Romana si de aceia mam decis sa scriu in putine cuvinte aceasta descoperire facuta de mine. 

 

Sa incepem cu Potopul care e cel mai cunoscut subiect din cele presentate deasupra. 

 

In domeniul acestui mare subiect sunt numai doua mari pareri foarte antagoniste. 

 

Tabara Pocaitilor crede ca absolut tot pamantul a fost acoperit cu apa si au murit (TOPIT dela (PO-TOPIT) toate vietitoarele pamantului, inafara de cele salvate de Noe. 

 

In cealalta tabara, academicienii si savantii spun ca Biblia este o poveste de copii si Potopul pur si simplu nu a existat. 

 

Adevarul este intre aceste doua tabere care sunt foarte antagonistice. Potopul a existat si a fost Potop nu gluma. Nu numai biblia vorbeste de acel potop, ci multe scrieri ale antichitatii in special Grecii vorbesc de marea napasta care a PO-TOPIT (POPOR-TOPIT) lumea. Plato discuta cel mai mult Potopul si din felul in care descrie situatia, reiese ca Potopul a fost un subiect atit de bine cunoscut de toata lumea in acele vremuri, incat nimeni nu sa deranjat a descrie lucrurile in amanunt despre Potop pentru posteritate. De aceia noi avem numai versiunea Biblica care e cunoscuta de majoritatea oamenilor. 

 

Versiunea Biblica este o copie luata din povestea (poezia) lui Gilgamesh. Aceasta poezie este de origine Sumeriana si este considerata ca cea mai veche creatie poetica in existenta. In aceasta poezie Potopul este descris exact ca in biblie, arca, porumbel, randunica si corb si tot. Numai numele supravietuitorului e altul. Utnapishtin sa numit supravituitorul care in Biblie este Noe. 

 

Cei care inteleg Vechiul Testament ca o carte inteleapta care a fost compusa cu scopul de a da o intelegere oarecare la evolutia omului, asi da seama ca Vechiul Testament este o alegorie si trebuie studiata ca atare. Din nefericire si Pocaitii si academicienii cred ca Vechiul Testament trebuie inteless asa cum e scris, cuvint cu cuvint. 

 

Un lucru e clar. Potopul asa cum e descris in Biblie este o imposibilitate. Dar in acelasi timp trebuie mentionat ca Iraneus (un mare filozof Crestin sec. III) a spus in dezbaterile cu Grecii, ca Sfintele Oracole (vechiul testament) este numai o forma de a descrie inceputurile de asa natura, ca si cei mai simply oameni sa aibe o idie de felul in care au evoluat lucrurile. 

 

Acum sa discutam pozitia academicienilor si savantilor in privinta Potopului. Parerea lor e clara. Potopul nu a existat. 

 

Hai sa folosim un pic de logica in privinta Potopului vazut din punct de vedere stiintific. 

 

Cu totii stim de Epoca Glaciara si de faptul ca sa terminat aproximativ acum 12000 de ani. Dupa spusele oamenilor de stiinta, la terminatrea topirii ghetarilor, nivel oceanelor sa ridicat cu aprox. 100 de metri. Deci vorbim de multa apa. Foarte multa. 

 

Dar partea foarte interesanta este ca aceiasi oameni de stiinta si academicieni care vorbesc de cresterea apelor de peste 100 de metri in oceane, sustin ca Potopul nu a existat. A sustine ca Potopul nu a existat considerand ca atita gheata sa topit incat a ridicat nivelul ocenelor cu 100 de metri, este aproape tot atit de ridicol ca si conceptia celor care sustin ca tot pamantul a fost complect acoperit cu apa. Trebuie ca acei oameni de stiinta care sustin acest lucru, banuesc ca ghetarii sau rostogolit din munti direct in oceane si acolo sau topit de au ridicat nivelul apelor la asa inaltime, fara a ineca trei sferturi din pamantul aflat in clima temperata. 

 

Daca gandim logic, ghetarii sau topit acolo unde au fost, iar apele imense resultate din topirea ghetarilor au inundat totul in calea lor. Analizand si considerand faptul ca numai un pic de topire a zapezilor creaza mari inundatii primavara, ganditiva ce fel de inundatii au avut loc cand au inceput sa se topeasca ghetarii datorita faptului ca sa schimbat clima. Inchipuitiva ce fel de inundatii au avut loc, daca atita apa sa topit incat a ridicat nivelul oceanelor cu peste 100 de metri. Apa aceia a trebiut sa umple mai antai toate bazinele din jos de linia glaciara si sa curga in directia oceanelor, carind si maturind totul in cale pana a ajuns la oceane. De aceia nu avam aproape deloc ruine si dovezi de inainte de Potop (12000 de ani) in clima temperata. 

 

Singurele dovezi ramase in Europa sunt picturile rupestre din Franta si Spania si in plus limba Romana. 

 

Sunt sigur ca declaratia precedenta (limba noastra ca dovada preglaciara) facuta de mine, pare dea dreptul ridicola. Dar si mai ridicol pare faptul ca o asemenea declaratie vine de la Raven Alb J. care pe de o parte arata foarte multa logica in felul in care demonstreaza prin logica cat de gresiti sunt oameniii de stiinta in privinta Potoplui si dupa aceia acelasi Raven Alb J. vine cu o asemenea prapastie etymologica. Sunt mii si mii de oameni de stiinta si academicieni care au studiat si studiaza limbi si skelete si dovezi si care intorc totul pe fata si pe dos si nici unul dintre ei nu a ajuns la acesta concluzie "fantastica" (de fapt prapastioasa). 

 

Deci ce spun eu? Pe de o parte se afla toata intelectualitatea umana si pe partea opusa sunt eu singur. De aceia ma cheama Raven Alb care inseamna "Corbul Alb". La virsta de 19 ani am prins un corb alb care sa aflat intre sute sau mii de corbi negri. A fost o vedere foarte stranie can am vazut un corb alb intre multimea de corbi negri. Fiind ateu la vremea respectiva, nu am vazut nici o legatura intre faptul ca am prins acel corb alb si destinul meu in viata. Dar lucrand la cartea "Why and How the Ice Age Ended and the True History of the White Race", am inceput sa vad cum eu ma aflu intre cercetatori, exact in felul in care acel corb alb se vedea in multimea de corbi negri. 

 

Sunt foarte constient ca ar fi mult mai bine daca nu asi spune nimic despre acest corb alb pe care lam prins si relatia pe care o vad cu destinul meu in viata. Dar asta inseamna sa ami fie rusine de realtia pe care o am eu cu Dumnezeu si sa ami dau mie faima pentru descoperirile pe care leam facut. 

 

Eu nu am vrut niciodata sa scriu vreo carte sau sa caut faima. Mia placut intodeauna sa citesc, sa invat si sa gandesc, dar urasc scrisul. Fiind copil am primit bataie multa la scoala pentru ca nu scriam temele de casa. Dar destinul nu tine cont de ceia ce ne place sau nu ne place. Si daca intelegi ce ati cere Destinul, nu te opui pentru ca nu se glumeste cu Forta Divina. Dar destul cu explicatia in aceasta directie. A fost nevie de aceasta diversiune de la directia subictului, pentru a explica de ce si cum am ajuns in aceasta situatie in care eu sunt singur de o parte si restul lumii de cealalta.  

 

Sa mergem inapoi la Epoca Glaciara, Potop si logica. 

 

Primul lucru care a reiesit din cartile antichitatii studiate de mine in Engleza, a fost faptul ca noi Romanii avem o istorie mult mai mare si adinca decat orice alta natie. Stiu ca suna ca o aiureala spusa de cineva care nu a fost la scoala si nu a citit o carte in viata lui. Dar eu am studiat carti ale antichitatii de care academia Romana nici nu a auzit. Oricum concluzia la care eu am ajuns nu este singulara. Un profesor dela Oxford care a citit aceleasi carti antice (am uitat cum al cheama) a ajus la concluzia ca civilizatia Europeana a inceput in jurul Marii Negre. Datorita faptului ca acel profesor nu a stiut limba Romana, nu a avut de unde sa inteleaga relatia. 

 

Cartile antice nu numai ca miau dovedit prin cuvinte date in acele carti ca limba noastra a fost limba principala care sa vorbit in jurul Marii Negre, dar mau fortat a analiza limba noastra prin conectia cuvintelor intre ele. Acest lucru nu la facut nimeni niciodata. In limba Romana se poate urca pe o scara lingvistica (dupa ce cunosti aceasta scara) pana la primele cuvinte. Cuvintele din limba de inainte de Potop au fost de asa natura, ca absolut toate se legau intre ele aratind care de unde si cum au provenit. Deci istoria rasei albe  e scrisa in limba de inainte de potop. Limba Romana inca are acest skelet al limbii disparute care a fost distrusa de necazurile aparute dupa potop. 

 

Deci reconstruisem limba originala care a venit ca o vedenie pe o perioada de cateva luni si am inteles faptul ca lacul Pontus (Marea Neagra) sa numit asa dela cuvintul PUNTE/POD. Orasul ATL-antida (de fapt a fost ALTantida) a fost aprope de malul Lacului Pontus in partea dinspre Romania si acest oras a fost inconjurat de trei cercuri de apa si doua de pamant. ALT-arul (de acolo ALT-antida) sa aflat pe insula din mijloc pe un loc AN-ALT, iar peste canalele de apa care incercuiau cetatea se aflau multe poduri/PUNTI. De acolo a fost numele PONTUS (PUNTI).  

 

Am inteles de asemenea ca BOSFORUS a fost o limba de pamant care era intre Lacul Pontus si Propontis (Marea Marmara) pe unde treceau turmele de Bouri din Asia in Europa. BOSFORUS a insemnat "trecerea bourilor". Era singurul loc pe unde puteau trece turmele la schimbarea anotimpurilor si datorita acestui fapt erau asteptate acolo de vanatori. A fost un punct geografic foarte important si de aceia numele sa pastrat dupa ce canalul a taiat Bosforul in doua. Datorita acestui fapt (loc foarte bun de vanatoare petru bouri) plus flora si fauna Lacului Pontus, plus sarea din Carpati, sa format centrul civilizatiei de pe glob in jurul acestui lac.

 

Cuvintul POTOP a aparut dupa imensa nenorocire care sa intamplat atunci cand apele desghetului au inecat populatia din jurul Lacului Pontus. A PO-TOPIT e de la POPOR-TOPIT. Si Pontus a devenit Marea Neagra dupa Potop. Numele de Pontus a ramas la oamenii care au fost la o distanta buna de la distrugera adusa de Potop in Altantida. 

 

Deci din punct de vedere etymologic am inteles tot ce sa intamplat, dar fizic nu am avut nici o ideie de unde si cum a aparut Potopul. Era clar ca Potopul a aparut de la topirea ghetarilor, dar cum si de ce? Ce a schimbat clima?

 

Doi Americani Wiliam Ryan si Walter Pitman deja venisera cu idea ca Potopul din Biblie nu se refra la Mesopotamia ci la Marea Neagra, pentru ca sau descoperit case la adincimea de peste 120 de metri sub apa pe tarmul Turcesc. Dar teoria lor este ca apele Mediteranei sau ridicat atit de mult incat au trecut prin depresiunea Bosforului si a inundat Pontus (Marea Neagra). Au fost demonstrati gresit de oamenii de stiinta, pentru ca sau gasit scoici de apa dulce dupa inundatie, deci nu a fost o inundatie de apa sarata. Cand am auzit de aceasta teorie am inteles imediat ca cei doi Americani au avut dreptate intrun fel, dar au gresit directia apelor. Au gresit pentru ca toti oamenii de stiinta sunt gresiti datorita faptului ca toti sustin ca apele oceanelor sau ridicat peste 100 de metri la topirea ghetarilor si apele au venit din oceane si au inundat tarmurile. De aceia savantii si academicienii spun ca nu a exiasta Potopul.  A fost exact invers. Ghetarii sau topit au inundat totul in calea lor si pana la urma apa a ajuns in Oceane, unde normal sa ridicat nivelul.  

 

Asa ca stiam din etymologia inteleasa de mine care a fost istoria Altantidei, stiam de la stiinta moderna ca ghetarii sau topit si eu am ajuns la concluzia ca acele ape au creat Potopul, si ajunsesem la concluzia ca Epoca Glaciara sa terminat brusc, pentru ca au fost gasiti mamuti in ghetari din Siberia cu mancare prospata in stomac. Din moment ce mamutii au fost surprinsi de o clima atit de aspra, atit de brusc si care a adus zapezi atit de mari incat au fost ingropati si inghetati mamutii de vii, este foarte clar ca clima sa schimbat brusc. Dar cum?

 

Am crezut ca nu vom afla niciodata de felul in care sa schimbat clima si ceia ce am aflat eu despre viata de inainte de Potop va ramane o teorie. Dar exista un Dumnezeu si neincrederea aratata de mine sa dovedit gresita. In noaptea de Craciun 2004 la doua dimineata eram treaz (lucrind la cartea istorica) si am aprins televizorul sa ami relaxez un pic mintea. La numai un minut dupa aceia programul sa oprit si sa anuntat un lucru foarte deosebit. Un mare tsunami a lovit tarmurile din Oceanul Indian si mii de oameni au murit. Eu citisem de astfel de imense valuri marine, dar oamenii de stiinta au spus ca aceste fenomene nu exista si sunt numai povesti. Acel tsunami leat tras o palma serioasa savantilor si academicienilor, dar au scapat usor pentru ca nimeni nu ia intrebat cum de au sustinut cu atita indaratnicie inainte ca tsunami nu exista. Toata lumea a uitat de faptul ca savantii nu au acceptat de scrierile antice care vorbesc de aceste fenomene. Au uitat pentru ca imediat savantii au inceput sa explice de ce si cum se intampla aceste fenomene de parca ei leau inventat. 

 

La vreo cateva luni dela acest tsunami, am pornit din nou televizorul la ora doua dimineata (din nou ca sa imi relaxez memoria) cand pe ecran era un om de stiinta American care a spus ca acel cutremur care a creat marele tsunami, a fost atit de puternic incat a creat un mic munte la fundul oceanului si a schimbat inclinatia axei globului un grad. 

 

Am ramas trasnit. Pur simplu nu mia venit sa cred ca acel om de stiinta a spus cu atita seninatate un lucru atit de mare. Era exact raspunsul care ami lipsea mie. Imediat am inteles de ce si cum sa terminat Epoca Glaciara atit de brusc. Ma asteptam ca a doua zi sa fie o larma enorma asupra acestei mari descoperiri. -------Enorma descoperire!!! -----Axa globului a fost schimbata un grad de un cutremur. 

 

Daca un mic cutremur a schimbat inclinatia axei cu un grad, asta inseamna ca o eruptie enorma poate schimba inclinatia cu cinci grade, iar o lovitura primita de un asteroid in locul potrivit poate schimba inclinatia cu zece, douazeci sau cincizeci de grade. Deci descoperirea acestei schimbari de inclinatie este o enormitate si ma asteptam ca a doua zi sa urle televiziunea, radioul si ziarele despre acest mare eveniment. ----Dar nimic. Absolut nimic. Nici in revistele de stiinta nu sa scris nimic despre acest lucru. 

 

Faptul ca nu sa mentionat nimic despre acest mare lucru nu ma deranjat deloc si numai iam multumit lui Dumnezeu ca mia pus in cap idea de a porni televizorul la momentul potrivit. Daca porneam televizorul trei minute mai tarziu nu stiam nici astazi de acea schimbare de inclinare a axei globului. Si bineinteless ca nu asi fi rezolvat niciodata; cum si de ce sa terminat Epoca Glaciara. 

 

Cele patru sezoane pe care le avem la paralela 45 se datoreaza inclinatiei axei globului de 24 de grade. Daca inclinatia axei este de numai 10-12 grade nu vor fi decat doua sezoane la paralela 45. Iar daca axa pamintului nu este inclinata deloc (0 grade) va fi numai un sezon la orice paralela. Tropicul va fi numai unul exact pe ecuator si clima nu va avea schimbari nicaeri pe glob. In aceasta pozitie perfect verticala fara inclinatie va exista o glaciaritate perfecta pentru ca orice precipitatie trece de paralela 45 va cadea ca zapada si ramane zapada pe veci sau pana cand inclinatia axei este schimbata. 

 

In ultima perioada glaciara care sa terminat acum 12000 mii de ani inclinatia axei a fost intre 9 si 14 grade. Stiu acest lucru pentru ca a existat o viata de fauna si flora foarte abundenta pe banda de pamant descrisa desaupra. Mai sunt si alte elemente care tradeaza aceasta aproximativa inclinatie dar e prea mult de scris.  

 

Cand pamantul sa afla intro inclinatie de perioada glaciara (inclinatia axei dela 15 la 0 grade), precipitatia care trece de paralela 45 cade ca zapada si ramane acolo. Nu se topeste pentru ca nu mai sunt sezoane de vara care sa topeasca zapada. De aceia sau format ghetarii si nu sau topit pe o perioada de zeci sau sute de mii de ani (sau poate milione). Nu aveau cum sa se topeasca. Apa din oceane as evaporat si ce sa depus deasupra paralelei 45 sa tot acumulat acolo dea lungul mileniilor. De aceia a scazut nivelul apelor in oceane. 

 

Clima la ecuator a fost de neindurat, dar o banda de pamant intre paralela 45 si paralela 30 a fost o clima cum nu se poate mai buna. Din recordurile Egiptenilor, Altantida (Europa de astazi) a avut doua sezoane; unul ploios si celalalt uscat. O asemenea clima a fost Gradina Edenului si a putut mentine multe animale si populatie umana. 

 

O mare civilizatie a existat in Europa care sa numit Altantida nu Atlantida. Din descrierile lui Plato eu am ajuns la concluzia ca orasul Altantida sa aflat (si se afla) sub aluviunile din Nordul Marii Negre. Marea Neagra nu are ape adinci in partea de nord pentru ca apele venite din topirea ghetarilor au venit din nord si aluviunile aduse sau depus pe tarmul nordic. 

 

Supravituitorii Potopului din Pontus sau imprastiat in toate directiile, dar o parte au ramas pe loc. Noi Romanii ne tragem din acei oameni care au ramas pe loc. De la ei avem noi aceasta limba cu o gramatica atit de complexa. Ca nu au putut o natie de ciobani si tarani analfabeti a face gramatica pe care o avem. E foarte clar ca limba noastra nu a evoluat din Latina, sau Latina Vulgara asa cum suntem prostiti de academicienii din Vest, care nu au nici cea mai slaba intelegere a limbii nostre. Este o imposibilitate de a forma o limba cu o gramatica atit de complexsa (probabil cea mai complexsa din lume) fara o mare civilizatie si limba scrisa. 

 

Dupa cum am spus mai devreme, scheletul limbii de inainte de Potop inca exista in limba noastra. Eu am refacut complect aceasta limba si de aceia inteleg si fac legaturi intre cuvinte si inteleg provenienta lor. In sectia de Istorie la topul "care este cea mai veche natie si limba din lume" am adus cateva exemple lingvistice care dovedesc faptul ca limba noastra este cea mai apropiata de limba originala. 

 

Am scris cartea "Why and How the Ice Age Ended & the True History of the White Race" publicata in 2012,care demonstreaza pe indelete ce si cum sa intamplat, dar am stiut ca nu me se va da nici cea mai mica atentie. Traiesc in America din 1973 si am invatat bine cum merg lucrurile. Numai anumiti oameni care sunt ridicati de media Americana au dreptul la descoperiri. Stiind acest lucru, nu ma deranjat deloc faptul ca deja se vorbeste la televiziunea Americana de "noua teorie bazata pe schimbarea axei pamantului", dar ne se mentioneaza nimic de Raven Alb J. ca fiind cel care a venit cu aceasta "teorie". E ca si cum aceasta "teorie" a venit de undeva din cer si nimeni nu stie de unde. Descoperirea facuta de mine nu e o "teorie" ci o conceptie ce si cum sa intamplat, asa cum e conceptia conceputa in privirea gravitatii.

 

 Nu poate fi o alta explicatie de cum sau intamplat aceste mari schimbari climatice pe pamant, pentru ca nu exista alta posibilitate. Deci eu nu mam temut ca vor reusi sa imi fure aceasta conceptie pentru ca nu au cum. Cartea a fost publicata in 2012 si nu a existat nici cea mai mica aluzie vreodata la felul in care epoca glaciara sa terminat bazat pe schimbarea incliatiei pamantului. De fapt nu a existat niciodata nici o "teorie" despre ce a putut crea, sau termina Epoca Glaciara. Au venit "oamenii de stiinta" acum vreo 20 de any cu teoria ca "sa inversat polurile magnetice ale pamantului" din cand in cand si de acolo sau format Epocile Glaciare. Sa facut multa zarva pe baza acestei banalitati. Nu mia venit sa cred ca oamenii de stiinta au venit cu o asemenea bazaconie. Chiar daca e posibil a se schimba polurile magnetice (eu nu cred), cum a afectat aceasta schimbare a polurilor clima de asa natura ca sa se formeze Epoce Glaciare? Nu au explicat niciodata de ce clima sa schimbat in urma schimbarii polurilor. Nu au explicat pentru ca nu au cum.  

 

Dar culmea culmilor!!! Dupa ce am publicat cartea, immediat a si aparut un "mare om de stiinta" dela universitatea Harvard numit Peter Huybers care a demonstrat (prin anumite dovezi tehnice de computer) ca Epoca Glaciara se poate forma si termina numai prin schimbarea inclinatiei axei pamatului. Partea interesanta e ca nu spune ca idea ar fi a lui, dar nici Raven Alb J. nu este mentionat. Au si consultat un avocat in acest domeniu pentru ca au venit co o shmecherie ca eu sa nu ai pot da in judecata. Daca cineva pomeneste despre conceptia mea si este un nume atashat de aceasta descoperire cum e cazul acestui Peter Huybers, eu ai pot da in judecata si vor fi fortati sa accepte juritic faptul ca descoperirea este a mea. Un asemenea caz juritic creaza zarva si iese la iveala adevarul in public. 

 

Dar "oamenii se stiinta" au venit cu o shmecherie. Unde se spune ca Peter Huybers a demonstrat ca numai prin schimbarea inclinatiei axei pamantului se poate schimba clima de asa natura incat Perioade Glaciare apar si dispar, se mentioneaza ca aceasta "teorie" e veche de un secol. Deci "oamenii nostrii de stiinta" au bagat aceasta "teorie veche de 100 de ani" (care nu a existat), ca sa ma anuleze pe mine. Dar cred ca sau speriat de faptul ca internetul dezvaluie multe in ziua de azi si nu au continuat cu "century old idea". De asemenea la televizor sa mentionat incontinu dupa publicarea cartii despre aceasta "ideie noua". Dar bineinteless ca nimeni nu spune ca aceasta "ideie noua" este a lui Raven Alb J. 

Dar eu am inca cativa asi pe maneca si vor fi fortati sa admita aceasta descoperire si ca este facuta de Raven Alb J.

Oricum, ce parere aveti in domeniul acestei noi descoperiri?

 

 

 

 

 

 

 

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Tot oamenii sint de vina ptr extinctia de acum 10000 de ani? nici nu se stie daca existau oameni peste paralela 45.

 

Perioada glaciara a avut niste fenomene greu de inteles. Se pare ca linia glaciara a fost la paralela 45 in America si Europa, dar in Siberia a existat o clima blanda cu multa vegetatie la aceiasi paralela. Cand clima sa schimbat brusc, a prins multi mamuti in nordul Siberiei.

 

Care o fi cauza putem sa incercam sa ghicim. Acest lucru probabil ca sa intamplat datorita faptului ca noua clima si noua pozitie a soarelui a derutat sistemul de orientare al mamutilor care vazind soarele mai sus pe cer au avansat instinctiv spre nord, daca schimbarea sa intamplat vara.

 

E foarte probabil ca schimbarea a avut loc vara pentru ca legendele vorbesc de inec si multa apa care a invadat totul. Daca schimbarea ar fi fost in lunile de iarna, toata lumea ar fi murit de frig si legendele ar fi fost despre Mos Gerila.

 

In nordul Siberiei sunt cantitati mari de fildesi de mamuti, ceia ce dovedeste ca dintrun motiv sau altul cand clima sa schimbat brusc, mamutii sau pacalit si au avansat cu totii spre nord. Apoi a venit iarna si au murit toti.

 

Daca oamenii de stiinta nu ar fi atit de aroganti si incapatinati si ar da atentie la conceptia adusa de mine in privinta treminarii epocii Glaciare, in scurta vreme se pot afla enorm de multe explicatii. Asta pentru ca ei au multi bani, aparate si posibilitati la dispozitie. Problema e ca daca oamenii de stiinta acepta descoperirea mea si toate aceste lucruri noi apar la iveala, cum vor explica teoria gresita sustinuta de ei atita amar de ani? Cine ai va crede ca noile explicatii sunt bune, daca au fost atit de gresite inainte? Si in plus rusinea care apare atunci cand adevarul iese la suprafata.

 

Acum oamenii de stiinta sunt sus undeva in cer, iar noi oamenii de rand (muritorii) trebuie sa ne uitam in sus la ei si sa ne minunam. Sa admiram inteligenta si capacitate lor si sa acceptam tot ce ne toarna ei. Daca dintro data este aceptat Raven Alb J cu "teoria" lui si totul trebuie luat de la inceput si dintro data lucrurile incep sa faca sens, ce se intampla cu maretia oamenilor de stiinta?

 

Cand Galileo Galilei a dovedit ca in sistemul solar (idea a fost veche) soarele este centrul sistemului, Papa dela Roma la amenintat cu rugul daca nusi retrage conceptia. Galileo sia retras spusele ca doar nu era nebun sa asi puna mintea cu prostii, dar pisica a iesit din sac. Si odata ce pisica a scapat din sac nu o mai prinzi.

 

Acelasi lucru se va intampla cu schimbarea climei.     

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Si iata cum, un subiect care incepuse promitator, si desi bazat pe o premiza eronata, putea duce la o discutie pe baze stiintifice, s-a transformat intr-un ghiveci presudostiintific cu atlanti, limba romana mama tuturor limbilor de pe pamant, jocuri de cuvinte, negarea stiintei si punerea in loc a unor basme si legende.

Poate ne explica cineva cum de un asteroid sau o cometa care a lovit cu atata forta incat a schimbat inclinarea axei pamantului, a ales sa extermine selectiv doar anumite specii de animale preistorice, celelalte supravietuind bine mersi, ba unele chiar prosperand.

  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×